Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
χαιρετώ την βλαχουριά
χαιρετώ την βλαχουριά
οπως θες φατα τα λεφτα σου
φυσικα αν εκανες σωστη χρηση θα ειχες φτιαξει μια καλη καβαντζα που θα σου εδεινε πολυ καλο κερδος ετσ ιδε νθα χρειαζοταν νν δουλευεις και θα εκανες παλι την ζωη που θες
αλλα εγω αλλο σε ρωτησα ποσα εσκασες αυτες τις 60 μερες για να ριξεις απο ενα δυο γαμησια σε τρεις γκομενες
Δεν εχει λεφτα τυπε.
Δεν πασχει απο ναρκισσισμο...το ακριβως αντιθετο.Ο τυπος εχει σοβαρο θεμα την εμφανιση του.Πρεπει μικρος να εχει υποστει τρελο bullying και πιστευει οτι με τη μαλακια που κανει παιρνει εκδικηση απο ολους αυτους που τον κοροιδευανε.
Οτι σκαει μυτη με τη διμετρη Ανατολικη πουτανα και τον βλεπουν οι αλλοι και τον θαυμαζουν...
ειναι τζετσετερ ο αρχηγος κονεσερ φασηξενοδοχεία, ταξίδια, εισαγωγές με ρωσσίδες ακούω και γω ...
Το σοβαρό σπόνσορινγκ είναι κάπως διαφορετικό από τις περιπέτειες του Βαλκάνιου τσομπάνη...
Θα είχα μαζέψει 300000 ευρώ αλλά θα είχα χάσει όλες τις καλές εποχές σε Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία.Δε θα είχα εμπειρία και θα ήμουνα άκυρος πλέον.
Και δηλαδή ποιο είναι το όνειρο?Να ψωλάρω σα βλάκας?
Για να γαμάς χρειάζεται ρευστότητα πρέπει να δουλεύεις,οι γκόμενες το βλέπουν αυτό όταν είσαι σε έξαψη.Θέλουν δυναμικούς τύπους που μπορούν να δουλεύουν πολλές ώρες,δε θέλουν μαλθακούς,ψωλάδες κτλ.
Εδωσα 800 ευρώ συνολικά νομίζω για όλα με τη Λευκορρωσίδα(αεροπορικό,εξόδους),1800 στο Κίεβο για τριήμερο,και κάπου 800 τώρα στο Ντύσσελντορφ με την Τσέχα.
Ασχημη εμπειρία ήτανε?Ποιος θα τα έκανε φτηνότερα?Που δε θα τα έκανε καν δηλαδή και να ήθελε.
Μπορούνε να πάνε on budget Κίεβο ή να προσπαθήσουν να σπονσοράρουν με κέρματα και να μας πουν εντυπώσεις.Τι έγινε τελικά.
Οι πιο πολλοί που πάνε έτσι αρνούνται να γράψουν τι συνέβη.
Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι οτι με τα λεφτά που ξοδεύω εγώ,το 90% θα κατάφερνε πολύ λιγότερα.Θέτω τον πήχυ αφύσικα ψηλά,δεν είναι φυσιολογικό.
ειπε οτι γαμησε τρεις γκομενεςΤυπε για ποια γαμησια γραφεις;
ε τωρα και εσυ...Αν ειχε γαμησει, θα μας ειχε "γαμησει" με τις φωτογραφιες που θα ανεβαζε καθε 3 λεπτα οπου θα φαινοταν ξεκαθαρα το μεγαλο κατορθωμα, οτι πληρωσε και γαμησε.
Μικροτσούτσουνε πάρε θέση
Αν ειχε γαμησει, θα μας ειχε "γαμησει" με τις φωτογραφιες που θα ανεβαζε καθε 3 λεπτα οπου θα φαινοταν ξεκαθαρα το μεγαλο κατορθωμα, οτι πληρωσε και γαμησε.