Νέα

Βραζιλιανες VS Ρωσσιδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sexiest Presence Inc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.347
Πόντοι
456
Βρε πλάκα σου κάνω... Δεν το κατάλαβες; Μπα... μην το λες... Σε άλλους τους αρέσει μια μικρή ήσυχη επαρχιακή πόλη... Έχει πολύ ωραία παλιά κτίρια εκεί...
Σε ολόκληρη την Ελλάδα υπάρχουν όμορφα παλιά κτήρια. Μας είχε φάει η αντιπαροχή αλλιώς θα είχαμε από τις πιο όμορφες πόλεις στην Ελλάδα.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.123
Πόντοι
2.696
Σε ολόκληρη την Ελλάδα υπάρχουν όμορφα παλιά κτήρια. Μας είχε φάει η αντιπαροχή αλλιώς θα είχαμε από τις πιο όμορφες πόλεις στην Ελλάδα.
Η αντιπαροχή (που εξυπηρέτησε τις συνθήκες μιας άλλης, παλαιότερης κοινωνίας, αλλά διατηρήθηκε για πολιτικούς λόγους και τα συμφέροντα κάποιων) και οι άδειες ταξί (όπως και περιπτέρων, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ "Ελληνικό φαινίμενο"...

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.347
Πόντοι
456
Η αντιπαροχή (που εξυπηρέτησε τις συνθήκες μιας άλλης, παλαιότερης κοινωνίας, αλλά διατηρήθηκε για πολιτικούς λόγους και τα συμφέροντα κάποιων) και οι άδειες ταξί (όπως και περιπτέρων, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ "Ελληνικό φαινίμενο"...
Άδειες ταξί και περιπτέρων ; Τι φάση ; Πιάνομαι αδιάβαστος.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.123
Πόντοι
2.696

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.347
Πόντοι
456
Δικαιολογείσαι... Είσαι νέος... Η γενιά που είναι εντελώς απολίτικ American style...
Κατάλαβα ότι είσαι πολύ νέος και από την φράση που έγραψες: "τι φάση"...
Έχω τις απόψεις μου για τα πολιτικά , πολλές τις γράφω και εδώ.

Όντως πολλοί της γενιάς μου είναι απολιτίκ , κυκλοφορεί πολύ μεγάλη αμορφωσιά , δυστυχώς. Αυτό όμως δεν είναι το χειρότερο ! Το χειρότερο είναι πως λόγο των social media γίνεται circlejerk με άτομα που έχουν ίδιες " αποψάρες " με αυτούς οπότε γίνονται πάνω στο σκοτάδι τους και ψώνια.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.123
Πόντοι
2.696
Έχω τις απόψεις μου για τα πολιτικά , πολλές τις γράφω και εδώ.

Όντως πολλοί της γενιάς μου είναι απολιτίκ , κυκλοφορεί πολύ μεγάλη αμορφωσιά , δυστυχώς. Αυτό όμως δεν είναι το χειρότερο ! Το χειρότερο είναι πως λόγο των social media γίνεται circlejerk με άτομα που έχουν ίδιες " αποψάρες " με αυτούς οπότε γίνονται πάνω στο σκοτάδι τους και ψώνια.
Εεεε... Βέβαια... Αν η μαλακία δεν είναι συλλογική προσπάθεια, δεν έχει γλύκα...
Ο ένας μαλάκας συμπαρασύρει τον άλλο...
Πάντα έτσι γίνεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom