Νέα

Yπέρ των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων ο Αλαβάνος το 2002

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Σωστά.
Σήμερα προτείνεις για τα βουλευτικά έδρανα  ...την Έφη Σαρρή.        :uglystupid:

Προτεινω να μετανοησουν οι ψηφοφοροι του συν και να μην ξαναβγαλουν βουλευτη τον Κοροβεση που τους επιβληθηκε. οπως οι ψηφοφοροι του λα.ο.ς δεν βγαλανε την σαρρη

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
γάμα τον τον μαλάκα μωρέ. Μην ασχολείσαι.....
Η αναπηρία η σωματική δεν εξαργυρώνεται με τίποτα.
Η αναπηρία η εγκεφαλική απλά κληρονομείται.

Αναπηρια ειναι να μην παραδεχεσαι οτι ο Αλαβανος οσο αναφορα τα κολλεγια ειναι λαοπλανος!!!!!!!!!!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
γάμα τον τον μαλάκα μωρέ. Μην ασχολείσαι.....
Η αναπηρία η σωματική δεν εξαργυρώνεται με τίποτα.
Η αναπηρία η εγκεφαλική απλά κληρονομείται.

Ένας μόνο απέμεινε να τον υπερασπίζεται.
Ξέρεις ποιος.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αλλα δεν μπορεις να κανεις βουλευτη καποιον το 2007 με μονο κριτηριο οτι ηταν αντιστασιακο το 1974...αλλα τα προβληματα τοτε αλλα τωρα.

Τώρα να πω ότι προσυπογράφω με χίλια αυτή τη φράση ή κινδυνεύω να χαρακτηριστώ βασιλοχουντικογερμανοτσολιάς από τον κομμισάριο του τσύριζα στο σάιτ;

Ένας μόνο απέμεινε να τον υπερασπίζεται.
Ξέρεις ποιος.

Ναι..Εγώ είμαι...
Το ομολογώ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κατά την άποψη μερικών παιδιών της γαλάζιας γενιάς, κάποιος που ήταν αντιστασιακός κατά την επταετία ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει κοινωνική δράση μέχρι σήμερα.
Και αν πέρναγε απο το χέρι τους, θα του απαγόρευαν ακόμα και να εκτεθεί ως υποψήφιος βουλευτής.
Προτιμάνε προφανώς το "νέο αίμα" στα κόμματα που ψηφίζουν, απο την Έφη Σαρρή στην Άντζελα Γκερέκου ή και στην Έλενα Κουντουρά.
Και όχι, δεν μισούνε βεβαίως την -πάσης φύσεως- αντίσταση, ούτε τους αντιστασιακούς.        :rockon:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Τώρα να πω ότι προσυπογράφω με χίλια αυτή τη φράση ή κινδυνεύω να χαρακτηριστώ βασιλοχουντικογερμανοτσολιάς από τον κομμισάριο του τσύριζα στο σάιτ;

Ναι..Εγώ είμαι...
Το ομολογώ...

Πιστευω οτι δεν κανουμε μονολογους αλλα διαλογο...Δεν λεω οτι ενας αντιστασιακος οπως για παραδειγμα ο λευτερης ο βερυβακης δεν εχει δικαιωμα να πολιτευεται, αλλα η πολιτικη του καριερα εδειξε διαρκεια στο χρονο δεν μπορει να παραγνωριζουμε οτι ο κοροβεσης ειναι μπεκρης τρωει φλασιες και λεει αλα νταλον)-οπως παραδεχτηκε και αλλος χρηστης που ανηκει στο κκε και μετα απο 30 χρονια να τον βαζει ενα κομμα βουλευτη ενω στο μεσοδιαστημα απο το 1974 εως το 2007 να ειναι στο θησειο και να πινει κρασι. Η δαμανακη ξεκινησε απο το πολυτεχνειο αλλα στην πορεια κατεθεσε το στιγμα της ο κοροβεσης, τι εχει καταθεσει εκτος απο ευρω για να παρει μια νταμιτζανα κρασι?

και ειναι ασχημο ο φεθρυ να κρυβεται πισω απο της λεξεις και να περιμενει να κανω μια αστοχια στα γραφομενα μου για να με βγαλει τρελο!!! Αν εχει Αντερα να παει τον κοροβεση μαζι με τον σουπερμαους στους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΛΚΟΛΙΚΟΥΣ!!!

Αυτο που ειπα ειναι οτι την γελοια επιλογη της Σαρρη οι ψηφοφοροι του λα.ο.ς την καταψηφισαν στην Καλπη ενω οι συριζαιοι οχι μονο τον ψηφισανε αλλα και τον υπερασπιζονται!!!!!!!!!!!!!! Αυτη ειναι η αριστερα!!

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

Ναι..Εγώ είμαι...
Το ομολογώ...

Ρε στρ8, πας να πεσει στην παγιδα του....αυτοι θα απολογηθουν για τον λαοπλανο Αλαβανο που αλλα κανει στην ευρωπη και αλλα στην ελλαδα με το αρθρο 16. και ολοι αυτοι οι αριστεροι δεν εχουν το θαρρος και την λεβεντια...να πουν ναι εχει δικιο με το κωνσταντοπουλο ειχαμε πολιτικη συνεπεια....Απο την δικια μας μερια μπορει να μην συμφωνουσαμε με τον συν της δαμανακη αλλα τοτε ο συν δεν ηταν γελοιος!! αυτοι απολογουνται. ...ΕΧΕΙ δει τον σουπερμαους να κανει αυτοκριτικη εστω και μεσα απο την αριστερη μερια.?

να μας πει....- ειμαι αριστερος αλλα ο τσιπρας λεει αρλουμπες και μας εκθετει..
κρυβονται πισω απο μια κομματικη σκοπιμοτητα...
Εδω του εβγαλα καταγγελια πρωην υπαλληλου της Αυγης που λεει οτι της χρωστανε και ο φεθρυ δεν διερωτατε πως ο τσιπρας καταγγελει την κυβερνηση για την γενια των 700 ευρω οταν η εφημεριδα του κομματος χρωσταει σε υπαλληλους!!!

ΟΧΙ κυριοι εσεις θα μας πειτε για τα λαθοι σας...στο μελιγαλα για παραδειγμα και εμεις θα σας πουμε για να δικα μας αργοτερα....δεν θα κανουμε εμεις αυτοκριτικη οταν δεν κανετε εσεις...ΑΥΤΟς ειναι ο Φασισμος σας!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Προτεινω να μετανοησουν οι ψηφοφοροι του συν και να μην ξαναβγαλουν βουλευτη τον Κοροβεση που τους επιβληθηκε. οπως οι ψηφοφοροι του λα.ο.ς δεν βγαλανε την σαρρη
βεβαια... οι ψηφοφόροι του λαός έβγαλαν τον Αδωνις και τον Πλεύρις......
κληρονομικό τελικά είναι..........

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
γεια σου ρε φεθρυ βαζελακο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και τον βρίζεις και δεν απαντάς σε ότι γράφει

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
βεβαια... οι ψηφοφόροι του λαός έβγαλαν τον Αδωνις και τον Πλεύρις......
κληρονομικό τελικά είναι..........

Στο εχω πει μια δια τρεις ....δεν το καταλαβαινεις ο καθε βουλευτης κρινεται κυριως απο τις επερωτησεις που κανει παρε το περιοδικο της βουλης να δεις αν δουλευουν οι δικοι σου βουλευτες. Ο αδωνης μπεκρης δεν ειναι και βγηκε με σταυρους οχι στο επικρατειας....!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στο εχω πει μια δια τρεις ....δεν το καταλαβαινεις ο καθε βουλευτης κρινεται κυριως απο τις επερωτησεις που κανει παρε το περιοδικο της βουλης να δεις αν δουλευουν οι δικοι σου βουλευτες. Ο αδωνης μπεκρης δεν ειναι και βγηκε με σταυρους οχι στο επικρατειας....!!!!!!!!!!!!
τους δικούς μου;
εγώ δεν έχω αγοράσει βουλευτικούς θώκουε σε αντίθεση με άλλους.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε αρχι-παπαρα....ανακριτες ειχαν στα γκουλανγκ!!
τον Παναγούλη και τον Μπελλογιάννη φαντάζομαι πως τους έστειλαν κι αυτούς στα γκουλάνγκ για ανάκριση.....

Συνέχισε να δείχνεις πόσο στόκος είσαι........

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
τον Παναγούλη και τον Μπελλογιάννη φαντάζομαι πως τους έστειλαν κι αυτούς στα γκουλάνγκ για ανάκριση.....

Συνέχισε να δείχνεις πόσο στόκος είσαι........

και τον μπακογιαννη ομοιως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom