Νέα

Υπόθεση Κμαν ή αλλιώς «Υπόθεση Λευκό Σώβρακο»!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα barock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 776
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η γνώμη σας για τον Κμαν

  • Είναι αρχηγός

    Ψήφοι: 48 20,7%
  • Είναι μεγάλο καμάκι

    Ψήφοι: 8 3,4%
  • Είναι ναυάγιο

    Ψήφοι: 91 39,2%
  • Του τρώνε τα λεφτά

    Ψήφοι: 64 27,6%
  • Δ/ξ Δ/α

    Ψήφοι: 21 9,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
33.229
Like
13.394
Πόντοι
2.606
στη βοσκοπουλα στα βλαχικα  :tooth:
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φυσικά δε σκάει κανείς για μπούκα στα κλαμπ σε άγνωστα μέρη γιατί φοβούνται το ξεφτιλίκι.Θέλουν να τα έχουν όλα με το μέρος τους.Ενώ εμένα με εξιτάρει η περιπέτεια να πάω με όλες τις προυποθέσεις εναντίον μου και να ανατρέπω την κατάσταση με αντίρροπη ενέργεια.Μου αρέσει η αδρεναλίνη ο κίνδυνος τα ρίσκα,τα άγνωστα πεδία.
Να μπω σε ένα κλαμπ σε άγνωστη χώρα άρτι αφιχθείς και σε δύο ώρες να βγαίνω αγκαζέ με μουνάρα.Αυτός είναι κάπως ο σκοπός.Δημιουργώ τις ευκαιρίες δεν περιμένω να έρθουν από τον ουρανό.Πιέζω την τύχη μου που λένε.
 

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Μηνύματα
1.602
Like
113
Πόντοι
16
ΚΜΑΝ τα παραλές. Κόψε κάτι. Φιλικά πάντα
 

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Στειλε σε πμ το τηλεφωνο σου να κανονισουμε ενα σημειο να βρεθουμε να μας δειξεις απο κοντα τη μαγκια σου και τα αρχοντιλικια και τις υπεροχες που λες οτι διαθετεις. Δηλωνεις οτι γαμας δυνατα μουνια, οτι εχεις λεφτα και ανωτεροτητα. Γουσταρω.

Στα αρχιδια μου, οπου να ναι. Δημοσιο μερος, ενα ακριβο και σοβαρο μαγαζι, παμε οπου ειναι το ακριβοτερο στην Ευρωπη.

Θα σου φερω μουνια που θα σου κοπει η ανασα για μερες εως να συνελθεις απο τη ταπεινωση που θα φας. Οχι απο εμενα, εγω θα αραξω στην ακρη και θα βλεπω να σε γλεντανε τα γκομενακια για αυτα που λες.

Παμε να σε δω, να δω τι λεφτα και τι μουνια διαθετεις, εαν τελικα εισαι αρχοντας, να γελασουμε, να πιουμε, να φαμε και να σε δω πως θα παιξεις με τα μουνετα.

Στειλε πμ το τηλεφωνο σου να κανονισουμε να βρεθουμε, στο απο κοντα, να δουμε αρχοντιλικια και παιγνιο οπως λες.

Eγω παντως που βρεθηκα με το Σαββιδη καλα περασα!  :2funny: :2funny: :2funny:
 

berbadis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Μηνύματα
89
Like
0
Πόντοι
0
ρε κμαν απάντησέ μου...

προσωπικά δεν κράζω για το σπονσοριλίκι. καλά κάνεις και μπράβο.
και φυσικά πληρώνεις στο σπονσορινγκ και το πόσο (πολύ ή λίγο) δεν με ενδιαφέρει, είναι θέμα της τσέπης σου. μέχρι εδώ καλά.

εκεί που το χάνεις είναι στο γεγονός ότι θεωρείς μεγάλη μαγκιά και κατόρθωμα το αυτονόητο (πληρώνω για να γαμήσω), πετάς κάτι απίθανα (ξέρεις βαλκανικοί πύραυλοι, πεη μπαλκαν, ανωτερότητα και κάτι τέτοια) και έχεις υποκαταστήσει πλήρως το νορμάλ (τη σχέση δλδ) με το πληρωμένο σεξ, έχοντάς τα κάνει σαλάτα στο κεφάλι σου και νομίζοντας ότι είναι το ίδιο πράγμα. κι ότι οι γκόμενες που πληρώνεις γουστάρουν και σε θέλουν (εσένα και τον οποιονδήποτε που τους δίνει πενηντάρικα για να του κάτσουν).

αυτά ερεθίζουν τον κόσμο εδώ μέσα και στη λέει χοντρά.

αν απλά πεις τις εμπειρίες σου (χωρίς τις λοιπές μαλακίες) και δώσεις πέντε - δέκα συμβουλές σε όσους ρωτάνε και ενδιαφέρονται για ουκρανία,πολωνια κλπ, για ξενοδοχεία-γυναίκες-φώτο (όχι τα ξεράσματα, τις νορμάλ)-μπαρακια και ότι άλλο, θα δεις ότι όλα θα είναι οκ...
ακόμα καλύτερα αν δώσεις και κανένα τηλέφωνο από κάτι που θεωρείς καλό και vfm (πιθανόν να το εκτιμήσει κι η γκόμενα), τέλος πάντων αυτό είναι δικό σου θέμα.
αλλοιώς αδικείς τον εαυτό σου και θάβεις τα νήματα.
εύγε...
εκεί που έχεις άδικο στο τελευταίο, δεν αδικεί τον εαυτό του, διότι ο άνθρωπος είναι αυτιστικός, δεν έχει πλήρη επαφή με τα εξωτερικά ερεθίσματα
 

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.283
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Φυσικά δε σκάει κανείς για μπούκα στα κλαμπ σε άγνωστα μέρη γιατί φοβούνται το ξεφτιλίκι.

Να μπω σε ένα κλαμπ σε άγνωστη χώρα άρτι αφιχθείς και σε δύο ώρες να βγαίνω αγκαζέ με μουνάρα.Αυτός είναι κάπως ο σκοπός.

προφανως και ντρεπονται να βγουν με εναν ξεμωραμενο κλοουν!
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΚΜΑΝ τα παραλές. Κόψε κάτι. Φιλικά πάντα

Οχι ρε.Εγώ τους τα λέω ρεαλιστικά.
Εστω ένας Ελληναράς Κολωνία με 400 ευρώ στην τσέπη που θέλει να τα κάψει για μουνί.
Εχει 3 επιλογές.
Να πάει σε FKK Düsseldorf ή Κολωνία να γαμήσει 5 Ρουμάνες με 50 ευρώ εκάστη.(συν 50 ευρώ είσοδο,100 ευρώ ταξιά κτλ).
Να δώσει 300 ευρώ σε ντόπια σπονσορέτ(συν 100 ευρώ έξοδα dating) και να γαμήσει ένα εφτάρι.
Να πάει Πολωνία ΠΣΚ Πόζναν να σκάσει 400 ευρώ(τρένο 150 ευρώ,ξενοδοχείο 80 ευρώ,ντίσκο και κεράσματα 200 ευρώ) μήπως και χτυπήσει Πολωνέζα μουνάρα στα κλαμπ ή στα καφέ.
Ολοι θα του πούνε κάνε το πρώτο που θα γαμήσεις σίγουρα.Μην πας καθόλου Πολωνία είναι ψόφια εκεί πλέον.

