Νέα

Yπέρ των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων ο Αλαβάνος το 2002

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Κάτι ακόμα. τα ιδιωτικά (στην Ελλάδα) πανεπιστήμια είναι το αποκούμπι των αποτυχόντων στα δημόσια. Ακούω κάτι μαμάδες να λένε ''χρυσή μου, εμένα έμπαινε με τις πάντες στην ΑΣΟΕ η Ευλαμπία μου αλλά προτιμήσαμε να πάμε στο Ντιρί) και χλευάζω μέρχι πτώσεως :2funny:

Όσοι επιλέξαν να πάνε έξω απευθείας, ρίξαν ΤΟ διάβασμα για να πιάσουν τα A/O Levels ή τι άλλο ζητάνε τα ΚΑΛΑ (σε αυτά αναφέρομαι) πανεπιστήμια του εξωτερικού. Θα μπαίναν, άνετα, και εδώ. Αρα ΔΕΝ είναι θέμα χρημάτων. Πληρώνουν, όσοι απέτυχαν. Επειδή, με το ζόρι, πρέπει να πάρουν ένα χαρτί.

Αρκετα΄ασχολήθηκα με τα εκπαιδευτικά. Επανέρχομαι στις πουτάνες (ολων των ειδών :2funny:)

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Τί έχουν δηλαδή τα γραφόμενά μου;
Και το ηθοποιός που κολλάει;        :)

(Ελπίζω να μην υπαινίσσεσαι κι εσύ οτι οι καλλιτέχνες είναι εν γένει "αργόσχολοι", όπως έγραψε -αβασάνιστα- και κάποιος άλλος φίλος, που σιωπηρά το πήρε πίσω βεβαίως)

απλως πιανουν παπακια στον αερα!!

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
προς Coral kai ypsolon

δεν μπορει να κατηγορειτε να λετε πως ειστε κατα της ιδιωτικης παιδειας (ιδιωτικα πανεπιστημια) και απο την αλλη να μην λετε τιποτα για τα ιδιωτικα λυκεια για να μην εχετε εκλογικο κοστος

Φίλε ή δεν κατάλαβες τίποτα ή με μπερδεύεις με άλλον!!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πρέπει επίσης να καταλάβει ο/η κάθε μαμά/μπαμπάς ότι υπάρχει και η πιθανότητα το βλαστάρι τους νά είναι ζώον/στουρνάρι/ρέμπελος/βλάξ κπλ και να μην τα παιρνει τα γράμματα. Αντί να το ωθήσουν σε μια άλλη, εναλλακτική ενασχόλιση, εκεί, με το ζόρι, να σπουδάσει. Καταλήγει σε ένα κωλοκολλέγειο μιας επαρχίας του εξωτερικού - χωρίς κανένα κυρος, υπόσταση και επιπέδου σπουδών- και γυρνάει, παρακαλώ με Master!!!. Κια χαλάει μετά τις στατιστικές των πτυχιούχων ανέργων  :2funny:

Δλδ παιρνει ενα πτυχιο που ΟΥΤΕ αυτο ειναι στα 200-300 πρωτα αλλα για καποιο αγνωστο λόγο ειναι χειροτερο απο τα αντιστοιχα Ελληνικα που ΟΥΤΕ αυτα ειναι στα 200-300 πρωτα.

Απλα πας για δουλεια τι εχεις εσυ κολλεγιο μαστερ - τι εχεις εσυ ΑΕΙ- μαστερ τι εχεις εσυ πτυχιο-μαστερ.

Στα @@@ μου (σκεφτεται ο εργοσοτης) εγω θα ηθελα να προσλαβω αυτην με τα μεγαλα βυζια αλλα τελικα θα προσλαβω τον γνωστο του βουλευτη να τον εξυπηρετήσω να εχω και εγω ενα μεσον!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ Τελικα δλδ με το να υποβαθμιζει ο ενας το πτυχιο του αλλου υποβαθμίζονται ολοι μαζι

ΥΓ2 και γιατι μονο η ιδιωτικη εκπαιδευση σε ανωτατο επίπεδο ειναι κακια δλδ αν πας σε ιδιωτικο δημοτικο-γυμνασιο-λυκειο και μετα  σε Δημοσιο ΑΕΙ  εχεις σπουδασει ΔΩΡΕΑΝ????

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πρεπει δηλαδη να παει στην Αγγλια σε ιδιωτικο πανεπιστημιο οπως ο Τσιπρας?

Για να μην ακούγονται παπαριές και ανακρίβειες, σαν κι αυτές που γράφεις συνήθως, ο Τσίπρας απεφοίτησε απο το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και δεν πήγε ποτέ στην Αγγλία για σπουδές.
Τι διάολο, τόσο δύσκολο είναι να τσεκάρετε κάτι πριν το γράψετε;

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Για να μην ακούγονται παπαριές και ανακρίβειες, σαν κι αυτές που γράφεις συνήθως, ο Τσίπρας απεφοίτησε απο το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και δεν πήγε ποτέ στην Αγγλία για σπουδές.
Τι διάολο, τόσο δύσκολο είναι να τσεκάρετε κάτι πριν το γράψετε;

για μεταπτυχιακο εννοουμε......μαρεσει που μου εκανες παραπονα πως εβαζα λινκ του συριζα γουοτσ!!!!!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κάτι ακόμα. τα ιδιωτικά (στην Ελλάδα) πανεπιστήμια είναι το αποκούμπι των αποτυχόντων στα δημόσια. Ακούω κάτι μαμάδες να λένε ''χρυσή μου, εμένα έμπαινε με τις πάντες στην ΑΣΟΕ η Ευλαμπία μου αλλά προτιμήσαμε να πάμε στο Ντιρί) και χλευάζω μέρχι πτώσεως :2funny:

Όσοι επιλέξαν να πάνε έξω απευθείας, ρίξαν ΤΟ διάβασμα για να πιάσουν τα A/O Levels ή τι άλλο ζητάνε τα ΚΑΛΑ (σε αυτά αναφέρομαι) πανεπιστήμια του εξωτερικού. Θα μπαίναν, άνετα, και εδώ. Αρα ΔΕΝ είναι θέμα χρημάτων. Πληρώνουν, όσοι απέτυχαν. Επειδή, με το ζόρι, πρέπει να πάρουν ένα χαρτί.

Αρκετα΄ασχολήθηκα με τα εκπαιδευτικά. Επανέρχομαι στις πουτάνες (ολων των ειδών :2funny:)

Οντως κριμα που απετυχα στην παπαγαλια και ετσι τωρα αντι να ετεροαπασχολουμαι με πτυχιο ΑΣΟΕΕ (ΟΠΑ τα μπουζουκια) ετεροαπασχολουμαι με πτυχιο απο το Ντερεχανειο :crying:

για μεταπτυχιακο εννοουμε......μαρεσει που μου εκανες παραπονα πως εβαζα λινκ του συριζα γουοτσ!!!!!

Ειπαμε αν πας ιδιωτικο  δημοτικο-γυμνασιο-Λυκειο δημοσιο ΑΕΙ και πληρωσεις μεταπτυχιακο εισαι παιδι του λαου και μαγκας καταφερτζης αν πας δημοσιο δημοτικο-γυμνασιο-λυκειο και ιδιωτικο πανεπιστημιο και μεταπτυχιακο εισαι αποτυχημενος μπουλης και σπουδασες με τα λεφτα του μπαμπα

ΥΓ Εδω εκανε μεταπτυχιακο ο τσιπρας δλδ εκατσε ενα χρονο ακομα στο ΕΜΠ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Δεν έβαλα μόνο λινκ του ΣΥΡΙΖΑ, έβαλα και τη βικιπέδια.
Και εν πάση περιπτώσει, πρόκειται για το επίσημο βιογραφικό του.
Αλλά περιμένω ακόμα να αποδείξεις αυτό που έλεγες για τον Τσίπρα και τις σπουδές του σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Αγγλίας, έστω και μεταπτυχιακές.
Αλλιώς, να σιωπήσεις.
Αν φυσικά σου μάθανε πως όταν κάποιος αποδεικνύεται οτι λέει ψέματα (και στην περίπτωσή σου συνειδητά, αν κρίνω απο την μονομανή εμπάθειά σου για την Αριστερά και το ΣΥΡΙΖΑ), καλό θα είναι να βγάζει το σκασμό, να ζητάει συγγνώμη για τη λάθος πληροφορία που έδωσε και όχι να προσπαθεί να την "πει" και απο πάνω.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
 Οντως κριμα που απετυχα στην παπαγαλια και ετσι τωρα αντι να ετεροαπασχολουμαι με πτυχιο ΑΣΟΕΕ (ΟΠΑ τα μπουζουκια) ετεροαπασχολουμαι με πτυχιο απο το Ντερεχανειο :crying:

Ειπαμε αν πας ιδιωτικο  δημοτικο-γυμνασιο-Λυκειο δημοσιο ΑΕΙ και πληρωσεις μεταπτυχιακο εισαι παιδι του λαου και μαγκας καταφερτζης αν πας δημοσιο δημοτικο-γυμνασιο-λυκειο και ιδιωτικο πανεπιστημιο και μεταπτυχιακο εισαι αποτυχημενος μπουλης και σπουδασες με τα λεφτα του μπαμπα

ΥΓ Εδω εκανε μεταπτυχιακο ο τσιπρας δλδ εκατσε ενα χρονο ακομα στο ΕΜΠ

θα το κοιταξω αν εδω εκανε εδω το μεταπτυχιακο του, αν κανω λαθος θα πω οτι εσφαλα. Ο καθενας εχει το δικαιωμα να σπουδαει οπου θελει οπου και αν ανηκει ο καθενας πολιτικα. (ειτε ειναι ιδιωτικο ειτε δημοσιο) Αυτη ειναι η θεση μου. Δεν ειναι μαγκια αν πας η δεν πας καπου. Το θεμα ειναι οτι συμφερει την ελλαδα και την οικονομια της ελλαδα να υπαρχουν ιδιωτικα πανεπιστημια. Απο εκει και περα το κρατος να στελνει τα παιδια των ιδιωτικων κολλεγιων σε δημοσια κτηρια να γραφουν εξετασεις για το αδιαβλητο και να φυγει και η σταμπα της αγορας πτυχιων.

Μπορει και εγω να μην εχω δικιο σε καποια θεματα αλλα η γνωμη μου να ειναι καθαρα υποκειμενικη(συνεπως και λαθος) αλλα δεν ειναι δυνατον να με σταυρωνει ο φεθρυ για αυτο ( αν πηγε η οχι σε αγγλικο πανεπιστημιο ο τσιπρας) και οταν ειχα ποσταρει θεμα οτι ο τσιπρας λεει οτι προτιμαει το χαος για να ανεβει η Αριστερα αντι να το καταδικαζει να μου λεει οτι εχω εμμονες με την Αριστερα...ΕΛΕΟΣ!!!!

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Δεν έβαλα μόνο λινκ του ΣΥΡΙΖΑ, έβαλα και τη βικιπέδια.
Και εν πάση περιπτώσει, πρόκειται για το επίσημο βιογραφικό του.
Αλλά περιμένω ακόμα να αποδείξεις αυτό που έλεγες για τον Τσίπρα και τις σπουδές του σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Αγγλίας, έστω και μεταπτυχιακές.
Αλλιώς, να σιωπήσεις.
Αν φυσικά σου μάθανε πως όταν κάποιος αποδεικνύεται οτι λέει ψέματα (και στην περίπτωσή σου συνειδητά, αν κρίνω απο την μονομανή εμπάθειά σου για την Αριστερά και το ΣΥΡΙΖΑ), καλό θα είναι να βγάζει το σκασμό, να ζητάει συγγνώμη για τη λάθος πληροφορία που έδωσε και όχι να προσπαθεί να την "πει" και απο πάνω.

εΣΥ βγαζεις το σκασμο οταν με θρασος δεν καταδικαζει τις μαλακιες του τσιπρα?

1. Λατρευει τον Τσαβες που κυβερναει με διαταγματα (οπως η επταετια)
2. εχει προτυπο τον Μαο που σκοτωσε εκατομμυρια κοσμου
3. προτιμαει το χαο γιατ ετσι θα ανεβει εκλογικα η Αριστερα.

