Διεισδυτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 501
- Πόντοι
- 301
Πες μας για την εμπειρία σου..Μιλάμε για κωλαρα έπος ΕΠΙΚΟΝ, κι πρωκτικό μέχρι λιποθυμίας (δική μας, αυτή ΔΕΝ καταλαβαίνει)!
Πες μας για την εμπειρία σου..Μιλάμε για κωλαρα έπος ΕΠΙΚΟΝ, κι πρωκτικό μέχρι λιποθυμίας (δική μας, αυτή ΔΕΝ καταλαβαίνει)!
Ίδια η jennifer lopez ...![]()
Καλή βδομάδα και χρόνια πολλά
Από σήμερα πάλι μαζί από το απόγευμα
νταξει ρε τυπε. παιρνε φερραρι και τρεχε την με 50 αφου εισαι εσυ ευχαριστημενος ετσι τι να σου πουμε εμεις για τη δικη σου ευτυχια! το λογικο αλμα θελει και να υπαρχει και λογικη...Σπουδαία!!!
Ξέρεις σε κάθε ραντεβού υπάρχουν δύο (τουλάχιστον) άτομα. Οι επιθυμίες του ενός πρέπει να συμπίπτουν με τα μπορώ του άλλου. Το λογικό άλμα που έκανες το αφήνω σε εσένα να το εντοπίσεις.
Άντε να σου το κάνω λιανα. Σε ραντεβού με δύο άτομα υπάρχουν 50% πιθανότητες να είσαι σωστός και να είναι αποκλειστικά δική μου η επιλογή. Σε ραντεβού με τρία άτομα. 33.3% (έτσι νομίζω τουλάχιστον) κ.ο.κ.νταξει ρε τυπε. παιρνε φερραρι και τρεχε την με 50 αφου εισαι εσυ ευχαριστημενος ετσι τι να σου πουμε εμεις για τη δικη σου ευτυχια! το λογικο αλμα θελει και να υπαρχει και λογικη...
Ποια είναι αυτή;Ίδια η jennifer lopez ...
την ειχα παρει!δεν ελεγε και πολλαΠοια είναι αυτή;
Χαχαχα ,ναι βρεεε και εμείς εδώ ψηφίζουμε. Χαιρετώ την παρέα !!την ειχα παρει!δεν ελεγε και πολλα![]()
εχεις παρει και εσυ jennifer lopezΧαχαχα ,ναι βρεεε και εμείς εδώ ψηφίζουμε. Χαιρετώ την παρέα !!
Όταν ήταν μικρή όμωςεχεις παρει και εσυ jennifer lopez![]()
και δεν εχει κερασει κωλο ακομαΤο νήμα πήρε φωτιά
Άντε να σου το κάνω λιανα. Σε ραντεβού με δύο άτομα υπάρχουν 50% πιθανότητες να είσαι σωστός και να είναι αποκλειστικά δική μου η επιλογή. Σε ραντεβού με τρία άτομα. 33.3% (έτσι νομίζω τουλάχιστον) κ.ο.κ.
Για να είσαι τόσο σίγουρος βέβαια τι συνεβει στο δικό μου ραντεβού πρέπει η να είσαι η Αριανα με άλλο λογαριασμό η κάτι μεταφυσικό. Ανατριχιασα τωρα
εσυ τυπε πηγες μεχρι τη χαβαη για διακοπες αλλα τελικα αποφασισες οτι δε σου αρεσει η θαλασσα αλλα το βουνο.
πηγαινεις σε ψαροταβερνα και παραγγελνεις σουβλακια να υποθεσω!
στο κρεοπωλειο ψωνιζεις λαχανικα
και αλλα τετοια χαριτωμ
Οταν δεν μου δίνεται άλλη επιλογή παραγγέλνω σουβλάκια. Ομοίως λαχανικά κλπ. χαριτωμένα.εσυ τυπε πηγες μεχρι τη χαβαη για διακοπες αλλα τελικα αποφασισες οτι δε σου αρεσει η θαλασσα αλλα το βουνο.
πηγαινεις σε ψαροταβερνα και παραγγελνεις σουβλακια να υποθεσω!
στο κρεοπωλειο ψωνιζεις λαχανικα
και αλλα τετοια χαριτωμενα.
Την καλησπέρα μας![]()
Καλή βδομάδα και χρόνια πολλά
Από σήμερα πάλι μαζί από το απόγευμα
Πάτα το κιμ...Πήρες Αριάνα χωρίς αναλ?
Μνησθητι μου κύριε...
Υπάρχει η αγγελία στις πρωτες σελίδες του νηματος.Το τηλέφωνο της κοπέλας που το βρίσκουμε ρε αδέρφια?