Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Τολμήσαν να μπανάρουν τον Άρχοντα....Τι γίνεται;
Συνεχίζεται η άδικη φίμωση του Αρχηγού;
Φούι να πάθουν τα νιαμού!!!!
Τολμήσαν να μπανάρουν τον Άρχοντα....Τι γίνεται;
Έχει ανοίξει 3-4λογαριασμούς τελευταία.Τι γίνεται;
Τον πούλο τον έχεις καβατζάρει μόνιμα εσύ ξεφτιλισμένε....Έχει ανοίξει 3-4λογαριασμούς τελευταία.
Πάλι τον πουλο;;
Ποιος σου μίλησε μωρή παλιαδελφή εσένα;Τον πούλο τον έχεις καβατζάρει μόνιμα εσύ ξεφτιλισμένε....
Ξεφτιλισμένε ετοιμάσου να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα, θα δίνεις κώλο για να βγάλεις τα προς το ζην ...Ποιος σου μίλησε μωρή παλιαδελφή εσένα;
Δεν θυμάμαι να έχω ξανασχοληθεί με τη σούφρα σου ξανά, τι ζόρι τραβάς;
Πρέπει να είσαι καθυστερημένος ή άνεργος μπετατζής που μεταφέρεις τις επαγγελματικές ανησυχίες σου στους άλλους.Ξεφτιλισμένε ετοιμάσου να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα, θα δίνεις κώλο για να βγάλεις τα προς το ζην ...
Έρχονται να σου πάρουν τη δουλειά οι Ουκρανοί με τα μισά λεφτά...
Ξεφτιλισμένε δεν δουλεύω ρε ναυάγιο, δεν έχω ανάγκη όπως εσύ να δίνω κώλο για το μεροκάματο...Πρέπει να είσαι καθυστερημένος ή άνεργος μπετατζής που μεταφέρεις τις επαγγελματικές ανησυχίες σου στους άλλους.
Μέσα στον πόλεμο εγώ αύξησα τον μισθό μου 40%, καθώς δουλεύω με εταιρείες του εξωτερικού με μισθό που μάλλον δεν πρόκειται να δούν άχρηστοι σαν εσένα μέχρι να πεθάνουν.
Από την άλλη δείχνεις πόσο άσχετος είσαι και δεν γνωρίζεις καν ότι ο μέσος Ουκρανός δεν μιλάει καν φουλ Αγγλικά. Ίσως νιώθεις απειλ΄ή γιατί ούτε εσύ μιλάς καλά άγγλικά ίσως, αλλά εμένα δεν με απασχολούν καθόλου αυτοί αφού δεν φέρνουν ανταγωνισμό στη δουλειά μου.
Το απλό μυαλό πολλών εδώ μέσα σκέφτονται μόνο τις γυναίκες που θα πάνε στις άλλες χώρες, μπας και βρούνε τίποτα να γαμησουν.
Ότι θα πάει τόσος κόσμος επίσης και θα πάρουνε πόσες δουλειές από εργάτες μέχρι προγραμματιστές και θα μείνουν πολλοί Ευρωπαίοι χωρίς δουλειά το έχετε σκεφτεί καθόλου;
Καθίστε να δείτε τι θα γίνει μάγκες, γιατί έχει να αλλάξει πολύ η ζωή μας ακόμα.
Ρε άνεργε καθυστερημένε, ούτε εργάτης ειμαι, ούτε προγραμματιστής.Τον ξεφτιλισμένο δεν τον νοιάζει λέει και δεν ανησυχεί μη και του πάρουν τη δουλειά....
Ρε πόσο ξεφτιλισμένος είναι...
Ρε άνεργε καθυστερημένε, ούτε εργάτης ειμαι, ούτε προγραμματιστής.
Τι ψάχνεις να βρεις ρε κατακαημένε, μπορώ να σε ξεφτιλίζω όσο θέλεις.
Θα συνεχίσεις να ψάχνεις και άλλο τα ποστ μου; Μόνο κομπλεξικά άτομα με μηδενική προσωπικότητα σαν εσένα ασχολούνται έτσι.
Τύπε έχεις πάει καθόλου εξωτερικό;
Μάλλον δεν έχεις δει τι γίνεται σε Πολωνία, Γερμανία ακόμα και Κύπρο από Ουκρανούς.
Και δεν μιλάμε για επίπεδο μόνο οικοδομής κλπ
Πολλοί από αυτούς είναι σπουδαγμένοι και τσιμπάνε και καλές δουλειές γραφείου σε χαμηλότερους μισθούς.
Κάτι που έγινε με τους Αλβανούς στην Ελλάδα, αλλά με πτυχία και καλ΄ύτερη μόρφωση και που επηρεάζει όλη την Ευρώπη.
ολοι θελουν να ασχοληθούν με εναν βραβευμένο mr Malaka σαν εσεναΠοιος σου μίλησε μωρή παλιαδελφή εσένα;
Δεν θυμάμαι να έχω ξανασχοληθεί με τη σούφρα σου ξανά, τι ζόρι τραβάς;
Αφήνω αυτό εδώ, απόψεις και κρίσεις δεκτές, μόνο μην το μπαχαλέψετε παρακαλώ.
Έχετε δίκιο, απλά δεν είχα εύκαιρο το φωτογραφικό υλικό. Με μεγάλη χαρά θα δεχόμουν να το δημοσιεύσετε αν το έχετε εύκαιρο στο αρχειακό υλικό σας.Κυριε topic starter, δεν επρεπε το αρχικο ποστ να εχει και τις αντιστοιχες φωτο;
Έχετε δίκιο, απλά δεν είχα εύκαιρο το φωτογραφικό υλικό. Με μεγάλη χαρά θα δεχόμουν να το δημοσιεύσετε αν το έχετε εύκαιρο στο αρχειακό υλικό σας.
Αφήνω αυτό εδώ, απόψεις και κρίσεις δεκτές, μόνο μην το μπαχαλέψετε παρακαλώ.