Εγώ θα του πω κάνε το τρίτο που έχει περιπέτεια.400άρες σε ΠΣΚ Πολωνία άλλοτε επιτυχημένα και άλλοτε αποτυχημένα έχω δώσει άπειρες.Αλλά έτσι προπονείσαι.Και είναι και πιο δυνατή ανάμνηση από το να πας σε ένα FKK να γαμήσεις ή να πηδήξεις μια στο στημένο.
Η αδρεναλίνη η περιπέτεια παίζει ρόλο.Προτιμώ να μη γαμήσω αλλά να έχω αυτή τη δυνατότητα να βιώσω το ρίσκο τα high stakes,το καμάκι.Απλά για να έχω ένα shot με μουνάρες.
Ο άλλος δεν το βλέπει έτσι,θέλει τα σίγουρα.Είναι τελείως διαφορετική προοπτική.
Εγώ πάντα θυσιάζω τα σίγουρα για νέες ευκαιρίες όταν είναι αξιόλογες ή απλά για να χτυπήσω στα τυφλά.
Ετσι όμως κάνεις τζόγο,αλλιώς είσαι στατικός,δε βελτιώνεσαι.

Γενικά πάντα παρουσιάζω την αντίθετη άποψη καλύτερα από τη δική μου αυτό είναι έτσι.
Αν θέλετε σίγουρα,ασφαλή,δεδομένα,ψωλαδόρικα,αυτά που κάνουν όλοι κάντε αυτά που κάνουν όλοι και γαμήστε αυτές που γαμάνε όλοι ανάλογα με τα κυβικά σας.Αν θέλετε υπερβολή,άκρα,excess,μεγάλα ρίσκα μεγάλα κέρδη και κίνδυνο,αδρεναλίμη κάντε αυτά που λέω εγώ.Είναι και θέμα χαρακτήρα βέβαια οι πιο πολλοί γουστάρουν ασφάλεια δε θέλουν να ανοίγονται.Εγώ το πάω στα άκρα τελείως το θέμα,είμαι φύσει ακραίος.
Η γενική μου φιλοσοφία είναι ακραία.Πολλή δουλειά,πολλά μουνιά κτλ.Δεν υπάρχει όριο.Work hard,play hard φάση.
Δε μου αρέσουν οι μέσοι όροι και τα απλά,τετριμμένα βαρετά,φυσιολογικά πράγματα.
 

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Μηνύματα
7.728
Like
3.135
Πόντοι
506
I. Το σπόνσορινγκ και οι Σλάβες
Δεν ξέρω τι λέτε εμένα η εμπειρία μου είναι οτι πλείστες όσες Σλάβες γουστάρουν να σπονσοραριστούνε ανεξαρτήτως ηλικίας,επαγγέλματος,πόλης,κοινωνικού,οικονομικού background.

Ακόμα και παντρεμένες σπονσοράρονται αν ο σύζυγος είναι σπάγγος, μιλάμε για πολύ διαδεδομένο φαινόμενο.

Εχω γαμήσει κόρες γιατρών,επιστημόνισσες,επιχειρηματίες,δημόσιους υπαλλήλους,δασκάλες,καθηγήτριες,τραπεζικούς υπαλλήλους,εφοριακούς,μοντέλα,ηθοποιούς,τραγουδίστριες,παρουσιάστριες στην τηλεόραση,φοιτήτριες,κομμώτριες,μανικιουρίστ,χορεύτριες τα πάντα όλα.
Υποθέτω ακόμα και η Τιμοσένκο θα τράβαγε κανά μπούκι αν κάποιος έκανε καλή προσφορά.
Σλαβικό κόσμο τα όρια στο τι μπορείς να γαμήσεις είναι απεριόριστα βασικά δεν υπάρχει όριο για πέουλες.

II. WIN-WIN Situation και η ευημερία όλων
Ανατολική Ευρώπη είναι fair game, όλες κοιτάνε να τα αρπάξουνε και αν δεν προλάβει η μία έρχεται η άλλη.
Και γιατί όχι εξάλλου? Αφού και οι άντρες καλοπερνάνε και οι γκόμενες τη βρίσκουνε με τη ροή ρευστού ανάμεσα στα πόδια τους.Είναι excess φάση, win win, κανείς δε μένει δυσαρεστημένος.

III. H κατάσταση στην Ελλάδα
Εδώ μόνο δυσανασχετούν οι μεσογειακοί.Λένε εγκώ αληθινό άντρα γκαμάω με την αξία μου,η δικιά μου δεν είναι πουτάνα,θα την προστατέψω αν πάει κανάς αχρείος να τη γαμήσει.Είναι κτήμα μου μου ανήκει,την έβγαλα με την αξία μου,είμαι καψούρης μαζί της,εγώ σοβαρό παιδί κτλ.
Εντωμεταξύ οι Σλάβοι γαμάνε αβέρτα κουβέρτα σιγά μην ασχοληθούν με τις πουτανιές της δικιάς τους τις παίρνουν σα δεδομένες οτι έτσι θα είναι λόγω γυναικείας φύσης δε βάζουν χαλινάρια.

IV. Γενικές συμβουλές
Γενικά με τις Σλάβες πρέπει να είσαι χαλαρός. Οταν πουτανίζουν δεν πρέπει να γυρνάς βλέφαρο ούτε να το παίζεις κτητικός είναι δεδομένο. Αν κυαλάρουν άλλον, γαμάς κι εσύ τη φίλη τους ίσα ίσα σε απελευθερώνουν άμα κινηθούν σε άλλη κατεύθυνση. Είναι νοοτροπία άρχοντος, abudance mentality. Δεν ασχολείσαι με τη συγκεκριμένη γκόμενα αλλά με τη διαχείριση του χαρεμιού.

Αυτά κανονικά πρέπει να διδάσκονται στα Πανεπιστήμια....
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οταν ακούω οτι η άλλη σπούδασε σλαβικές επιστήμες καυλώνω αυτομάτως.Πιθανότατα θα παίζει τέλειο μπούκι γλυφοκώλι.
Γενικά οι άντρες είναι πολύ ευτυχισμένοι στις σλαβικές χώρες και οι γκόμενες βέβαια αφού μπορούν να είναι γυναίκες,να νιώθουν ωραίες και να πουτανίζουν όσο θέλουν χωρίς φραγμούς.Και οι άντρες μπορούν να είναι όσο γουρουνοειδείς και άντρες θέλουν,ίσα ίσα οι γκόμενες τέτοιους θέλουν άντρες που είναι,ντύνονται,τρώνε,πίνουν και φέρονται  σαν άντρες.Είναι πιο φυσική,βάρβαρη κατάσταση για αυτό και νιώθεις ωραία άμα περάσεις τον Οντερ.
Καπως σα χυλός φάση βυθίζεσαι στο σλαβισμό και μπορεί να σε απορροφήσει τελείως να σε εκμηδενίσει σαν άτομο και αυτόνομη οντότητα.
Εκεί χρειάζεται πάντα να θυμάσαι την ελληναράδικη καταγωγή οτι δεν ανήκεις στη συνομωταξία,είσαι άλλος με βαριά παράδοση να εκπροσωπήσεις.Αλλιώς σε απορροφάνε οι Σλάβες σε χρόνο dt στο ηδονικό βασίλειο που προσφέρουν με σήμα τη μαύρη τρύπα.
Είναι η ηδονή του ιλίγγου φάση να αποφύγεις να βυθιστείς στη ρουφήχτρα.Θέλει τεράστια αποθέματα δυνάμεων και αντιστάσεων ή τευτονικό φανατισμό,πίστη και θυσία στη φυλή.
 

berbadis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Μηνύματα
89
Like
0
Πόντοι
0

Οταν ακούω οτι η άλλη σπούδασε σλαβικές επιστήμες καυλώνω αυτομάτως.Πιθανότατα θα παίζει τέλειο μπούκι γλυφοκώλι.
Γενικά οι άντρες είναι πολύ ευτυχισμένοι στις σλαβικές χώρες και οι γκόμενες βέβαια αφού μπορούν να είναι γυναίκες,να νιώθουν ωραίες και να πουτανίζουν όσο θέλουν χωρίς φραγμούς.Και οι άντρες μπορούν να είναι όσο γουρουνοειδείς και άντρες θέλουν,ίσα ίσα οι γκόμενες τέτοιους θέλουν άντρες που είναι,ντύνονται,τρώνε,πίνουν και φέρονται  σαν άντρες.Είναι πιο φυσική,βάρβαρη κατάσταση για αυτό και νιώθεις ωραία άμα περάσεις τον Οντερ.
Καπως σα χυλός φάση βυθίζεσαι στο σλαβισμό και μπορεί να σε απορροφήσει τελείως να σε εκμηδενίσει σαν άτομο και αυτόνομη οντότητα.
Εκεί χρειάζεται πάντα να θυμάσαι την ελληναράδικη καταγωγή οτι δεν ανήκεις στη συνομωταξία,είσαι άλλος με βαριά παράδοση να εκπροσωπήσεις.Αλλιώς σε απορροφάνε οι Σλάβες σε χρόνο dt στο ηδονικό βασίλειο που προσφέρουν με σήμα τη μαύρη τρύπα.
Είναι η ηδονή του ιλίγγου φάση να αποφύγεις να βυθιστείς στη ρουφήχτρα.Θέλει τεράστια αποθέματα δυνάμεων και αντιστάσεων ή τευτονικό φανατισμό,πίστη και θυσία στη φυλή.

παραλήρημα....
 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.375
Κριτικές
49
Like
22.819
Πόντοι
24.596
στη βοσκοπουλα στα βλαχικα  :tooth:
τυπε σκαει  kman in da club στην Ουκρανια με παραλλαγη μεσα απο τις στρατιωτικες αρβυλες σαν νεοσυλλεκτος και μπουφαν flight η Λυκο,,παρκαρισμενο απεξω το αγροτικο με δεμενο αγριογουρουρο στο καπο και παραγγελνει τσιπουρο,μονορακιτζης φαση :S :S :S
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εστω ένας Ελληναράς Κολωνία με 400 ευρώ στην τσέπη που θέλει να τα κάψει για μουνί.
Εχει 3 επιλογές.
Να πάει σε FKK Düsseldorf ή Κολωνία να γαμήσει 5 Ρουμάνες με 50 ευρώ εκάστη.(συν 50 ευρώ είσοδο,100 ευρώ ταξιά κτλ).
Να δώσει 300 ευρώ σε ντόπια σπονσορέτ(συν 100 ευρώ έξοδα dating) και να γαμήσει ένα εφτάρι.


Φαντάζομαι οτιδήποτε άλλη, ΠΛΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ.Παίζει ... σπονσορέτ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ;;;;


Και οι άντρες μπορούν να είναι όσο γουρουνοειδείς και άντρες θέλουν,ίσα ίσα οι γκόμενες τέτοιους θέλουν άντρες που είναι,ντύνονται,τρώνε,πίνουν και φέρονται  σαν άντρες.Είναι πιο φυσική,βάρβαρη κατάσταση για αυτό και νιώθεις ωραία άμα περάσεις τον Οντερ.

Οι ελληνάρες ζητάνε συγνώμη αν τους σηκωθεί η πούτσα.
Με γκόμενες για τις οποίες μπορεί να έχουν χαλάσει χιλιάρικα ολόκληρα .
Υπόσχονται ότι θα φροντίσουν να μην τους ξανασηκωθεί η πούτσα και παρεξηγηθούν οι γκόμενες
που θέλουν να τις γαμήσουν και τις βλέπουν σαν χυσοδοχεία και δεν θαυμάζουν τον πνευματικό κόσμο που έχουν αναπτύξει
διαβάζοντας κούντερα και δαμουλίδου.
Οι ελληνάρες άλλωστε μπορούν να το πετύχουν αυτό . Να μην τους σηκώνεται δηλαδή η πούτσα και γίονται γουρούνια
όταν είναι με τις καριόλες ελλεηνίδες.
Απλά αυξάνουν τη δόση ημερίσιας μαλακίας. Από 10 την ημέρα, το πάνε στις 15.

Και συνεχίζουν όπως πρέπει με τις ελλεηνίδες. Να γρώνε σούσι, ντομάτες λιαστές και τα βράδια να βγάζουν φωτό με τις μπελβεντέρε στα τραπέζια, ενώ χορεύουν
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
τυπε σκαει  kman in da club στην Ουκρανια με παραλλαγη μεσα απο τις στρατιωτικες αρβυλες σαν νεοσυλλεκτος και μπουφαν flight η Λυκο,,παρκαρισμενο απεξω το αγροτικο με δεμενο αγριογουρουρο στο καπο και παραγγελνει τσιπουρο,μονορακιτζης φαση :S :S :S

Τι να κλάσει μπροστά στο χλίδα ελληνάρα που σκάει στην αράχωβα με αυτά
4E319828OQ6NEROnero-04.jpg

και κλείνει τραπεζάρα, με το μερίδιο από τα νοίκια που παίρνει η μάνα του
από τα καταπατημένα οικόπεδα στο ρέμμα χαλανδρίου ....

Μπρούκλης τύπος.

Έχει και μούσι τελευταία λέξη της μοδός
c72b3f1718128b8b21d9c57a1bfb3f18.jpg


και ξυρισμένο στέρνο σαν μουνί
URL]]
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.617
Like
21.989
Πόντοι
5.006
 Τυπε Λάκη ποιος είναι αυτός ο μεμετης που έβαλες στην φώτο προφιλ? Σαν Αλβανός είναι..  :think:
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
  Τυπε Λάκη ποιος είναι αυτός ο μεμετης που έβαλες στην φώτο προφιλ? Σαν Αλβανός είναι..  :think:

Τύπε διδάσκω με τα άβαταρ. Δίνω ερεθίσματα στον κόσμο να μάθει αληθινή ιστορία.
Φαντάζομαι ξέρεις κάποια , έστω λίγα , πραγματάκια για μένα !
Οπότε, ειλικρινά , πιστεύεις ότι θα έβαζα για άβαταρ κάποιον 1)πιστό του ισλαμ ;
2)σκιπιτάρη στην καταγωγή ;;;
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.617
Like
21.989
Πόντοι
5.006
Τύπε διδάσκω με τα άβαταρ. Δίνω ερεθίσματα στον κόσμο να μάθει αληθινή ιστορία.
Φαντάζομαι ξέρεις κάποια , έστω λίγα , πραγματάκια για μένα !
Οπότε, ειλικρινά , πιστεύεις ότι θα έβαζα για άβαταρ κάποιον 1)πιστό του ισλαμ ;
2)σκιπιτάρη στην καταγωγή ;;;

Με μπέρδεψε το καπέλο τυπε..  :grin:
Δώσε ινφο να τον γκουγκλαρω (άμα δεν είναι τουλάχιστον υπαίτιος κάποιας γενοκτονίας ή εθνοκαθαρσης, θα ξενερώσω)..
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φαντάζομαι οτιδήποτε άλλη, ΠΛΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ.Παίζει ... σπονσορέτ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ;;;;


Οι ελληνάρες ζητάνε συγνώμη αν τους σηκωθεί η πούτσα.
Με γκόμενες για τις οποίες μπορεί να έχουν χαλάσει χιλιάρικα ολόκληρα .
Υπόσχονται ότι θα φροντίσουν να μην τους ξανασηκωθεί η πούτσα και παρεξηγηθούν οι γκόμενες
που θέλουν να τις γαμήσουν και τις βλέπουν σαν χυσοδοχεία και δεν θαυμάζουν τον πνευματικό κόσμο που έχουν αναπτύξει
διαβάζοντας κούντερα και δαμουλίδου.
Οι ελληνάρες άλλωστε μπορούν να το πετύχουν αυτό . Να μην τους σηκ

Εχει και Γερμανίδες σπονσορετς αλλά πιο εναλλακτικές ή πολύ υψηλού επιπέδου.Μιλαμε για αλλα εισοδηματικά επίπεδα αλλά και κορυφαία μουνια στην Ευρώπη με αντίστοιχες Σουηδέζες Ολλανδέζες.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom