Νέα

Yπέρ των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων ο Αλαβάνος το 2002

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Eννοειται οτι πρεπει να μεινουν ως τελευταια επιλογη τα ιδωτικα πανεπιστιμια
και να μην εχουν τα ιδια επαγγελματικα δικαιωματα με τα δημοσια. ;)

Δεν καταλαβα. Δηλαδη με 20.000 ευρω γινομαι πολιτικος μηχανικος ετσι απλα? Επειδη θα σκασει τα λεφτα ο μπαμπας? Ε οχι ρε φιλε ,δεν ειναι ηλιθιοι οι αλλοι που διαβαζουν μια ζωη. :headbang:

Ασχετα με το τι λεει ο Αλαβανος του 1 δις ευρω ακινητης περιουσιας

τα Δημοσια Πανεπιστημια πρεπει να ενισχυθουν οικονιμικα απο το κρατος και ΜΟΝΟ
και να ειναι η πρωτη επιλογη στην εκπαιδευση. εννοειται με περισσοτερα επαγγελματικα δικαιωματα
κατoχυρωμενα με το πτυχιο.

;)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Eννοειται οτι πρεπει να μεινουν ως τελευταια επιλογη τα ιδωτικα πανεπιστιμια
και να μην εχουν τα ιδια επαγγελματικα δικαιωματα με τα δημοσια. ;)

Δεν καταλαβα. Δηλαδη με 20.000 ευρω γινομαι πολιτικος μηχανικος ετσι απλα? Επειδη θα σκασει τα λεφτα ο μπαμπας? Ε οχι ρε φιλε ,δεν ειναι ηλιθιοι οι αλλοι που διαβαζουν μια ζωη. :headbang:

Ασχετα με το τι λεει ο Αλαβανος του 1 δις ευρω ακινητης περιουσιας

τα Δημοσια Πανεπιστημια πρεπει να ενισχυθουν οικονιμικα απο το κρατος και ΜΟΝΟ
και να ειναι η πρωτη επιλογη στην εκπαιδευση. εννοειται με περισσοτερα επαγγελματικα δικαιωματα
κατωχυρωμενα με το πτυχιο.

;)

Εχεις διαδαξει ποτε σε ΚΟλλεγιο, η σε ιδιωτικο ΙΕΚ στην Ελλαδα?
Οταν το κανεις ελα να μου πεις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτό ακριβώς λέω πολύ καιρό τώρα.....
Βεβαίως υπάρχουν και μερικά ποσοτικά στοιχεία στο θέμα.......
Αλλο να τρως εκατομμύρια ευρώ με μια συμμορία 5-6 ατόμων....
και άλλο να τρως εκατομμύρια με συμμορία χιλιάδων.....
Με πιάνειιιιιιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;

Σε πιάνω...
Αλλά και εσύ μην μπερδευεις την αποτυχημένη οικονομική πολιτική (που για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και να δικαιολογήσω το μισθό μου, όλες οι ευρωπαϊκές οικονομίες τον πίνουν, η πλέον πρωτόγονη και σαθρή θα ξέφευγε; ) με εγκληματικές δραστηριότητες τύπου χρηματιστηρίου...
Διάβασα όσα παραθέτεις για τη νδουλα, στα περισσότερα συμφωνώ σε άλλα διαφωνώ αλλά δεν ξεχνώ τί έκανε η πασοκάρα σε όλα τα επίπεδα και το κυριότερο και πιο επιλήψιμο κατ' εμέ, πώς τα συγκάλυπτε- κουκούλωνε..
Τουλάχιστον αυτοί οι γκιοζηδες δεν έχουν λαμπρακοτεγοπουλομπόμπολες (ακόμη και ο τράγκας τους κράζει) και πρετεντέρηδες από τη μία να θάβουν και από την άλλη να λιβανίζουν...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εχεις διαδαξει ποτε σε ΚΟλλεγιο, η σε ιδιωτικο ΙΕΚ στην Ελλαδα?
Οταν το κανεις ελα να μου πεις.

Eχουν διδαξει οι καθηγητες μου για βιοποριστικους λογους ενα μικρο διαστημα της ζωης τους.

Τα βροντηξαν και εφυγαν γιατι ο καθε ιδιοκτητης του κολεγιου-ιεκ ζητουσε παρεμβασεις στο

να περασει το μαθημα η κορη του ταδε, ο γιοκας του ταδε που ειναι ευηποληπτος επιχειρηματιας!

Και τα μαθηματα τους ειναι τα μισα σε αριθμο απο ενα πτυχιο δημοσιου πανεπιστημιου
για να μην αναφερω ποσο γελοιο ειναι το επιπεδο τους! ;)

sorry επεσες σε ειδημων. ;)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Eχουν διδαξει οι καθηγητες μου για βιοποριστικους λογους ενα μικρο διαστημα της ζωης τους.

Τα βροντηξαν και εφυγαν γιατι ο καθε ιδιοκτητης του κολεγιου-ιεκ ζητουσε παρεμβασεις στο

να περασει το μαθημα η κορη του ταδε, ο γιοκας του ταδε που ειναι ευηποληπτος επιχειρηματιας!

Και τα μαθηματα τους ειναι τα μισα σε αριθμο απο ενα πτυχιο δημοσιου πανεπιστημιου

Ακριβως. Περνανε ΟΛΟΙ αρκει να πατανε το ποδι τους εκει και να πληρωνουν.
Ειναι μαγαζακια. ΚΑι εγω το λεω επειδη ξερω.
Αγοραστα πτυχια, χαμηλοτατου επιπεδου.
Γιατι ειτε το θελετε ειτε οχι εδω δεν ειναι Ευρωπη, εδω ειναι ΒΑλκανια.
Και μεχρι να γινουμε Ευρωπη ιδιωτικα Πανεπιστημια ισοτιμα των Δημοσιων δε πρεπει να υπαρχουν.
Ακομα και στα ΤΕΙ το επιπεδο ειναι τραγικο, αλλα ευτυχως δεν ειναι μαγαζακια.

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
εχω τελειωσει δημοσιο πανεπιστημιο αλλα δε μ ενοχλουν τα ιδιωτικα αρκει για την αδεια ασκησεως επαγγελματος να δινεις πανελληνιες αδιαβλητες εξετασεις αφου και οι καθηγηταδες των δημοσιων περνανε τους γιους και τις κορες καποιων

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
εχω τελειωσει δημοσιο πανεπιστημιο αλλα δε μ ενοχλουν τα ιδιωτικα αρκει για την αδεια ασκησεως επαγγελματος να δινεις πανελληνιες αδιαβλητες εξετασεις αφου και οι καθηγηταδες των δημοσιων περνανε τους γιους και τις κορες καποιων

ΣΤην Ελλαδα επικρατει ισοπεδωση των παντων και αναξιοκρατεια.
Αν καποιος ειχε πολιτικη βουληση θα μπορουσε να λυσει το θεμα της παιδειας σε μια τετραετια για την πλακα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε πιάνω...
Αλλά και εσύ μην μπερδευεις την αποτυχημένη οικονομική πολιτική (που για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και να δικαιολογήσω το μισθό μου, όλες οι ευρωπαϊκές οικονομίες τον πίνουν, η πλέον πρωτόγονη και σαθρή θα ξέφευγε; ) με εγκληματικές δραστηριότητες τύπου χρηματιστηρίου...
Διάβασα όσα παραθέτεις για τη νδουλα, στα περισσότερα συμφωνώ σε άλλα διαφωνώ αλλά δεν ξεχνώ τί έκανε η πασοκάρα σε όλα τα επίπεδα και το κυριότερο και πιο επιλήψιμο κατ' εμέ, πώς τα συγκάλυπτε- κουκούλωνε..
Τουλάχιστον αυτοί οι γκιοζηδες δεν έχουν λαμπρακοτεγοπουλομπόμπολες (ακόμη και ο τράγκας τους κράζει) και πρετεντέρηδες από τη μία να θάβουν και από την άλλη να λιβανίζουν...

