Νέα

Υπόθεση Κμαν ή αλλιώς «Υπόθεση Λευκό Σώβρακο»!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα barock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 776
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας για τον Κμαν

  • Είναι αρχηγός

    Ψήφοι: 48 20,7%
  • Είναι μεγάλο καμάκι

    Ψήφοι: 8 3,4%
  • Είναι ναυάγιο

    Ψήφοι: 91 39,2%
  • Του τρώνε τα λεφτά

    Ψήφοι: 64 27,6%
  • Δ/ξ Δ/α

    Ψήφοι: 21 9,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πως ονομαζεται το φαινομενο κατα το οποιο, ο χ τυπος φτιαχνει κλωνους να γραφουν για αυτον και μετα βαζει τους κλωνους να μιλανε και μεταξυ τους;

Ειναι ιδια ή διαφορετικη η περιπτωση που καποιες φορες τους βαζει να διαφωνουν κιολας;

 :S
Πολλές φορές οι κλώνοι του γράφουν μόνο μεταξύ τους  :2funny:Βλάκμαν εναντίον Βλάκμαν  :2funny: :2funny: :2funny:
  Πάντος όλα όσα έχει γράψει δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα  :2funny:
  Η τελευταία μεγάλη μπούρδα που είπε ήταν ότι οι Μοσχοβίτες λέει πάνε στην Ουκρανία και τη Λευκορωσία για να βρουνε γυναίκες  :jerking: :2funny:Πιό πιθανόν είναι να έρθουν οι Σαουδάραβες στην Ελλάδα γιά να πάρουν άμμο και πετρέλαιο παρά να πάνε οι Μοσχοβίτες Ουκρανία γιά να βρούνε γυναίκες να  :knockinb: :2funny:.
  Βέβαια αν κάποιος είναι Μοσχοβίτης όσο ο Βλάκμαν είναι Γερμανός τότε λογικό είναι να πάει να ψάξει να βρει γυναίκα στην Ουκρανία  :2funny:
  Ο κλώνος του Βλάκμαν έγραψε ότι οι Ρωσσίδες είναι χαζές  :jerking:.Ετσι ήταν το 1990 που έχει μείνει ο Βλακμαν  :2funny:τότε ναι τους έλεγες ότι είσαι από την Υεμένη ή το Μαρόκο και παθαίναν πλάκα!Ελεγαν Υεμένη!λες και ήταν Νέα Υόρκη  :2funny:.
  Τώρα αμέσως καταλαβαίνουν τι είσαι!γ΄αυτό και τον Βλάκμαν τον κορο'ι'δεύουν  :2funny:πάνε μαζί του τελειωμένες που κοιτάνε να του τα πάρουν και να μην του κάτσουν κιόλας  :2funny: :2funny: :2funny:.
   
Χαρη πηγαινε θα ξεσκιστεις σιγουρα ... 4000 ρουβλια ειναι 1700 ευρω περιπου ,,, μαλλον 400 εννοεις  :grin:
προσεχε μονο να μην σε ξεβρακωσει καμια λευκορωσιδα ,για να σε επιθεωρησει γυμνο και μετα να σου πει ντυσου και φυγε ...
δηλ οτι εγινε με τον αρχοντα  :2funny: ειναι η λεγομενη βαλκανικη υπεροχη  :2funny: :2funny: :2funny:
Μπα το πιθανότερο είναι να είδε τίποτα Ρωσσικές αγγελίες σε Ρωσσικά ρούβλια.Οπότε 4.000 ρούβλια είναι λογική τιμή.Εκτός αν ο Βλάκμαν έκανε πιά τέτοια καταστροφή που έβαλαν γιά τους ξένους τέτοιες τιμές  :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny:
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
Μαγκιά του που δε πήγε αμα δε γουστάρει. Ουτε εγω θα πήγαινα στου διαόλου το πούτσο με ολα τα ρίσκα εκεί να με φάνε οι αραπάδες.

Σε μαύρη της πατησίων
η σε βρομά δεν τον χώνω να με πληρώνεις. Και τους μαλακοπροδότες που εκαναν τα πατήσια παροικία του μπαγκλαντές τους έχω στη μπούκα.

Κάποιους εκλεκτούς εξωτικούς πουτσομεζέδες που βλέπω σε φωτογραφιες όμως μπορεί και να τους δοκίμαζα αμα λάχαινε.

Πειράζει ??
δεν γουσταρω μακρινα ταξιδια αλλα και εδω ασιατισσες εχουμε αρκετες.
χτες γαμησα με 20 ευρο βιετναμεζακι και αργοτερα με πηρε αλλη που γαμησα
πριν 2 εβδομαδες αλλα δεν απαντησα.σαβατοκυριακο παλι θα ψαξω να βρω κατι.
εχουμε και μαυρες τωρα αλλα δεν ειδα κατι υποπτο για πληρομενο.
ειδα 2 να μπαινουν σε αυτοκινητα δικων μας αλλα 2 με 3 που προσεγγισα ηθελαν
μονο να σε γελασουν με λεφτα χωρις να γαμηθουν και μια της φανηκαν λιγα 30 και 50 ευρο.
κατεχομενα παλι τιγκα ειναι σε μαυρες και βρηκα μουναρα που εψαχνε βιζιτα καταλαβα.
της ειπα μπες αμαξι να βολταρουμε και να σε βοηθησω αλλα διστασε.
παρακατω παραμονευε τουρκος και την πλισιασε αυτος παιζος νεαρος.
εκανα μαλακια και εστριψα και εφυγα,ηταν λεπτουλα δεκαρακι και αφραγγη!
μαλλον την τρομαξε το αγριο βλεμα αγαμητης αγελαδας που ειχα και θα
νομισε ειμαι ο ορεστης ο φαλακρος στρατιωτικος που γαμουσε και βαλιτσωνε της πιθηκες
και της ρομα

 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
Πολλές φορές οι κλώνοι του γράφουν μόνο μεταξύ τους  :2funny:Βλάκμαν εναντίον Βλάκμαν  :2funny: :2funny: :2funny:
  Πάντος όλα όσα έχει γράψει δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα  :2funny:
  Η τελευταία μεγάλη μπούρδα που είπε ήταν ότι οι Μοσχοβίτες λέει πάνε στην Ουκρανία και τη Λευκορωσία για να βρουνε γυναίκες  :jerking: :2funny:Πιό πιθανόν είναι να έρθουν οι Σαουδάραβες στην Ελλάδα γιά να πάρουν άμμο και πετρέλαιο παρά να πάνε οι Μοσχοβίτες Ουκρανία γιά να βρούνε γυναίκες να  :knockinb: :2funny:.
  Βέβαια αν κάποιος είναι Μοσχοβίτης όσο ο Βλάκμαν είναι Γερμανός τότε λογικό είναι να πάει να ψάξει να βρει γυναίκα στην Ουκρανία  :2funny:
  Ο κλώνος του Βλάκμαν έγραψε ότι οι Ρωσσίδες είναι χαζές  :jerking:.Ετσι ήταν το 1990 που έχει μείνει ο Βλακμαν  :2funny:τότε ναι τους έλεγες ότι είσαι από την Υεμένη ή το Μαρόκο και παθαίναν πλάκα!Ελεγαν Υεμένη!λες και ήταν Νέα Υόρκη  :2funny:.
  Τώρα αμέσως καταλαβαίνουν τι είσαι!γ΄αυτό και τον Βλάκμαν τον κορο'ι'δεύουν  :2funny:πάνε μαζί του τελειωμένες που κοιτάνε να του τα πάρουν και να μην του κάτσουν κιόλας  :2funny: :2funny: :2funny:.
    Μπα το πιθανότερο είναι να είδε τίποτα Ρωσσικές αγγελίες σε Ρωσσικά ρούβλια.Οπότε 4.000 ρούβλια είναι λογική τιμή.Εκτός αν ο Βλάκμαν έκανε πιά τέτοια καταστροφή που έβαλαν γιά τους ξένους τέτοιες τιμές  :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny:
διμητρακη ακουσα και εγω με τα αυτια μου ρωσουν να λενε για ουκρανιδες
οτι ψαχνουν για οικογενεια και δεν το πιστευα!
δεν ξερω τι τιμες παιζουν λευκωροσια γραψε μινσκ καταλογκ προστιτυτκι και θα δεις.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακη ακουσα και εγω με τα αυτια μου ρωσουν να λενε για ουκρανιδες
οτι ψαχνουν για οικογενεια και δεν το πιστευα!
δεν ξερω τι τιμες παιζουν λευκωροσια γραψε μινσκ καταλογκ προστιτυτκι και θα δεις.
Μοσχοβίτες που είναι Μοσχοβίτες όσο ο βλάκμαν είναι Γερμανός  :2funny:λογικό είναι να ψάχνουν Ουκρανίδες ή ότι άλλο υπάρχει  :2funny:αλλά ένας πραγματικός Μοσχοβίτης με το διαμέρισμα του,το αμάξι του και μιά μέση δουλειά σε ένα γραφείο ή μιά εταιρία σιγά μην πάει να ψάχνει Ουκρανίδες  :headbang: :2funny:Γεμάτο γυνακιες είναι η Μόσχα που έρχονται από παντού,ειδικά δε οι Μοσχοβίτες δεν έχουν πρόβλημα να παντρευτούνε μιά κοπέλα από άλλη πόλη χωρις το δικό της διαμέρισμα,όταν στην Αγία Πετρούπολη μιά τέτοια είναι πάρα πολύ δυσκολο να βρει κάποιον να την παντρευτεί!Εκτός αν βρει κάποιον που και αυτός είναι από άλλη πόλη και νοικιαζουν μαζί διαμέρισμα.
  Αυτό του το είπε του Βλάκμαν αυτη που του έφαγε τα λεφτά  :2funny:γιατί τότε δε βρήκε Μοσχοβίτη να την πάρει να την παντρευτεί? αφού όπως λέει οι Μοσχοβίτες της κυνηγανε να της παντρευτούνε? :2funny:και ρεζιλεύτηκε και πήγε με το Βλάκμαν γιά να του φάει λεφτά? :2funny:.
   
    Δε ξέρω που είδες της τιμές αλλά 1.700 ευρώ δεν έχει το  :knockinb:ούτε στην Ελβετία  ούτε στη Νέα Υόρκη αλλά ούτε και στην Νεβάδα:2funny:.Πιθανόν η τιμη θα ηταν σε Ρωσσικά ρούβλια.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα Jack! Τυχαία πέρασα γιατί έβλεπα ότι έπαιζε πολύ το νήμα και από περιέργεια διάβασα τα λεγόμενα του Kman. Δεν ξέρω τι έχει κάνει σε άλλα thread και γενικά τι άλλα έχει πει, αλλά αυτό που περιγράφει για τις σπονσορέτες παίζει πάρα πολύ στο μπλοκ και σε διάφορες διαβαθμίσεις. Είναι όμως ο κανόνας και οι περισσότερες κοπέλες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα επιδίδονται σε αυτό με απίστευτες επιδόσεις. Το εντυπωσιακό είναι, ότι η κοινωνία δεν θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο οι γκόμενες ουσιαστικά εκδίδονται, ακόμη και στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον. Και ο λόγος είναι ακριβώς όπως ανέφερε ο Kman, ότι από το σποσνοριλίκι θα επωφεληθεί τελικά και η μαμά, και ο μπαμπάς και η αδερφή κλπ. Εγώ άργησα να το καταλάβω το σπορ με το σπονσοριλίκι, αλλά είναι με διαφορά το πιο ασφαλές άθλημα και με το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας, ειδικά στην Μόσχα που βρίσκομαι συχνά, η οποία τελικά είναι το μεγαλύτερο κρεβάτι του κόσμου. Διάφορες αηδίες που διαβάζω ότι ο μέσος Ρώσος περνάει καλύτερα ή είναι καλύτερα από τον μέσο Έλληνα, είναι μαλακίες τρελές. Ισχύει, υπάρχει μία μερίδα Ρώσων που ζει σε ένα άλλο σύμπαν λόγω υπερβολικού μαύρου χρήματος, οι οποίοι δεν κυκλοφορούν καν στην Μόσχα αλλά σε Ελβετίες κλπ όπου τελικά λόγω του ότι είναι περίτρανοι βλάχοι και τσολιάδες εξακολουθούν να είναι δεύτερης διαλογής πελάτες (οκ, τα σκάνε, μόνο αυτό τους σώνει, αλλά δεν θα δεις δυνατές παρέες Ρώσων στα καλά μέρη, κανείς δεν τους θέλει) , η πλειοψηφία όμως εξακολουθεί να ψωμολυσσάει και να μην τα φέρνει με τίποτα πέρα, ειδικά σε πόλεις σαν την Μόσχα, όπου εάν θες να κινηθείς στα καλά μέρη, ο μέσος Ρώσος δεν μπορεί να περάσει καν από έξω. Αντίστοιχα, επειδή οι Ρώσοι έχουν φλομώσει στο μουνία από το λύκειο, τις γκόμενες τις έχουν του πεταμού, οπότε όποια κοπέλα δεν έχει φροντίσει να ακολουθήσει την συντηρητική γραμμή σπουδών και κάποιας δουλειάς, η μόνη της ελπίδα για να μην την φάει η μαργμάγκα είναι το σπονσοριλίκι, τα στριπ (όπου το μεροκάματο είναι στο πάτωμα) ή να εκδίδεται (εντός ή εκτός, όπου επίσης η ταλαιπωρία είναι απίστευτη). Είναι προφανές ότι το σπονσοριλίκι είναι το πιο ιδανικό για αυτές και εάν χτυπήσεις συνειδητοποιημένα, μπορείς να παίξεις τρελή μπάλα και να περάσεις ζάχαρη. Αρκεί βέβαια να μην την πατήσεις και καψουρευτείς, γιατί εκεί κάηκες. Από εκει και πέρα, δεν υπάρχουν κανόνες στο σπονσοριλίκι, δεν υπάρχει value for money, ταρίφα κλπ. Ζυγίζεις την φάση, την διαχειρίζεσαι όσο πάει και την κατάλληλη στιγμή απλά την κάνεις με ελαφριά και πας για άλλα. Ο λόγος είναι, ότι οι γκόμενες προσπαθούν το συντομότερο δυνατόν να ρουφήξουν ότι μπορούν, γνωρίζοντας ότι αργά ή γρήγορα θα πας αλλού, ενώ ο σπόνσορας προσπαθεί εξαρχής να δώσει όσα λιγότερα μπορεί για να κρατήσει τα χαλινάρια σφιχτά. Αυτή η κόντρα, όταν τελικά φτάσει στα όριά της, η ιστορία τελειώνε και αμφότεροι πάνε για άλλα. Αν τελικά άξιζε, το δείχνει ο τελικός λογαριασμός και οι φάσεις που έζησες με αυτά τα λεφτά. Κατά κανόνα εγώ έχω περάσει απίστευτα, αλλά προφανώς την έχω πατήσει κιόλας ή έχω αποτύχει να καταφέρω ότι είχα στο μυαλό μου. Πάντως ο kman δεν έχει άδικο σε αυτά που λέει, τουλάχιστον στις 2-3 σελίδες που διάβασα εδώ πέρα. Εγώ να προσθέσω, ότι επειδή οι Ρωσίδες είναι χαζές γυναίκες μεν, αλλά έχουν ζήσει πολύ δύσκολες καταστάσεις, δεν το έχουν σε τίποτα να σε κάνουν θεό για να πάρουν ότι θέλουν από εσένα, αλλά όταν δουν ότι δεν έχουν κάτι άλλο να πάρουν να σε πετάξουν απλά στα σκουπίδια. Αντίστοιχα όμως, δεν το έχουν σε τίποτα να κλέψουν τον σπόνσορα από την καλύτερη φίλη τους και να την κλάσουν την φίλη τους για πάντα προκειμένου να επωφεληθούν και εκεί είναι πεδίο δόξας λαμπρό εάν είσαι λίγο έξυπνος. Ειδικά εάν κάνεις ταξιδάκια με τις κοπελιές (οι Ρώσοι έχουν τρελή λόξα με τα ταξίδια, μπορούν να τρώνε ένα εξάμηνο πατατάκια για να πάνε ταυλάνδη με 1000 ευρώ και να βάλουν φωτός στο Insta), τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι φίλες της κοπελιάς που σπονσοράρεις, αργά ή γρήγορα θα περάσουν από το κρεβάτι σου. Έτσι δε και μπορείς να τις βοηθήσεις να βγάλουν καμία visa προς τον πολιτισμό (Ευρώπη) ή για κανένα Λονδίνο (το όνειρο της κάθε μαλακισμένης Ρωσίδας), τότε από σπόνσορας ανεβαίνεις κατηγορία σε εθνικό ευεργέτη και δεν προλαβαίνεις. Το όνειρο της κάθε Ρωσίδας (για να κάνει το insta της ελκυστικό, όλες πιστεύουν ότι θα γίνουν μία μέρα kardashian και θα βγάζουν λεφτά περιγράφοντας σε ποιο γαμωεστιατόριο έφαγαν ή σε πιο κωλοξενοδοχείο έμειναν) είναι να πάει μία στα ακόλουθα μέρη με σειρά προτεραιότητας: Λονδίνο, Dubai, Bali, Goa και κάπου στην Λατινική Αμερική. Εάν μπορείς να παίξεις μπάλα για να πάρεις γκόμενα μαζί σου σε τέτοιο ταξείδι, μετά δεν θα προλαβαίνεις να γαμάς τις φίλες της και όσες την ακολουθούν στο insta. Ειδικά τις φίλες της, που ξέρουν ακριβώς με ποιανού τα λεφτά η κολλητή τους πήγε στο Λονδίνο και τους μπαίνει στο μάτι στο insta. Μιλάμε για άλλο κόσμο, απίστευτα πράγματα. Skellington speaking! Χαχαχα

Έτσι είναι.Οι Ρωσίδες βλέπουν με πολύ καλό μάτι το σπονσοριλικι.Τι είναι καλύτερο για την άλλη?Να έχει έναν άφραγκο γκόμενο στην ηλικία της να την πηδάει τζάμπα η έναν κατασταλαγμένο σαρανταπενταρη να της τα χώνει?Οι Σλαβες σκέφτονται ρεαλιστικά.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τύπε έχεις δει πουθενά γυναίκες ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΜΑΦΝΙΣΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ , που να μην είναι καριολίδια ;
Που θα πάμε με ομορφόπαιδιο με το λεωφορείο επειδή γουστάρουν ;;;
Δεν θα ποζάρουν με σαμπάνιες, σε κέντρα μαφιόζων με ακριβά δώρα ;

Που είναι αυτές;
Σε ποιό τσίρκο ;
Να πάω να τις δω κι εγώ.

Αν δεν υπήρχαν οι φωτό οι τύποι θα αμφισβητούσαν ότι τέτοιες γκόμενες βγαίνουν μαζί μου.Θα έλεγαν ότι χρησιμοποιώ τις φωτό κάποιου άλλου.
Δείχνω τι είναι ρεαλιστικά διαθέσιμο όταν σκας με δύναμη πυρός και ξέρεις το παίγνιο.
Αντίθετα αυτοί λένε
1.το σπονσορολικι είναι μαλακια
2.Πληρωνεις πολλά
3.Δεν έχεις αρκετά για σπονσοριλικι
Τρία δηλαδή πράγματα που αντιφάσκουν μεταξύ τους και τα λένε και τα τρία ταυτόχρονα.
Δεν μπορεί και να μην έχεις λεφτά και να πληρώνεις πολλά.Ενα από τα δυο ισχύει.Το ίδιο είναι όλα όσα λένε.Δε στέκονται λογικά γιατί έχουν στερεότυπα.

Γενικα το πρόβλημα είναι ότι το προσωποποιούν.Δηλαδη λένε είναι κοινωνικά αποδεκτό ένας τύπος σαν το μαιντριντερ να κάνει σπονσοριλικι εσένα όμως δε σε δέχομαι να κανεις σπονσοριλικι.Το απορρίπτω δηλαδή όχι σα γενική έννοια αλλά αν προέρχεται από εσένα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
 

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.283
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Αν δεν υπήρχαν οι φωτό οι τύποι θα αμφισβητούσαν ότι τέτοιες γκόμενες βγαίνουν μαζί μου.Θα έλεγαν ότι χρησιμοποιώ τις φωτό κάποιου άλλου.
Δείχνω τι είναι ρεαλιστικά διαθέσιμο όταν σκας με δύναμη πυρός και ξέρεις το παίγνιο.
Αντίθετα αυτοί λένε
1.το σπονσορολικι είναι μαλακια
2.Πληρωνεις πολλά
3.Δεν έχεις αρκετά για σπονσοριλικι
Τρία δηλαδή πράγματα που αντιφάσκουν μεταξύ τους και τα λένε και τα τρία ταυτόχρονα.
Δεν μπορεί και να μην έχεις λεφτά και να πληρώνεις πολλά.Ενα από τα δυο ισχύει.Το ίδιο είναι όλα όσα λένε.Δε στέκονται λογικά γιατί έχουν στερεότυπα.

Γενικα το πρόβλημα είναι ότι το προσωποποιούν.Δηλαδη λένε είναι κοινωνικά αποδεκτό ένας τύπος σαν το μαιντριντερ να κάνει σπονσοριλικι εσένα όμως δε σε δέχομαι να κανεις σπονσοριλικι.Το απορρίπτω δηλαδή όχι σα γενική έννοια αλλά αν προέρχεται από εσένα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
1.δε βγαινουν μαζι σου.πληρωνεις για να βρισκονται διπλα σου μετα απο συμφωνια.
2.δεν τις γαμας.ειναι παρανοικο να πληρωνεις ολα αυτα τα λεφτα για να βγαλεις φωτογραφιες,να κανεις το κομματι σου σε ρεστοραν-κλαμπ και να νομιζεις οτι κανεις τη μουρη κρεας σε ανθρωπους που δεν ξερεις προσωπικα
3.κανε τα μπλε σου αρχιδια οπως ηταν πριν,οι γυναικες δε θα σιχαινονται τοσο να σε τσιμπουκωσουν
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
john100





Τυπε δεν εχεις καταλαβει ακομα το σκοπο ολων αυτων που κανει και που γραφει;

Θεωρω οτι εισαι αρκετα εξυπνος στο να καταλαβεις το τι πραγματικα παιζει.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ μιλάω για σπονσορινγκ,τεχνικές σπονσορινγκ,ποιότητες από γκόμενες που χτυπάς κτλ.
Είναι πολύ συγκεκριμένο το θέμα.Δεν απλώνομαι.
Δεν αφήνω τους άλλους να απλωθούν.Μιλαμε για τρελό φόκους.Οποτε ο άλλος χάνει την ανετια του δε θέλει αυτή τη φανατική ενασχόληση με ένα μόνο περιορισμένο ζήτημα.
Αν δεν επικεντρώσετε σε ένα και μόνο ζήτημα και δεν ασχοληθείτε με φανατισμό και πολλές εργατοώρες δε θα έχετε αποτέλεσμα.
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.794
Κριτικές
6
Like
11.267
Πόντοι
3.936
Πως ονομαζεται το φαινομενο κατα το οποιο, ο χ τυπος φτιαχνει κλωνους να γραφουν για αυτον και μετα βαζει τους κλωνους να μιλανε και μεταξυ τους;
Ειναι ιδια ή διαφορετικη η περιπτωση που καποιες φορες τους βαζει να διαφωνουν κιολας; :S
Όχι διπολική, δεκαπολική ψυχωσική συνδρομή.  :sunglasses:
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πού αλλού να τα διαβάσεις αυτά;

Μα ακριβώς αυτός θα σου πει για την ανοιξη της Πράγας.Εγω όμως δε θα σου πω τίποτα για την άνοιξη της Πράγας το 1968 θα σου πω όμως για τις εκλογές του 1948 στην Τσεχοσλοβακία που ο λαός εξέλεξε κομμουνιστές στην κυβέρνηση.Αυτο ο άλλος θα το αποσιωπήσει.
Είναι πάντα το θέμα του σκοπού.Γιατι το λες και τι σκοπό έχεις?
Π.χ. Καραμανλής φάση το 2008 η οικονομία είναι θωρακισμένη ενώ ήξερε ότι ήταν τρύπια.Θα πει καλά έκανα και δήλωσα έτσι αλλιώς θα καταρρέαμε.
Για αυτό δεν τους πιάνεις.Και πίπες να λένε πάντα φέρνουν το θέμα του σκοπού σα δικαιολογία.Ηξερα αλλά έλεγα πίπες για το δημόσιο συμφέρον φάση.
Αν πεις ότι ο σκοπός είναι το γαμησι όποτε δε βλέπεις το θέμα συνολικά.
Ο βαλκανιοπουτσιστης σπόνσορας γαμεας δεν πρέπει να έχει ψευδαισθήσεις όποτε χρειάζεται απολύτως ακριβή στοιχεία για το τι παίζει όχι ευσεβείς πόθους.
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
τελος η μοσχα,εβαλαν 500 ευρο την βιζα!
ολοι αγια πετρουπολη με φρι βιζα ονλιν
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εγώ μιλάω για σπονσορινγκ,τεχνικές σπονσορινγκ,ποιότητες από γκόμενες ΠΟΥΤΑΝΕΣ που χτυπάς κτλ.

