Είπαμε...ΔΕΝ δήλωσε καινούργια στο χώρο!!! Το σάιτ ΔΕΝ είναι Ο ΧΩΡΟΣ!!!είναι ένα μέρος του...το αν αξίζει η όχι είναι άλλο θέμα!!!
Δηλαδή εσύ επικροτείς την συμπεριφορά δημιουργίας ενός νέου νήματος από κοπέλα που προυπάρχει με άλλο όνομα στο παρελθόν; Κάτσε γιατί θα τρελαθούμε τελείως.
Δικαίωμα της να κάνει ότι θέλει, αλλά υποχρέωση μας εφόσον συμμετέχουμε σε αυτή εδώ την ενεργή κοινότητα να αποκαλύπτουμε αυτές τις συμπεριφορές για να γνωρίζουν όλοι οι συναγωνιστές τι παίζει, με κάθε νέο υποτίθεται φρούτο.
Είναι εξωφρενικό να την υποστηρίζεις, πόσο μάλλον με το επιχείρημα "Δεν είπε οτι είναι νέα"! Ναι ε; Εδώ το έπαιζε ότι θέλει βοήθεια η κακομοίρα, η άβγαλτη, η καινούρια, για το πως να κάνει τάχα μου νήμα! Τυχαία το έκανε αυτό; Όχι βέβαια. Ο στόχος προφανής: Να ψαρώσουν αρκετοί και να τρέξουν να προλάβουν την νεοφερμένη άβγαλτη housewife.
Η πρακτική της είναι απαράδεκτη (όπως και οι υπηρεσίες της σε μένα τουλάχιστον στο παρελθόν) και για αυτό όσους μπορώ, θέλω να τους γλυτώσω! Για αυτό και μπήκα στη διαδικασία να γράψω ενώ δεν το χω κάνει σχεδόν ποτέ τόσα χρόνια που είμαι μέλος.
ΜΑΚΡΙΑ! Η Ζωή ή άννα ή ποιος ξέρει ποιος άλλος από 50 ανυποψίαστους να πάρει ένα 80αρι, να τα 4.000€. Δεν της τα χρωστάμε.