ο τράγκας τους κράζει γιατί τα κάνανε πλακάκια με τους Κουρήδες.....Και καλά κάνει.
Τους θυμάσαι τους Κουρήδες; Η να κάνω παράθεση πρωτοσέλιδων της Αυριανής την περίοδο κυβέρνησης Μητσοτάκη;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλλά δεν ξεχνώ τί έκανε η πασοκάρα σε όλα τα επίπεδα και το κυριότερο και πιο επιλήψιμο κατ' εμέ, πώς τα συγκάλυπτε- κουκούλωνε..
δεν ξεχνώ τι έκανε η πασοκάρα... Και επί προσωπικού ο πατέρας μου το 80 το γλίτωσε το έμφραγμα απ το κυνήγι στο παρατσάκ......
Το ΠΑΣΟΚ τιμωρήθηκε και το τιμώρησα γι όσα έκανε τρις. Τώρα άλλα είναι τα προβλήματά μου. ΚΑι ενώ το μόνο που είχα είναι η ελπίδα της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα, αυτό που έχω πάρει τώρα είναι τ αρχίδια μου.
Για να μην ξεχνιόμαστε.
ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ.
Το ΠΑΣΟΚ το έχω ΗΔΗ ΧΥΣΕΙ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ο τράγκας τους κράζει γιατί τα κάνανε πλακάκια με τους Κουρήδες.....Και καλά κάνει.
Τους θυμάσαι τους Κουρήδες; Η να κάνω παράθεση πρωτοσέλιδων της Αυριανής την περίοδο κυβέρνησης Μητσοτάκη;

Ξεχνιούνται τέτοια αριστουργήματα;
Όπως ξεχνιούνται οι εκπομπές του Τράγκα επί Μητσοτάκη που μπροστά τους η αυριανή ήταν για πούλιτζερ;

Μάλλον τον ενοχλεί που η φυλλάδα του δεν παίνει την ίδια ποσότητα διαφήμισης με το βήμα ή το θέμα και ας έχει το 1/20 της κυκλοφορίας τους...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Όπως ξεχνιούνται οι εκπομπές του Τράγκα επί Μητσοτάκη που μπροστά τους η αυριανή ήταν για πούλιτζερ;

Μάλλον τον ενοχλεί που η φυλλάδα του δεν παίνει την ίδια ποσότητα διαφήμισης με το βήμα ή το θέμα και ας έχει το 1/20 της κυκλοφορίας τους...

Σωστο κι αυτο ;)

Επισκέπτης

Μάλλον τον ε[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]νοχλεί που η φυλλάδα του δεν παίνει την ίδια ποσότητα διαφήμισης με το βήμα ή το θέμα[/size][/size][/size][/size] και ας έχει το 1/20 της κυκλοφορίας τους...

Λογικό δεν είναι;
It's all about money.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Γιατί ποιό λόγο ο πόλεμος, του Κουρή, στους Σημίτη/Παπαντωνίου?? Οεο
Για ποιό λόγο η στροφή του ως άνω κυρίου πρός ΝΔ μεριά?? Δυο φορές Οεο

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αν κρίνω απο τα ελληνικά σου (και τη γενικότερη ευφυία σου), το κολλέγιο μάλλον δεν έπιασε τόπο στην περίπτωσή σου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Από περιέργεια, πάπια, εσύ τί (και πού) έχεις (αν έχεις) σπουδάσει και που εργάζεσαι?

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

Apo την αλλη τα ελληνικα πανεπιστημια εχουν καλυτερες βιβλιοθηκες και υπολογιστες απο τα κολλεγια? Μηπως τα κομματο-σκυλα των ελληνικων πανεπιστημιων δεν εχουν τα θεματα των εξετασεων? Κολεγιο η πανεπιστημια ιδιωτικα σε πρακτικο επιπεδο στην Αγγλια σε εχουν διαφορες μεταξυ τους. stanford!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom