Δεν ξέρω τι λέτε εμένα η εμπειρία μου είναι οτι πλείστες όσες Σλάβες γουστάρουν να σπονσοραριστούνε ανεξαρτήτως ηλικίας,επαγγέλματος,πόλης,κοινωνικού,οικονομικού background.
Ακόμα και παντρεμένες σπονσοράρονται αν ο σύζυγος είναι σπάγγος,μιλάμε για πολύ διαδεδομένο φαινόμενο.
Εχω γαμήσει κόρες γιατρών,επιστημόνισσες,επιχειρηματίες,δημόσιους υπαλλήλους,δασκάλες,καθηγήτριες,τραπεζικούς υπαλλήλους,εφοριακούς,μοντέλα,ηθοποιούς,τραγουδίστριες,παρουσιάστριες στην τηλεόραση,φοιτήτριες,κομμώτριες,μανικιουρίστ,χορεύτριες τα πάντα όλα.Υποθέτω ακόμα και η Τιμοσένκο θα τράβαγε κανά μπούκι αν κάποιος έκανε καλή προσφορά.
Σλαβικό κόσμο τα όρια στο τι μπορείς να γαμήσεις είναι απεριόριστα βασικά δεν υπάρχει όριο για πέουλες.
Ανατολική Ευρώπη είναι fair game,όλες κοιτάνε να τα αρπάξουνε και αν δεν προλάβει η μία έρχεται η άλλη.
Και γιατί όχι εξάλλου?Αφού και οι άντρες καλοπερνάνε και οι γκόμενες τη βρίσκουνε με τη ροή ρευστού ανάμεσα στα πόδια τους.Είναι excess φάση,win win,κανείς δε μένει δυσαρεστημένος.
Εδώ μόνο δυσανασχετούν οι μεσογειακοί.Λένε εγκώ αληθινό άντρα γκαμάω με την αξία μου,η δικιά μου δεν είναι πουτάνα,θα την προστατέψω αν πάει κανάς αχρείος να τη γαμήσει.Είναι κτήμα μου μου ανήκει,την έβγαλα με την αξία μου,είμαι καψούρης μαζί της,εγώ σοβαρό παιδί κτλ.
Εντωμεταξύ οι Σλάβοι γαμάνε αβέρτα κουβέρτα σιγά μην ασχοληθούν με τις πουτανιές της δικιάς τους τις παίρνουν σα δεδομένες οτι έτσι θα είναι λόγω γυναικείας φύσης δε βάζουν χαλινάρια.
Γενικά με τις Σλάβες πρέπει να είσαι χαλαρός.Οταν πουτανίζουν δεν πρέπει να γυρνάς βλέφαρο ούτε να το παίζεις κτητικός είναι δεδομένο.Αν κυαλάρουν άλλον,γαμάς κι εσύ τη φίλη τους ίσα ίσα σε απελευθερώνουν άμα κινηθούν σε άλλη κατεύθυνση.Είναι νοοτροπία άρχοντος,abudance mentality.Δεν ασχολείσαι με τη συγκεκριμένη γκόμενα αλλά με τη διαχείριση του χαρεμιού.