Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.844
- Πόντοι
- 3.246
απ τα στόρι τηςΈχουμε την σχετική εικόνα?
απ τα στόρι τηςΈχουμε την σχετική εικόνα?
3-2-1 ανεμενε ερωτησεις τωρα να σε ρωτανε τωρα ποιο ειναι το ινστα τηςαπ τα στόρι της
έσκασαν ήδη3-2-1 ανεμενε ερωτησεις τωρα να σε ρωτανε τωρα ποιο ειναι το ινστα της
Εσένα περιμέναμεΩρε είναι κ βαζελίνα! Ένας λόγος παραπάνω να την γαμησω!!!
Δεν δίνω insta φαίνεται το πρόσωπο. Από την ίδια μόνο.
Η αγγελια της ενεργή είναιΠοτε ξεκινάει ξέρουμε;
Incognito πάει.Έχουμε την σχετική εικόνα?
Εσύ και άλλες 25 χιλιάδες μόνο...3-2-1 ανεμενε ερωτησεις τωρα να σε ρωτανε τωρα ποιο ειναι το ινστα της
Θεϊκή κωλαρα....!!Μαντέψτε πόσο μακρύ ήταν το κοτσάνι αυτού του γαρίφαλου
Και δεν εχουμε μαθει ακομα ποσο ηταν το κοτσάνιΘεϊκή κωλαρα....!!
το βασικό είναι να .... μάθεις αν δουλεύει ακόμα γιατί μου φαίνεται σαν ανενεργή!Και δεν εχουμε μαθει ακομα ποσο ηταν το κοτσάνι
Θα μου μαραθεί και το δικο μου το κοτσανι οπως παειτο βασικό είναι να .... μάθεις αν δουλεύει ακόμα γιατί μου φαίνεται σαν ανενεργή!
έτσι φαίνεται!Θα μου μαραθεί και το δικο μου το κοτσανι οπως παει
Δουλεύει ακόμα φίλτατε . Η ιστοσελίδα-εσκ και στο τελε της εφαρμογής του εσκνιουζ την έχει ενεργή πρώτη πρώτη κιόλας, δεν έχει αλλάξει κάτι.το βασικό είναι να .... μάθεις αν δουλεύει ακόμα γιατί μου φαίνεται σαν ανενεργή!
ΚΑΛΑ...ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ!!Δουλεύει ακόμα φίλτατε . Η ιστοσελίδα-εσκ και στο τελε της εφαρμογής του εσκνιουζ την έχει ενεργή πρώτη πρώτη κιόλας, δεν έχει αλλάξει κάτι.
Ε καλά δεν θα διαφωνήσω αλλά δεν είναι ανενεργή, έτσι δεν είναι; Και εξάλου τα έχουμε πει και σε άλλο νήμα που μας ενδιαφέρει, όκ πήγε εκεί που πήγε, όταν επανέρθει θα ενημερώσει, τα ξέρεις αυτά πιστεύω. Και κάποια στιγμή πιστεύω θα ενημερώσει αλλά δεν είναι και υποχρεωμένη , άποψη μου. Δεν απαντάει, αυτές τις μέρες πάμε αλλού ή περιμένουμε. Έχω άδικο;ΚΑΛΑ...ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ!!
Απο το ενα μερος στο άλλο βρίσκεται...τωρα στα βουνα για σκι!
Το ότι η αγγελία της ειναι ενεργή στο ΕΝ δεν λέει κ κάτι αν δεν απατά στα μνμ εδώ ή στο βάιμπερ της!!