οι γκομενες δεν παιρνουν λεφτα για να γαμηθουν (άλλο αν τελικα κοστισουν πολύ περισσοτερο τα χατηρια και τα δωρα).

γυναικα που κανει οικονομικη συμφωνια για να σου κατσει=πουτανα.

και αλοιμονο αν θελει ειδικη τεχνικη ή σπουδή για να πεισεις μια πουτανα να σου κατσει, εκει αντίθετα η πουτανα είναι που προσπαθει να σε πεισει.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οι γκομενες που δεν ειναι πουτανες δεν παιρνουν λεφτα για να γαμηθουν

Αν τελικα κοστισουν πολύ περισσοτερο τα χατηρια και τα δωρα, τοτε ειναι επισης πουτανες.

Γυναικα που κανει οικονομικη συμφωνια αμεσα η εμμεσα για να σου κατσει=πουτανα.

Υπαρχουν πουτανες που οι περισσοτεροι εδω μεσα ουτε στα ονειρα τους δεν τις πλησιαζουν.

Και αυτές που πάνε με τον ένα με λεφτά και με τον άλλον χωρίς τι είναι?Πουτάνες και γκόμενες ταυτόχρονα?
Γενικά μπερδεύετε την πουτσα με τη βούρτσα.Σλαβικο κόσμο είναι πολύ ρευστά τα πράγματα.Αυτη που ο άλλος γαμαει τζάμπα μπορεί να έχει ταυτόχρονα 3 σπόνσορες να τους τα τρώει.
Το να τις βάζει κάποιος σε κατηγορίες είναι ηλίθιο.Εγω βλέπω τις ωραίες γκόμενες  σαν δυνάμει σπονσορετς.Δεν έχει σημασία αν έχουν γκόμενο ή όχι όλες είναι στο παιχνίδι.
Γενικα σλαβικό κόσμο δεν παίζουν ιδιαίτεροι ηθικοί φραγμοί και εδώ η κριτική που γίνεται είναι ηθικής απόψεως.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω τι λέτε εμένα η εμπειρία μου είναι οτι πλείστες όσες Σλάβες γουστάρουν να σπονσοραριστούνε ανεξαρτήτως ηλικίας,επαγγέλματος,πόλης,κοινωνικού,οικονομικού background.
Ακόμα και παντρεμένες σπονσοράρονται αν ο σύζυγος είναι σπάγγος,μιλάμε για πολύ διαδεδομένο φαινόμενο.
Εχω γαμήσει κόρες γιατρών,επιστημόνισσες,επιχειρηματίες,δημόσιους υπαλλήλους,δασκάλες,καθηγήτριες,τραπεζικούς υπαλλήλους,εφοριακούς,μοντέλα,ηθοποιούς,τραγουδίστριες,παρουσιάστριες στην τηλεόραση,φοιτήτριες,κομμώτριες,μανικιουρίστ,χορεύτριες τα πάντα όλα.Υποθέτω ακόμα και η Τιμοσένκο θα τράβαγε κανά μπούκι αν κάποιος έκανε καλή προσφορά.
Σλαβικό κόσμο τα όρια στο τι μπορείς να γαμήσεις είναι απεριόριστα βασικά δεν υπάρχει όριο για πέουλες.
Ανατολική Ευρώπη είναι fair game,όλες κοιτάνε να τα αρπάξουνε και αν δεν προλάβει η μία έρχεται η άλλη.

Και γιατί όχι εξάλλου?Αφού και οι άντρες καλοπερνάνε και οι γκόμενες τη βρίσκουνε με τη ροή ρευστού ανάμεσα στα πόδια τους.Είναι excess φάση,win win,κανείς δε μένει δυσαρεστημένος.

Εδώ μόνο δυσανασχετούν οι μεσογειακοί.Λένε εγκώ αληθινό άντρα γκαμάω με την αξία μου,η δικιά μου δεν είναι πουτάνα,θα την προστατέψω αν πάει κανάς αχρείος να τη γαμήσει.Είναι κτήμα μου μου ανήκει,την έβγαλα με την αξία μου,είμαι καψούρης μαζί της,εγώ σοβαρό παιδί κτλ.
Εντωμεταξύ οι Σλάβοι γαμάνε αβέρτα κουβέρτα σιγά μην ασχοληθούν με τις πουτανιές της δικιάς τους τις παίρνουν σα δεδομένες οτι έτσι θα είναι λόγω γυναικείας φύσης δε βάζουν χαλινάρια.

Γενικά με τις Σλάβες πρέπει να είσαι χαλαρός.Οταν πουτανίζουν δεν πρέπει να γυρνάς βλέφαρο ούτε να το παίζεις κτητικός είναι δεδομένο.Αν κυαλάρουν άλλον,γαμάς κι εσύ τη φίλη τους ίσα ίσα σε απελευθερώνουν άμα κινηθούν σε άλλη κατεύθυνση.Είναι νοοτροπία άρχοντος,abudance mentality.Δεν ασχολείσαι με τη συγκεκριμένη γκόμενα αλλά με τη διαχείριση του χαρεμιού.
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
τι τεχνικές σπόνσορινγκ ρε κακομοίρη.
και τι ταξίδια και μαλακίες τούμπανα...
μπαίνεις στα ανάλογα site, βλέπεις 5-6 που σου αρέσουν, μιλάς, σου στέλνουν έξτρα φώτο, βλέπουν δικές σου φώτο (οι σοβαρές γκόμενες πάντα), κάνεις την προσφορά σου και αν τα βρίσκετε έρχονται σπίτι σου (αυτές, όχι εσύ στους χιονιάδες) και περνάτε ένα ωραίο σ/κ.

όλα τα άλλα (ταξίδια εκεί κλπ) είναι οργανωμένη ταλαιπωρία για καρμίρηδες και σίγουρα όχι για "άρχοντες"

:hi:
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Στειλε σε πμ το τηλεφωνο σου να κανονισουμε ενα σημειο να βρεθουμε να μας δειξεις απο κοντα τη μαγκια σου και τα αρχοντιλικια και τις υπεροχες που λες οτι διαθετεις. Δηλωνεις οτι γαμας δυνατα μουνια, οτι εχεις λεφτα και ανωτεροτητα. Γουσταρω.

Στα αρχιδια μου, οπου να ναι. Δημοσιο μερος, ενα ακριβο και σοβαρο μαγαζι, παμε οπου ειναι το ακριβοτερο στην Ευρωπη.

Θα σου φερω μουνια που θα σου κοπει η ανασα για μερες εως να συνελθεις απο τη ταπεινωση που θα φας. Οχι απο εμενα, εγω θα αραξω στην ακρη και θα βλεπω να σε γλεντανε τα γκομενακια για αυτα που λες.

Παμε να σε δω, να δω τι λεφτα και τι μουνια διαθετεις, εαν τελικα εισαι αρχοντας, να γελασουμε, να πιουμε, να φαμε και να σε δω πως θα παιξεις με τα μουνετα.

Στειλε πμ το τηλεφωνο σου να κανονισουμε να βρεθουμε, στο απο κοντα, να δουμε αρχοντιλικια και παιγνιο οπως λες.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν πιάνετε το παίγνιο.Εμένα δε με ενδιαφέρει η επίδειξη αλλά ο τζόγος.Κοιτάζω τα μελλοντικά μουνιά.
Εχω πει ελάτε Κίεβο,Πολωνία κτλ να μπουκάρουμε από κοινού σε κλαμπ να γίνει τζερτζελές.
Δεν είμαι του στημένου.Με ενδιαφέρει η αδρεναλίνη η περιπέτεια τα νέα μουνιά,οι νέες ευκαιρίες.Δεν τα βλέπω στατικά.
Τι με νοιάζει εμένα τι γαμάει ο άλλος.Βασικά δε με ενδιαφέρει τι έχω γαμήσει εγώ.Εμένα με ενδιαφέρει το μέλλον τι θα γαμήσω στο άμεσο εγγύς και μεσοπρόθεσμο μέλλον.Αυτό έχει σημασία.Δεν κοιτάω το παρελθόν.
Πάντα το μέλλον κοιτάς άμα πριν δύο χρόνια γαμούσες εννιάρια και τώρα δεν έχεις ούτε εφτάρι τι να το κάνεις.Το θέμα είναι να παραμένεις μάχιμος,ενεργός και επικίνδυνος να μη χάνεις το edge.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom