Δεν πιστεύω να το εννοείς;αριανα μπορεισ να μου στειλεισ το κινητό σου γιατί δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μηνυμα.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν πιστεύω να το εννοείς;αριανα μπορεισ να μου στειλεισ το κινητό σου γιατί δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μηνυμα.
καλημερα. τηλεφωνο επικοινωνιασ για ραντεβου αριανα?
Στειλε της pm φίλος!
....μαγκες διαβαστε κ λιγο το νημα της κοπελας, υπαρχει αναρτηση με την αγγελια της!Μάλλον πρέπει να στείλεις προσωπικό μήνυμα
Μηπως εχουμε το τηλέφωνο της Αριάνας ;....μαγκες διαβαστε κ λιγο το νημα της κοπελας, υπαρχει αναρτηση με την αγγελια της!
πρεπει να το δινουν στο 11888Μηπως εχουμε το τηλέφωνο της Αριάνας ;
Το έχουμε ναι αλλά είναι διαθέσιμη;Μηπως εχουμε το τηλέφωνο της Αριάνας ;
Μην τους το δίνεις έτσι έτοιμο στο πιάτο βρεε χαχα. Ας ξεστραβωθούν να διαβάσουν και κάνα κανόνα για τα νέα μέλη.....μαγκες διαβαστε κ λιγο το νημα της κοπελας, υπαρχει αναρτηση με την αγγελια της!
Ξάδερφε που χάθηκες εσύ;Μην τους το δίνεις έτσι έτοιμο στο πιάτο βρεε χαχα. Ας ξεστραβωθούν να διαβάσουν και κάνα κανόνα για τα νέα μέλη.
Μην νομίζεις και μένα μάλιασε η γλώσσα μου αγαπητέ και φίλτατε @Odin_ ( το 'γραψα είδες)
![]()
Αποφεύγω κάποιες καταστάσεις...Ξάδερφε που χάθηκες εσύ;![]()
Δεν μας καταδέχεται ο ξάδερφος, μας αποφεύγει πλέον;
Ξέρεις που μπορώ να βρω την αγγελία της?....μαγκες διαβαστε κ λιγο το νημα της κοπελας, υπαρχει αναρτηση με την αγγελια της!
Εσάς; Γιατί το λέτε αυτό;Δεν μας καταδέχεται ο ξάδερφος, μας αποφεύγει πλέον;![]()
Κώλους θα δούμε;
Δευτέρα σήμερα, μήπως έχει να διορθώσει διαγωνίσματα η δασκάλα.Περιμενω ενημέρωση απο το control @Ariana!![]()
Καθηγήτρια πλέον , μη σου πω διευθύντρια best ass in the universe @Ariana! και βαζελάκι μην ξεχνάμεΔευτέρα σήμερα, μήπως έχει να διορθώσει διαγωνίσματα η δασκάλα.
Το θέλεις?? το έχω εγώΜηπως εχουμε το τηλέφωνο της Αριάνας ;