Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος, λέμε!!!ευχαριστώ παιδιά δεν χρειάζονται άλλες πληροφορίες με καλύψατε,
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος, λέμε!!!ευχαριστώ παιδιά δεν χρειάζονται άλλες πληροφορίες με καλύψατε,
Όχι ρε μαν, υποφέρουμε κι εμείς έτσι. Αρκεί να το πατήσει ο Κιμ, να τελειώνουμε όλοι μαζί...Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος, λέμε!!!
....αρκει να το πατησει οσο θα ειμαι μεσα σ'αυτο το κωλαρακι-κολαση!!! Να φυγουμε αρχοντεςΌχι ρε μαν, υποφέρουμε κι εμείς έτσι. Αρκεί να το πατήσει ο Κιμ, να τελειώνουμε όλοι μαζί...
Εγκρίνω και επαυξάνω μάγκα μου!....αρκει να το πατησει οσο θα ειμαι μεσα σ'αυτο το κωλαρακι-κολαση!!! Να φυγουμε αρχοντες
μαζί σου πάνταΛέμε ΝΑΙ στον πρωκτικό πόλεμο!
πω πω...εδώ έπεσα σε φλέβα ...εμάς και ένας ....Όχι ρε μαν, υποφέρουμε κι εμείς έτσι. Αρκεί να το πατήσει ο Κιμ, να τελειώνουμε όλοι μαζί...
βαλτε τον στον καφενε!!!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ!
γιατι την ψαχνεις τυπε? της εδωσες τιποτα δανεικα?παιδιά την Αριάνα από magic girl που μπούμε να τη βρούμε τώρα γιατί σταμάτησε από εκεί
επικός κώλος
Καλή βδομάδα και χρόνια πολλά
Από σήμερα πάλι μαζί από το απόγευμα
Αρρώστια είναι αυτή η κωλαρα
Είναι από τις φορές (ελάχιστες ευτυχώς) που χαίρομαι να παραδέχομαι πως έκανα λάθοςΚαλησπέρα αγάπες!
Αυτό θα είναι το νημα μου για να ενημερώνω διαθεσιμότητα καθημερινά μαζί με προσθήκη φωτό και βίντεο (που ξέρω ότι σας έλειψαν)
Οτιδήποτε άλλο θα θέλετε να με ρωτήσετε σε pm
Πήρες Αριάνα χωρίς αναλ?Είναι από τις φορές (ελάχιστες ευτυχώς) που χαίρομαι να παραδέχομαι πως έκανα λάθος
Και πάλι συμπληρώνω με κριτική για την τελευταία φορά που βρέθηκα με την @Ariana! (πριν μετά τα τελυταία μου post,δεν έχει σημασία). Το αφήνω στη φαντασία σας....
Ομορφη όπως πάντα: είτε απλά ντυμένη είτε με τα σουανιέ της δεν παίζεται αυτή η γυναίκα! Τις ρώγες της τις λατρεύω, όσο τις ρουφούσα αυτή έπαιζε το μουνί της. Οταν έβαλα χέρι κάτω ήταν τοσο υγρό και απαιτητικό. Την έγλυψα με έγλυψε. Την πήρα μόνο από μπροστά, ξετρελάθηκα και πάλι. Στην κουβέντα δεν κρατήθηκε αυτή τη φορά, μου εξήγησε τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα (γενικώς και ειδικώς), έδειξε τον χαρακτήρα της και την ευφυία της.
Υ.Γ. 1 (το πιο σημαντικό) συγνώμη αν στενοχώρησα κάποιους. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Παρόρμηση της στιγμής
Υ.Γ.2 διέγραψα τον παλιό μου λογαριασμό και δεν έχω σκοπό να είμαι πολύ δραστήριος. Γράφω ότι γράφω τώρα επειδή "pacta sunt servanda". Παράκληση μόνο προς το κορίτσι, μην αμελείς σε παρακαλώ το πρώτο πρώτο post σου (το κάνω παράθεση).
Y.Γ.3 θα δουμε πως θα πάει.......
Την βασάνισε και την ίδια την @Ariana! , νομίζωΠήρες Αριάνα χωρίς αναλ?
Μνησθητι μου κύριε...
τι ψαχνεις να βρεις τωρα τυπε..... την επομενη φορα θα βρει τη γκομενα με τα καλυτερα πιποχειλα και δε θα της τον δωσει στο στομα... μετα θα παει στη γκομενα με το καλυτερο στηθος αλλα ουτε θα της το γλυψει....Πήρες Αριάνα χωρίς αναλ?
Μνησθητι μου κύριε...
Τι μουναρα είναι αυτή......
Σπουδαία!!!τι ψαχνεις να βρεις τωρα τυπε..... την επομενη φορα θα βρει τη γκομενα με τα καλυτερα πιποχειλα και δε θα της τον δωσει στο στομα... μετα θα παει στη γκομενα με το καλυτερο στηθος αλλα ουτε θα της το γλυψει....
κωλο να ξερεις θα παρει μονο οταν βρει τη γκομενα με το πιο σφιχτο μουνι.....
Είναι απορίας άξιο πως ακόμα δεν την έχει χέσει η νηματοθέτρια. Μπράβο της, Είναι του στυλ, η σιωπή μου προς απάντηση σας.
Και πάλι μπράβο στην νηματοθέτρια για την στάση της.
Αν πείσεις την Dior P. να κάνει παρτούζα με την Αγγελική, στην πληρώνω εγώ και μάλιστα δίωρη.... μπέσα.
Τι μουναρα είναι αυτή......