TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
προσωρινα εγω τον βλεπω για λεκουμακι και αυτο δυσκολαμεγαλη πιθανοτητα μεχρι και κωλο να του δωσει αμα το εφαρμοσει αυτο![]()
![]()
![Headbaning2 :headbaning2: :headbaning2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning2.gif)
![Headbaning2 :headbaning2: :headbaning2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning2.gif)
προσωρινα εγω τον βλεπω για λεκουμακι και αυτο δυσκολαμεγαλη πιθανοτητα μεχρι και κωλο να του δωσει αμα το εφαρμοσει αυτο![]()
![]()
το παιδι με τα πατουσακια μπορει να μιλησει?αν τελειωσαμε με τα κατεβατα,τις καλημερες,να γραψουμε και κατι ποιο ουσιαστικο...
και για να προλαβω το επομενο ασχετο ποστ,αγγελια βλεπω στο προφιλ,οπως και τηλ.οποτε οι ερωτησεις,να λειπουν...
Δεν είναι η Ζωή αυτή....μάλλον λάθος παράθεση από άλλη που ενεφανίσθη σήμερον!!!Με αυτη τη φωτο μονο αυτο μπορω να πω
Πλακωσαν ολες μαζι και μπερδεψαμε τα μπουτια μας. Τι στοδιαλο με πουλμαν ηρθαν ? Αλλα το παληκαρι με το φαρμακι πρεπει να τραβαει μεγαλο ζορι.Δεν είναι η Ζωή αυτή....μάλλον λάθος παράθεση από άλλη που ενεφανίσθη σήμερον!!!
Δεν είναι η Ζωή αυτή....μάλλον λάθος παράθεση από άλλη που ενεφανίσθη σήμερον!!!
ε τοτε γραψε λαθος γραψε λαθος γραψε λαθοςΔεν είναι η Ζωή αυτή....μάλλον λάθος παράθεση από άλλη που ενεφανίσθη σήμερον!!!
οποιος πει ότι δεν έχει κάνει λάθος,είναι άστα να πάνε...εγώ μόνο μερικές δεκάδες!!!!ε τοτε γραψε λαθος γραψε λαθος γραψε λαθος
σωστοτατος.μονο οσοι εχουν πεθανει δεν κανουν λαθος.οποιος πει ότι δεν έχει κάνει λάθος,είναι άστα να πάνε...εγώ μόνο μερικές δεκάδες!!!!
και αυτοί που δεν κάνουν τίποτα...σωστοτατος.μονο οσοι εχουν πεθανει δεν κανουν λαθος.
ακριβως.οι ζωντανοι οταν δεν κανουν τιποτα και οταν κοιμουντε.οπως και να το δεις.και αυτοί που δεν κάνουν τίποτα...
Καλημέρα ΖωήΚαλημέρα καλό Σαββατοκύριακο.
καλημεραΚαλημέρα καλό Σαββατοκύριακο.
καλημερα.ωραια μουνιτσα φαινεσαι.και απο οτι εμαθα,πολυ καλη στις επιδοσεις σου.Καλημέρα καλό Σαββατοκύριακο.
Δουλευετε ακομη μαζι ή η καθεμια μονη της στο εξης;Καλησπέρα στα αγόρια απο δω μέσα ζωή μου καλή αρχή και μόνη κούκλα μου. Αφήνω εδώ μια φωτογραφία μαζί και από εβδομάδα ερχόμαστε με καινούριο υλικό.
Δουλευετε ακομη μαζι ή η καθεμια μονη της στο εξης;