Σωστά.
Σήμερα προτείνεις για τα βουλευτικά έδρανα ...την Έφη Σαρρή.
Προτεινω να μετανοησουν οι ψηφοφοροι του συν και να μην ξαναβγαλουν βουλευτη τον Κοροβεση που τους επιβληθηκε. οπως οι ψηφοφοροι του λα.ο.ς δεν βγαλανε την σαρρη
Σωστά.
Σήμερα προτείνεις για τα βουλευτικά έδρανα ...την Έφη Σαρρή.
γάμα τον τον μαλάκα μωρέ. Μην ασχολείσαι.....
Η αναπηρία η σωματική δεν εξαργυρώνεται με τίποτα.
Η αναπηρία η εγκεφαλική απλά κληρονομείται.
γάμα τον τον μαλάκα μωρέ. Μην ασχολείσαι.....
Η αναπηρία η σωματική δεν εξαργυρώνεται με τίποτα.
Η αναπηρία η εγκεφαλική απλά κληρονομείται.
αλλα δεν μπορεις να κανεις βουλευτη καποιον το 2007 με μονο κριτηριο οτι ηταν αντιστασιακο το 1974...αλλα τα προβληματα τοτε αλλα τωρα.
Ένας μόνο απέμεινε να τον υπερασπίζεται.
Ξέρεις ποιος.
Δεν μας ειπες τελικα,θα κατεβεις Μεσσηνια για την επετειο?Στο μελιγαλα τι εγινε?
Τώρα να πω ότι προσυπογράφω με χίλια αυτή τη φράση ή κινδυνεύω να χαρακτηριστώ βασιλοχουντικογερμανοτσολιάς από τον κομμισάριο του τσύριζα στο σάιτ;
Ναι..Εγώ είμαι...
Το ομολογώ...
Τώρα να πω ότι προσυπογράφω με χίλια αυτή τη φράση ή κινδυνεύω να χαρακτηριστώ βασιλοχουντικογερμανοτσολιάς από τον κομμισάριο του τσύριζα στο σάιτ;
Ναι..Εγώ είμαι...
Το ομολογώ...
βεβαια... οι ψηφοφόροι του λαός έβγαλαν τον Αδωνις και τον Πλεύρις......Προτεινω να μετανοησουν οι ψηφοφοροι του συν και να μην ξαναβγαλουν βουλευτη τον Κοροβεση που τους επιβληθηκε. οπως οι ψηφοφοροι του λα.ο.ς δεν βγαλανε την σαρρη
ΑΥΤΟς ειναι ο Φασισμος σας!!!
ΟΧΙ κυριοι εσεις θα μας πειτε για τα λαθοι σας...
δεν το βριζω ποτε,αλλου συμφωνουμε..αλλου οχι,αλλα ειναι βαζελακος τι να κανω..Και τον βρίζεις και δεν απαντάς σε ότι γράφει
βεβαια... οι ψηφοφόροι του λαός έβγαλαν τον Αδωνις και τον Πλεύρις......
κληρονομικό τελικά είναι..........
Καμαρώστε ένα μαλάκα με ύφος ανακριτή.
τους δικούς μου;Στο εχω πει μια δια τρεις ....δεν το καταλαβαινεις ο καθε βουλευτης κρινεται κυριως απο τις επερωτησεις που κανει παρε το περιοδικο της βουλης να δεις αν δουλευουν οι δικοι σου βουλευτες. Ο αδωνης μπεκρης δεν ειναι και βγηκε με σταυρους οχι στο επικρατειας....!!!!!!!!!!!!
τον Παναγούλη και τον Μπελλογιάννη φαντάζομαι πως τους έστειλαν κι αυτούς στα γκουλάνγκ για ανάκριση.....ρε αρχι-παπαρα....ανακριτες ειχαν στα γκουλανγκ!!
τον Παναγούλη και τον Μπελλογιάννη φαντάζομαι πως τους έστειλαν κι αυτούς στα γκουλάνγκ για ανάκριση.....
Συνέχισε να δείχνεις πόσο στόκος είσαι........