ρε παιδι μου, οκ...τι να συζητήσουμε τωρα?
την εχω συναντήσει όταν ήταν στον μάγο...δύσκολο τότε να την "πετύχεις"
έγινε ανεξάρτητη και σκέφτεσαι θα είναι καλύτερα τα πράγματα τώρα, τουλάχιστον όσον αφορά την επικοινωνία!
Ε δεν είναι και όχι, δεν θα συμφωνήσω στο "θα ενημερώσει κ δεν είναι υποχρεωμένη"...
Αν είναι 1 μήνα διακοπές (καλά κάνει και μακάρι να μπορεί να κάνει για 1 χρόνο) ας κατεβάσει την αγγελία στο ΕΝ όπως κάνουν πάααααααρα πολλά κορίτσια και όταν επανέλθει την ενεργοποιεί ξανά! Το κάνουν πραγματικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ!!!
Επειδή λοιπόν την έχω υποστηρίξει σε κάθε άδικο που της έχουν καταλογίσει εδώ μέσα, χωρίς να έχω καμιά ιδιαίτερη σχέση μαζί της και χωρίς να ξέρει καν ποιος είμαι (το διευκρινίζω για να μην βγουν διάφοροι
Μαλάκες και πουν τα δικά τους)... αυτή η συμπεριφορά δεν είναι επαγγελματική...είναι amature και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπίζεται η ίδια!! Περιστασιακές αρπαχτές τις λέμε στο χωριό μου!! Γι'αυτο είπα στον αδερφό Σπάιρους να κοιτάξει αλλού!!
Ξέρεις...υπάρχουν και δύσκολοι άνθρωποι, και πιο συναισθηματικοί, που δεν ζουν Αθήνα, ξοδεύουν 1-2 μέρες στην πρωτεύουσα 2-3 φορές το χρόνο, έχουν βάλει στόχο να συναντήσουν συγκεκριμένα κορίτσια και τέτοιες συμπεριφορές δεν τους βοηθούν! Δεν μπορώ να επεκταθώ περαιτέρω..
Ε καλά δεν θα διαφωνήσω αλλά δεν είναι ανενεργή, έτσι δεν είναι; Και εξάλου τα έχουμε πει και σε άλλο νήμα που μας ενδιαφέρει, όκ πήγε εκεί που πήγε, όταν επανέρθει θα ενημερώσει, τα ξέρεις αυτά πιστεύω. Και κάποια στιγμή πιστεύω θα ενημερώσει αλλά δεν είναι και υποχρεωμένη , άποψη μου. Δεν απαντάει, αυτές τις μέρες πάμε αλλού ή περιμένουμε. Έχω άδικο;