Το σοβαρό σπόνσορινγκ είναι κάπως διαφορετικό από τις περιπέτειες του Βαλκάνιου τσομπάνη...
Μα εκεί είναι το αστείο.Οτι με κράζετε οτι ξοδεύω τρελό χρήμα και μετά λέτε οτι δεν έχω τα φόντα για σπόνσορας γιατί δίνω λίγα.
Τι είναι σωστό από τα δύο.Αποφασίστε.
Δίνω λίγα οπότε δεν κάνω για σπόνσορας ή δίνω πολλά και με ξεμουφλιάζουν?
Δεν μπορεί να λέτε ταυτόχρονα αντιφατικά πράγματα.
Πόσο αξίζουν οι σπονσορέτς αντικειμενικά?
Είναι αυτό που αναλύουμε ξανά και ξανά.
Αλλος λέει τρελλό χρήμα πρέπει να σκας δεκαχίλιαρα,άλλος λέει έλα μωρέ πουτάνες είναι ή μέλλουσες πουτάνες με ένα πενηντάρικο τις έχεις.Ποιος έχει δίκιο?
Εκτός αν λέτε αυτές που γαμάς δεν είναι αληθινές σπονσορέτς,είναι πουτάνες που το παίζουν σπονσορέτς γιατί απλούστατα δεν έχεις τα funds που απαιτούνται για το αληθινό σπόνσορινγκ οπότε ξεπέφτεις σε πουτάνες που τις χρυσοπληρώνεις για να έχεις την ψευδαίσθηση οτι γαμάς σπονσορέτς.
Οπότε όταν προβάλλετε αυτό το επιχείρημα καταλαβαίνετε τι πρέπει να αποδείξετε
1.Οτι οι αληθινές σπονσορέτς κοστίζουν πολύ
2.Οτι υπάρχουν πουτάνες που παριστάνουν τις σπονσορέτς
3.Οτι εγώ δεν έχω τα διαθέσιμα για αληθινές σπονσορέτς οπότε
4.Επιλέγω συνειδητά πουτάνες που παριστάνουν τις σπονσορέτς
Ολα τα παραπάνω πρέπει να τα αποδείξετε αφού εσείς τα ισχυρίζεστε αλλά είστε τόσο ψωλάδες που δεν μπορείτε να αποδείξετε ούτε ένα από αυτά τα 4 σημεία.
Απλά λόγω ψωλισμού θεωρείτε οτι δεν έχετε το βάρος της απόδειξης.
Δηλαδή είστε τόσο στόκοι που θεωρείτε οτι θα πρέπει εγώ να αποδείξω και τα 4 σημεία οτι δεν ισχύουν όχι εσείς οτι ισχύουν ενώ εσείς λέτε την παπαριά.
Αυτό είναι τυπικό των στόκων,ψωλάδων.
Φυσικά εγώ θα σε μπερδέψω θα αποδείξω οτι και τα 4 σημεία δεν ισχύουν για να έχεις την ικανοποίηση οτι με κέρδισες αφού έπαιξα στο πεδίο σου.Ενώ εγώ απλά σε κοροιδεύω,γελάω με τα χάλια σου.
Αυτή είναι η παθητική προσέγγιση αντί να επιμείνω να σε αναγκάσω να αποδείξεις τις μαλακίες που λες οπότε να γίνει τίμιος αγών εγώ απαντάω οπότε νομίζεις αυτομάτως οτι κέρδισες ενώ έχεις αυτομάτως χάσει.