Νέα

Πώς βγαίνει το χρήμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
ξερετε ποσο πηγε το κοντεινερ μετα το σουεζ??

3 χιλιαρικα παρπανω\\

ποια λεφτα λεμε

στημενο ειναι το παιχνιδι και πετανε ψυχουλα σε καποιους

που χρωστανε της μιχαλους

τα λεφτα ξερετε καλα πως βγαινουν

και δε μιλαω για μπιλ γκειτς

εδω ολοκληρος εσκομπαρ διδαξε πως βγαινει το χρημα

πορνεια ναρκωτικα trafficking οπλα

εκει ειναι το χρημα λαμογια
Αλβανεζικα κόλπα τύπε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ο μεσάζων ή ο σουπερμαρκάς; και πέραν της μίζας, τι ξεχωρίζει άλλους παραγωγούς να βγουν κερδοφόροι;
Οι Μαρινόπουλοι πάντως ζάχαρη την έβγαλαν. Δε νομίζω ότι υπάρχει κερδισμένος από τα Σ/Μ. Βλέπεις κολοσσούς και πουλάνε με 40% επί του τιμολογίου παροχές. Πρέπει να μπορείς να αντισταθμίζεις με υψηλότερες πωλήσεις σε άλλες αγορές.
Μεσιτεία είναι μια καλή δουλίτσα. Αλλά θέλει ιδιαίτερες ικανότητες αλλιώς την πάτησες.
Υπάρχει μια παλιά παροιμία "οι Εβραίοι πουλάνε αυγά, δε μεγαλώνουν κότες". Νομίζω τα λέει όλα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ειναι 2 οι περιπτωσεις των παραγωγων
η δεν μπαινεις μέσα επειδη δεν αντέχεις την αφαίμαξη
η αν μπεις γίνεσαι όμηρος τους, σε κρατανε απο τους τρόπους πληρωμής πανω απο 90 μερες , βασικά τους χρηματοδοτεις
για να μπεις και πεις οτι μπορει να βγαλεις ,πρεπει να έχεις τεράστια παραγωγη
αλλα και αυτο το εχουν βρει το κολπο , σε κανουν μονιμο προμηθευτη τους, σου μικραινουν τις μερες πληρωμης και τελικα ενω νομιζεις οτι εισαι σε καλυτερη μοιρα σε εχουν κανει ακομα πιο ομηρο τους.
αν μπεις στον κυκλο ο μονος τροπος για να βγεις ειναι να αυτοκτονησεις οικονομικά.
αλλα αμα εχεις ενα καραβι παραγωγη που στο πουτσο να την δωσεις ? φαυλος κυκλος ειναι
Για πότε έγινε ο μήνας 45 μέρες και μετά 60 ουτε καταλάβαμε. Και η τιμη υπο συνεχή πίεση, με επίκληση τις προσφορές άλλων παραγωγών που θέλουν τη θέση σου. Κάποια στιγμή φτάνεις να πουλάς στα όρια του κόστους σου. Αλλά δε φεύγεις, γιατί όντως τι θα κάνεις την παραγωγή; Πραγματικά φαύλος κύκλος.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Οι Μαρινόπουλοι πάντως ζάχαρη την έβγαλαν. Δε νομίζω ότι υπάρχει κερδισμένος από τα Σ/Μ. Βλέπεις κολοσσούς και πουλάνε με 40% επί του τιμολογίου παροχές. Πρέπει να μπορείς να αντισταθμίζεις με υψηλότερες πωλήσεις σε άλλες αγορές.
Μεσιτεία είναι μια καλή δουλίτσα. Αλλά θέλει ιδιαίτερες ικανότητες αλλιώς την πάτησες.
Υπάρχει μια παλιά παροιμία "οι Εβραίοι πουλάνε αυγά, δε μεγαλώνουν κότες". Νομίζω τα λέει όλα.
δεν ξέρω πόσο ζάχαρη μπορεί να τη βγάζεις όταν ενοικιάζεις τα σπίτια σου σε ξένους και παρακαλάς να πουλήσεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
εννοειτε θα την εβγαζαν ζαχαρη, αλοιμονο στους μικρους προμηθευτες που ειχαν ολο το εμπορευμα τους για τον Μαρινο
Μεσιτία δεν παιζει, δεν σε αφηνουν , δεν βγαινουν τα μερίδια
Μεσιτια κανουν μονοι τους παρανομα
Αυτα τα ποτηρια πιατα πιρούνια και οτι αλλο σκατα πουλανε στους πανω ορόφους ξερετε απο τι εταιρείες ειναι ? απο εταιρείες που εχουν ανοιξει στους κουμπαρους τους και μπατζανακηδες και ειναι οι ιδιοι πισω απο αυτες
ο Κολοσσος παει για 20% με 30% κερδοφορία μεικτη, και την εχει αναγκη , γιατι οι ποσοτητες ειναι τεραστιες
οταν ειναι σε 150 σάλες και πρεπει να γεμίσουν 3 προσωπα ραφι με βαθος 7 συσκευασιες , αυτα ειναι μια πρωτη παραγγελία 300 κιβωτια
Και αν το προιον εχει ταχυκίνητο αυτο παει να πει φραγκα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
ασε το σουεζ, το κοντεινερ ειχε ανεβει εδω και καιρό
και δεν εφταιγε το σουεζ, απλα πηρε και αλλο επανω λογω σουεζ
δεν υπαρχει κοντεινερ στην Κινα
ειναι ολα εδω παρκαρισμένα
ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ !!!
ναι το σουεζ περιμενε το κοντεινερ που απο 2000 πηγε 8000
τα κοντεινερ περιμενε ο σιδηρος για να παρει +30 και καπακι +20%!

ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ με αναγκαστικα lockdown λογω "καραντινας" περιμεναν! οι κινεζοι (και οι ινδοι στο σιδηρο) αλωνιζουν και σας γαμανε γιατι δουλευουν με καθε κοστος και δε καθονται κλειστα να υπολειτουργουν!!!
δε βρισκεις φθηνο λαπτοπ ουτε καν 32αρα τηλεοραση στην αγορα!

στο τελος θα γινει μαγκας μεχρι και ο τουρκος με τοσο υποτιμηση, παιζει να στραφουν εκει οι αγορες!

εσεις τι νεα? καθεστε μεσα υπακουα πλασματα?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
δεν ξέρω πόσο ζάχαρη μπορεί να τη βγάζεις όταν ενοικιάζεις τα σπίτια σου σε ξένους και παρακαλάς να πουλήσεις.
Πριγκηπα , αυτοι δεν ειναι μαλάκες
ο Πανος εχει 2 διαμερίσματα στο Μαιαμι , συνολο 1000 τετραγωνικά
στο Μιλάνο αν πας στο δρόμο απο το αεροδρόμιο προς το κεντρο μετα τα 4 χιλιομετρα αποσταση αν κοιταξεις δεξια εχει κτίριο της Famar που ειναι σε μεγεθος σαν το μεγαρο του ΟΤΕ στην Κηφισίας

ασε να νοικιαζει τα σπιτια εδω και να νομιζει ο κοσμος οτι πεινάει

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
θες να δεις κερδος? μπες κατασκευαστικες τωρα με τα εξοικονομω για δεκα χρονια κανε εισαγωγες πανελ απο βουλγαριες τουρκιες και φωτοβολταικα:Ρ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
ναι το σουεζ περιμενε το κοντεινερ που απο 2000 πηγε 8000
τα κοντεινερ περιμενε ο σιδηρος για να παρει +30 και καπακι +20%!

ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ με αναγκαστικα lockdown λογω "καραντινας" περιμεναν! οι κινεζοι (και οι ινδοι στο σιδηρο) αλωνιζουν και σας γαμανε γιατι δουλευουν με καθε κοστος και δε καθονται κλειστα να υπολειτουργουν!!!
δε βρισκεις φθηνο λαπτοπ ουτε καν 32αρα τηλεοραση στην αγορα!

στο τελος θα γινει μαγκας μεχρι και ο τουρκος με τοσο υποτιμηση, παιζει να στραφουν εκει οι αγορες!

εσεις τι νεα? καθεστε μεσα υπακουα πλασματα?
συμφωνω και εγω δεν ειπα για το Σουέζ, ειχε παρει ηδη πανω τιμη εδω και καιρο
αν διαβασει καποιος γιατι εγινε ηταν ξεκαθαρη ολη η αγορα, ολα τα κοντεινερ ηταν στην Ευρωπη και στην Αμερική
ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , δεν εχουμε με τι να στειλουμε τα κοντεινερ πισω, αδεια κοντεινερ κανεις δεν γυρίζει στην Ασια
ο κινεζος και ο ινδος οπως λες σωστα εχει ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ και ΠΑΡΑΓΕΙ εδω δεν φτιαχνουμε ουτε οδοντογλυφίδες
καναμε μαγκες τους ασιατες
Οι τουρκοι που λες με τις υποτιμησεις εδω και 3 χρόνια ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ σε σίδηρο και μεταλλεύματα
δεν βρισκει κανεις πρωτες υλες, ψαχνουνε για σκραπ ολοι σαν πουστηδες , γιατι νομιζετε το αλλο το λαμογιο αγοράζει κρουαζιεροπλοια παρατημενα 5 μυρια και το πουλαει για σκραπ 9 μυρια ??
ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.708
Πόντοι
1.706
φτωχαδακια τα λεφτα

τα πολλα λεφτα δεν βγαινουν ετσι

με τις παπαριες π λεει ο καλογερος
Με μεσιτεία ακινήτων έβγαλα λεφτά. Δεν είναι σπόρ για την Ελλάδα αυτό, γιατί είναι τελείως μαφιόζικος ο χώρος για να μπει κανείς και για αυτό δεν το πρότεινα. Διαβάζοντας αυτά που γράφουν για προμηθευτής σουπερμάρκετ, καταλαβαίνω ότι είναι διαβρωμένος κι αυτός ο χώρος. Ίσως να έχω πέσει έξω και σε άλλες προτάσεις, από άγνοια ελληνικής πραγματικότητας, γιατί μένω εξωτερικό.