Εσεις συνειδητα πετας την μπαλα στην κερκιδα και κατηγορεις εμενα για το ελασσων?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εΣΥ βγαζεις το σκασμο οταν με θρασος δεν καταδικαζει τις μαλακιες του τσιπρα?

1. Λατρευει τον Τσαβες που κυβερναει με διαταγματα (οπως η επταετια)
2. εχει προτυπο τον Μαο που σκοτωσε εκατομμυρια κοσμου
3. προτιμαει το χαο γιατ ετσι θα ανεβει εκλογικα η Αριστερα.

Εσεις συνειδητα πετας την μπαλα στην κερκιδα και κατηγορεις εμενα για το ελασσων?

Περιμένω ακόμα να μας δώσεις στοιχεία για το μεταπτυχιακό του Τσίπρα σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Αγγλίας, όπως ισχυρίστηκες ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.
Ή, σαν καλό παιδάκι, να πεις δημόσια οτι έλεγες ψέματα.
Μέχρι να κάνεις ένα απο τα δύο, δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ελάσσων ;
τι είναι ακριβώς;

πράγμα; άνθρωπος; πράξη;
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Περιμένω ακόμα να μας δώσεις στοιχεία για το μεταπτυχιακό του Τσίπρα σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Αγγλίας, όπως ισχυρίστηκες ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.
Ή, σαν καλό παιδάκι, να πεις δημόσια οτι έλεγες ψέματα.
Μέχρι να κάνεις ένα απο τα δύο, δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς.

Ante ρε παπαρα,,,λες και αν θα πω οτι ο τσιπρας πηγε η δεν πηγε σε δημοσιο σχολειο και παραδεχτω οτι εκανα λαθος στο θεμα οτι ο τσιπρας πηγε σε αγγλικο πανεπιστημιο, θα εξαγνισει τις παπαριες του τσιπρα που προανεφερα...τι ειναι πιο σημαντικο εαν εγω ανεφερα λαθεμενα οτι ο τσιπρας πηγε σε ιδιωτικο πανεπιστημιο (λες και ειναι κατακριτεο αυτο?) η οτι ο τσιπρας δια του χαους θελει να ανεβει η Αριστερα? Λοιπον για να μην φαω ολο το απογευμα να βρω το δημοσιευμα που το λεει, οταν θα το βρω θα στο στειλω. Αλλωστε για ολα τα ποστ που βαζω, γραφω και τα λινκ. Παντως για να μην εχω αγχος να ψαχνω λεω οτι εκανα λαθος και θα επανελθω. Ετσι και αλλιως καθε μερα κανω και ενα ποστ.

Επισκέπτης
Το γραμματοσημακι θα μας πεις που το τσιμπησες?

Θα κατεβεις Μεσσηνια το Σαββατοκυριακο?

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλά τσακώνεστε για τον CheapΡα;  :2funny:

Αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι το αν και κατά πόσο θα βελτιωνόταν το επίπεδο των σπουδών στην Ελλάδα ή αν θα αποτελούσε απλώς άλλον ένα τρόπο πλουτισμού για κάποιους (άλλους). Μάλλον το δεύτερο θα συνέβαινε οπότε μη σκάτε.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλά τσακώνεστε για τον CheapΡα;  :2funny:
Αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι το αν και κατά πόσο θα βελτιωνόταν το επίπεδο των σπουδών στην Ελλάδα ή αν θα αποτελούσε απλώς άλλον ένα τρόπο πλουτισμού για κάποιους (άλλους). Μάλλον το δεύτερο θα συνέβαινε οπότε μη σκάτε.

Εγω δεν εχω καταλαβει γιτι αυτη η μανια με τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ και οχι την ΜΟΡΦΩΣΗ και την επιλογη επαγγελματος.

Εγω θυμαμαι στο Γυμνασιο μας πεταξαν στο προγραμμα ενα μαθημα ΣΕΚ.

Ρε παιδια τι ειναι ΣΕΠ?? "Σχολικος Επαγγελματικος προσανατολισμος για να μαθουμε τι θα κανουμε στην ζωη μας" "Αντε να δουμε"

Με τα πολλα φτανει η ωρα του ΣΕΠ και ερχεται ο καταλληλοτερος να μας το διδαξει.......................

ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣτου Λυκειου :2funny: :2funny:
Πεταγεται ενας και λεει "Τακη-τεσπα το μικρο του καθηγητη- μαλλον στην εποχη σου δε ειχε ΣΕΠ για αυτο και εγινες ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ" εκει χαθηκε η μπαλλα δεν ηξερε τι να πει ο τυπος λεει "Ε και τι θελετε να κανετε στη ζωη σας" . Αρχισαμε τα "κασκαντερ σε τσοντες και να βοηθαω τον πατερα που ειναι συνταξιουχος" τα πηρε ο Τακης ¨Τι να κανω ρε παιδια εμενα μου ειπαν να ερθω και ηρθα"!!

καπου εκει ο Σχολικος Επαγγελματικος προσανατολισμος  ελαβε τελος και οποιος προσανατολιστηκε προσανατολιστηκε!!!

μετα απο λίγο καιρο μας ειπαν "Σε ποιο λυκειο θελετε να πάτε???"

Λεω εγω στο απεναντι γιατι υπάρχουν και αλλα??? Μου λένε υπαρχει και το Τεχνικο αλλα εκει πανε οι κακοι μαθητες  :uglystupid: εσυ εισαι καλος πηγαινε στο Γενικο (πηγα να πιασω συζητηση εγω με αρχισαν οι αλλοι αντε τελειωνε ρε μαλ και αφου εισαι σπασικλας απέναντι θα πας - ενας αλλος μου ειπε αφου εγω με 12 ερχομαι απέναντι ελα καιεσυ) και καπως ετσι πηραμε μια ακόμα απ΄φαση για το μελλον.

Τεσπα η ταξη στο μπουρδελο της παιδειας πρεπει να μπει απο το Δημοτικο και το Γυμνασιο δεν μπορει να μεγαλώνουμε "επιστημονες" με φαπέδες και τσιγαρα στις τουαλέττες του σχολειου

ΥΓ για την σημερινη κατασταση στα Λυκεια μπειτε στο youtube που αλλοι καθηγητες κοιμουνται και αλλοι κανουν γυμναστικη :uglystupid:
Αυτα

[youtube=425,350]t0c9KrPWOa0[/youtube]

[youtube=425,350]jSN0-mheDCA[/youtube]

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Οι απόφοιτοι του Ντιρί βρίσκουν εργασία διότι προσλαμβάνονται από πρώην αποφοίτους έχοντας δημιουργήσει lobby. Γνωστά αυτά. Εκεί που οι αποφασίζοντες εχουν αρχιδάτα πτυχία, τους Ντιρόβιους τους παίρνουν - το ανώτερο- για γραμματείς.

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει γιατί όλα τα παιδιά πρέπει να πηγαίνουν σε φροντιστήριο ή να κάνουν ιδιαίτερα από την α' γυμνασίου μέχρι την γ' λυκείου. Γιατί δηλαδή θα πρέπει πληρώνω δυο φορές για να μάθω γράμματα; οι καθηγητές του σχολείου δεν πληρώνονται; κάνουν εθελοντική εργασία; κάνουν αγγαρεία; δεν προλαβαίνουν; δεν έχουν εντρυφήσει ακόμα στην τέχνη του "σπάω κεφάλι, ανοίγω κεφάλι, γεμίζω κεφάλι";  :2funny:

Θυμάμαι μια καθηγήτρια στο Λύκειο, Φυσικός υποτίθεται, μας έλεγε: "Εε, αλλά αυτά θα τα παραλείψω, αφού όσοι ενδιαφέρεστε να πάτε πρώτη δέσμη τα έχετε ήδη διδαχθεί στο φροντιστήριο. Οι υπόλοιποι θα καταφέρετε να ζήσετε και χωρίς αυτά".
Που να της καεί το βίντεο κι ο θερμοσίφωνας ταυτόχρονα.  >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom