Ariana!
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2024
- Like
- 4.173
Λίγο αγκαλιά πριν το μαμησι τώρα που έβαλε κρύο
Εσύ κι η Σάντρα είστε υπέροχες! Για Σάντρα ξέρω, για σένα θα μάθω soon...Είστε υπέροχοι![]()
Απο τα πιο ευχάριστα διλήμματα αδερφε!!Να τον βγάζεις απο δεξί μουνι και να τον βάζεις στον αριστερό κώλο. Να τον βγάζεις από αριστερό κώλο να τον βάζεις στο δεξί κω.. ωχ συγνώμη, μουνι. Να τον βγάζεις απο δεξί μουνι και να τον βάζεις στο αριστερό μουνι. Και ξανά από την αρχη.... Ωχ πίεση!!
α,γεια σου!αγγαλια και παιχνιδακια!!!!!!!!!!!!!Λίγο αγκαλιά πριν το μαμησι τώρα που έβαλε κρύο
προσωρινά τύπε να τον βάλουμε από το δεξί χέρι στο αριστερό χέριΝα τον βγάζεις απο δεξί μουνι και να τον βάζεις στον αριστερό κώλο. Να τον βγάζεις από αριστερό κώλο να τον βάζεις στο δεξί κω.. ωχ συγνώμη, μουνι. Να τον βγάζεις απο δεξί μουνι και να τον βάζεις στο αριστερό μουνι. Και ξανά από την αρχη.... Ωχ πίεση!!
Πρωτα μαμησι και μετα αγκαλιτσαΛίγο αγκαλιά πριν το μαμησι τώρα που έβαλε κρύο
Γεια σου κουκλάραΚαλησπέρα αγάπες!
Αυτό θα είναι το νημα μου για να ενημερώνω διαθεσιμότητα καθημερινά μαζί με προσθήκη φωτό και βίντεο (που ξέρω ότι σας έλειψαν)
Οτιδήποτε άλλο θα θέλετε να με ρωτήσετε σε pm![]()
ποσοΜαντέψτε πόσο μακρύ ήταν το κοτσάνι αυτού του γαρίφαλου![]()
Βγηκε απο το στομα?Μαντέψτε πόσο μακρύ ήταν το κοτσάνι αυτού του γαρίφαλου![]()
Εγώ για γαρύφαλλο στ' αυτί είχα ακούσει ρε παιδιά ...Μαντέψτε πόσο μακρύ ήταν το κοτσάνι αυτού του γαρίφαλου![]()
ΚΕΡΜΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ!!!
Διπλο τσιμπουκι και χυνεις στο στοματακι τους σε 1 λεπτο!!!!!
είναι η απάντηση στο...Μαντέψτε πόσο μακρύ ήταν το κοτσάνι αυτού του γαρίφαλου![]()