πορνεια ναρκωτικα trafficking οπλα

εκει ειναι το χρημα λαμογια
Οκ, μαν :grin:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
θες να δεις κερδος? μπες κατασκευαστικες τωρα με τα εξοικονομω για δεκα χρονια κανε εισαγωγες πανελ απο βουλγαριες τουρκιες και φωτοβολταικα:Ρ
Εκτός τομέα μου. Και σε αυτά τώρα, με την πράσινη ενέργεια, σούπα έγινε για τους μικρούς.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.252
Πόντοι
1.056
Εκτός από τον κ@@λο και το μου@@νι.... θέλει και αυτό υπομονή...και σάλιο καμμία φορά....

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οι εβραιοι με τα διαμαντια και τα χρυσαφικα πως εμπλεξαν ετσι?>

εχουν ολοκληρες συνοικιες με μαγαζια σε νεα υορκη κ λονδινο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Παλιά ιστορία. Αιώνες τώρα.
Είχα διαβάσει μια ανάλυση για την ψυχοσύνθεσή τους, τοτε που πάσχιζαν να μας κάνουν συμμάχους και τελικά στράφηκαν στους Τούρκους γιατί εμείς τον αράβικο χαβά μας. Hταν λαός υπό διωγμόν για αιώνες. Οπότε έπρεπε να είναι σε θέση να μεταφέρουν τα πλούτη τους άμεσα και να μπορούν να τα ρευστοποιήσουν οπουδήποτε. Ειδικά στον τόπο νέας εγκατάστασης. Τίποτα καλύτερο από πολύτιμους λίθους και χρυσό. Ούτε ακίνητα ούτε χαρτονομίσματα. Και τελικά έγιναν οι κορυφαίοι του είδους.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν έχουν πρόβλημα αυτοί. Φροντίζουν πάντα να υπάρχει κάτι να κατασχεθεί για λόγους δημοσιότητας και τα μεγάλο κεφάλαιο σε ασφαλείς τοποθετήσεις. Ολοι οι αναλόγου βεληνεκούς φυσικά. Έχει δίκιο ο Νipple.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Είχα διαβάσει μια ανάλυση για την ψυχοσύνθεσή τους, τοτε που πάσχιζαν να μας κάνουν συμμάχους και τελικά στράφηκαν στους Τούρκους γιατί εμείς τον αράβικο χαβά μας. Hταν λαός υπό διωγμόν για αιώνες. Οπότε έπρεπε να είναι σε θέση να μεταφέρουν τα πλούτη τους άμεσα και να μπορούν να τα ρευστοποιήσουν οπουδήποτε. Ειδικά στον τόπο νέας εγκατάστασης. Τίποτα καλύτερο από πολύτιμους λίθους και χρυσό. Ούτε ακίνητα ούτε χαρτονομίσματα. Και τελικά έγιναν οι κορυφαίοι του είδους.
Οι Εβραιο ειναι ολοκληρη ιστορία τα πάντα τους
ειναι πολυ μεγάλο θέμα ολη η κουλτουρα τους
εχω αρκετούς κοντά μου Εβραιους, συνεργατες φίλοι κτλ

Αμα σε εμπιστευτούν εκλεισες μαζι τους, οτι και να τους κανεις δεν σε παρατανε με τίποτα, οτι και να τους κανεις.
μεταξύ τους στις δουλειες ξεχνάνε τα παντα, σχεση, συγγένεια, πατερας-γιος , δεν υπαρχει τίποτα που να μπλεκεται με τις δουλειες
Εβραιος μπορει να βαλει φυλακη τον αδερφο του, και μολις βγει την επομενη μερα να γιορτάζουνε μαζι το Σσαμπατ με τις οικογένειες τους, την επόμενη μέρα παλι σκοτωμος κτλ κτλ
Οι Εβραιο προτιμουν να πεθάνουν παρά να πουλήσουν κατω του κόστους, καλύτερα να κάψουν το εμπορευμα παρα να χάσουν λεφτα, θα σου πουλησουν κοστος και 1 σεντς , αλλα κατω του κόστους ουτε στην μανα τους δεν πουλάνε.
Πηγαιντε να δείτε μια κανονική κηδεία Εβραίου στο Εβραικο νεκροταφείο , θα καταλάβετε πολλα , και μετα τα λέμε τυποι

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αμα σε εμπιστευτούν εκλεισες μαζι τους,
Πολύ μεγάλη κουβέντα και ισχύει απόλυτα. Δύσκολα μπαίνεις στον κύκλο, η κρησάρα τους έχει πολύ μικρές τρύπες, όμως άπαξ και μπεις έχεις τεράστια πλεονεκτήματα.

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Δεν είχαν κράτος μέχρι το 1948 οπότε είχαν μάθει να είναι σαν νομάδες και να στηρίζονται στο χρυσό που έχει αξία παντού, όχι στα τοπικά νομίσματα.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Μολις τελειωσα την αρχικη οικονομικη αναλυση της Απλ. Η μετοχη δειχνει υπερτιμημενη μετα και τα ασχημα νεα απο την Κινα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom