Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Να δικαιολογήσω εγώ γιατί δεν έχει 20% speedup; Να αποδείξω εγώ ότι το pc με τον super-custom kernel που *λέει* οτι έχει "δεν είναι ελέφαντας";
Δεν είπα αυτό. 'Εχεις ένα θεματάκι κατανόησης...
Όταν δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να κάνεις ζημιά αλλά εσύ επιμένεις να το κάνεις παρότι θα σου φαει και αρκετό χρόνο ναι... εισαι ανώμαλος.
Btw, μπορείς να μου πεις τι ακριβώς optimizations έχεις τώρα στο pc σου που εγώ δεν έχω;
Mεχρι και οτι κανουμε μοστρα στις γκομενες επειδη κανουμε compile μας ειπες ρε φιλε
κοιτα δεν μπορω να σου εξηγησω κατι αν εισαι διαφορετικης νοοτροπιας και δεν καταλαβαινεις την αξια του να μην αφηνεις να τρεχουν πραγματα στο συστημα σου τα οποια δεν σου χρειαζονται... ειτε αυτα ειναι υπηρεσιες (που και αυτες δεσμευουν πορους) και ακριβως αυτη ειναι μια απαντηση στο ερωτημα "γιατι τα windows βαραινουν πιο πολυ το συστημα μου?" ειτε ειναι οδηγοι κτλπ. Ο λογος που δεν θα το κανω ειναι επειδη βαριεμαι να εξηγω σε ατομα που απο το ενα αυτι θα μπουν και απο το αλλο θα βγουν... εχεις μια Α αποψη ειτε ειναι ανακριβης ειτε ακριβης ειναι σεβαστη. Αν δεν εισαι πληροφορικαριος εισαι ενταξει δεν χρειαζεται να ψαχθεις παραπανω... τωρα για ολους τους υπολοιπους(πληροφορικαριους) οι οποιοι δεν ειναι βολεμενοι... δεν εχουν σκοπο να φανε τα λεφτα του μπαμπα για τα επομενα 30-40 χρονια και δεν εχουν σκοπο επισης να μπουν στο δημοσιο το Kernel Compiling δεν θα τους κανει..... ανωμαλους αλλα σιγουρα πιο ανταγωνιστικους στην αγορα εργασιας για θεσεις Linux administrator.
Μερικες απο τις ερωτησεις σε συνεντευξεις βρισκονται στα παρακατω λινκς. Οποιος ενδιαφερεται ας αρχισει να ... διαβαζει απο τωρα
;)