Νέα

Yπέρ των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων ο Αλαβάνος το 2002

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ναι ρε συ, αλλα ο υρρετ το χει κανει επαγγελμα. Πιστεψε με και εναντιον της ΝΔ η του ΠΑΣΟΚ αν διαπιστωνα οτι καποιος ανοιγει καθε βραδυ θρεντ εκτελωντας υπηρεσια παλι θα τα επαιρνα. Ο υρρετ εξαλλου το παραδεχτηκε, ανοιγει θρεντ για να πεσουν τα ποσοστα του συριζα οχι να γινει καμια συζητηση. Χρησιμοποιει το φορουμ για να περασει πραγματα. Αυτο λεγεται αποστολη.
και εσυ παραδεχτηκε οτι το μονο που σε νοιαζει να φυγει η ΝΔ. Εδω δεν κανουμε δικη προθεσεων ο καθενας ανεβαζει ποστ για τουε δικους του λογους. Εχει ρωτησει γιατι ανεβαζουν ποστ εναντιον της ΝΔ? Αρκετα με τον Φασισμο της Αριστερας που δεν θελει να της ακουγετε κριτικη και μονοπωλει την εργατια!!! ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΡΕ παιδια ας φυγει η ΝΔ δεν πρεπει να εξετασουμε τις τωρινες θεσεις μιας ενδεχομενης κυβερνησης Συριζα. Κοιτατε απο που τα βρισκω η αν ειναι αληθεια? Οι αληθειες πονανε?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Διακρίνω και εγώ κάποιο μένος από την πλευρά του αλλά αυτό είναι το ίντερνετ...
Τώρα αν εκτελεί αποστολή βάσει σχεδίου ή απλά βγάζει το άχτι του, αυτό δεν το ξέρω και δεν με νοιάζει..
Στην τελική, δίνει και βήμα σε όσους συμμερίζονται τις ιδέες του σύριζα να απαντήσουν και ίσως να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκει...

Άσε που όλοι, όταν ποστάρουμε δημόσια, κάποια πράγματα δεν θέλουμε να περάσουμε;
Ειδάλλως θα τα κρατούσαμε για την πάρτη μας ...
Για αλλους δεν ξερω. Εγω οχι. Δε θελω να περασω πραγματα. Μονο να συζητησω. Εξαλλου εχω ανοιξει θρεντ 1 ή 2 φορες, οχι καθε βραδυ για πραγμτα χιλιοειπωμενα, παμπαλαια και προπερσυνα ξινα σταφυλια. Δεν χρησιμοποιω αυτο το φορουμ ή κανενα αλλο φορουμ για να βγαζω αχτια ή να ειμαι σε υπηρεσια. Αλλα εχεις δικιο. Αυτο ειναι το ιντερνετ.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Διακρίνω και εγώ κάποιο μένος από την πλευρά του αλλά αυτό είναι το ίντερνετ...
Τώρα αν εκτελεί αποστολή βάσει σχεδίου ή απλά βγάζει το άχτι του, αυτό δεν το ξέρω και δεν με νοιάζει..
Στην τελική, δίνει και βήμα σε όσους συμμερίζονται τις ιδέες του σύριζα να απαντήσουν και ίσως να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκει...

Άσε που όλοι, όταν ποστάρουμε δημόσια, κάποια πράγματα δεν θέλουμε να περάσουμε;
Ειδάλλως θα τα κρατούσαμε για την πάρτη μας ...

ο καθενας στρ81977 εχει το προνομια να μην ασχοληθει με το ποστ που δεν τον ενδιαφερει...αυτο ειναι δημοκρατια. απο εκει και περα οι δημοκρατικοι πολιτες ας εξετασουν οχι την εμμονη μου αλλα τις θεσεις του Συριζα. Δηλαδη μονο εναντιον της ΝΔ εχουμε δικαιωμα να καταγγειλουμε?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και εσυ παραδεχτηκε οτι το μονο που σε νοιαζει να φυγει η ΝΔ. Εδω δεν κανουμε δικη προθεσεων ο καθενας ανεβαζει ποστ για τουε δικους του λογους. Εχει ρωτησει γιατι ανεβαζουν ποστ εναντιον της ΝΔ? Αρκετα με τον Φασισμο της Αριστερας που δεν θελει να της ακουγετε κριτικη και μονοπωλει την εργατια!!! ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΡΕ παιδια ας φυγει η ΝΔ δεν πρεπει να εξετασουμε τις τωρινες θεσεις μιας ενδεχομενης κυβερνησης Συριζα. Κοιτατε απο που τα βρισκω η αν ειναι αληθεια? Οι αληθειες πονανε?

Λάκη, τι έγινε με την έρευνά σου στα χωριά της Ρούμελης;
Βρήκες άκρη με τον Άρη Βελουχιώτη και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις;
Πολλοί περιμένουν με αγωνία τα πορίσματα της έρευνάς σου, μην τους απογοητεύσεις πάλι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ο καθενας στρ81977 εχει το προνομια να μην ασχοληθει με το ποστ που δεν τον ενδιαφερει...αυτο ειναι δημοκρατια. απο εκει και περα οι δημοκρατικοι πολιτες ας εξετασουν οχι την εμμονη μου αλλα τις θεσεις του Συριζα. Δηλαδη μονο εναντιον της ΝΔ εχουμε δικαιωμα να καταγγειλουμε?
Οταν ακουω σε αυτο το κοντεξ τη χρηση του ορου "δημοκρατια" -ειδικα απο οσους δεν την υποστηριζουν, απλα την ευαγγελιζονται και την εκμεταλλευονται- με πιανει βερτιγγο. Οχι ρε μεγαλε δημοκρατια ειναι να ποσταρεις σε σαιτ για μπουρδελα 100 ποστ για κομματικα και να καταλαμβανεις τη σελιδα με μαλακιες. Απορω ρε σεις. Δε βαρεθηκατε;;;;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Δεν διαφωνούμε Υρετ..Το ίντερνετ είναι ανοιχτό να ποστάρει ο καθένας τις απόψεις του και φυσικά κρίνεται για αυτές...
Και όπως είπα, αυτοί που υποστηρίζουν κάποιες ή όλες τις θέσεις του σύριζα, μπορούν να σου απαντήσουν και να ασκήσουν κριτική στις θέσεις σου..
Προσωπικά δεν εξέτασα ποτέ τα κίνητρά σου, ούτε και κανενός άλλου...

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Για αλλους δεν ξερω. Εγω οχι. Δε θελω να περασω πραγματα. Μονο να συζητησω. Εξαλλου εχω ανοιξει θρεντ 1 ή 2 φορες, οχι καθε βραδυ για πραγμτα χιλιοειπωμενα, παμπαλαια και προπερσυνα ξινα σταφυλια. Δεν χρησιμοποιω αυτο το φορουμ ή κανενα αλλο φορουμ για να βγαζω αχτια ή να ειμαι σε υπηρεσια. Αλλα εχεις δικιο. Αυτο ειναι το ιντερνετ.

ειπα εγω πως με εχουν βαλει καποιοι να συκοφαντω τον Συριζα? ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ που ποσταρουν εναντιον πασοκ κ.λ.π...και αντι να επιλεγετε τα ποστ μου μονο για να μου την πειτε γραψτε και ενα σχολιο για τις θεσεις του συριζα ετσι ωστε να εχετε το ηθικο πλεονεκτημα οτι ναι μεν εχω γνωμη για το θεμα αλλα αντιδρω για την στοχοποιηση του συριζα. ΑΛΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπαινει σε ποστ που τον ενδιαφερουν......

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ειπα εγω πως με εχουν βαλει καποιοι να συκοφαντω τον Συριζα? ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ που ποσταρουν εναντιον πασοκ κ.λ.π...και αντι να επιλεγετε τα ποστ μου μονο για να μου την πειτε γραψτε και ενα σχολιο για τις θεσεις του συριζα ετσι ωστε να εχετε το ηθικο πλεονεκτημα οτι ναι μεν εχω γνωμη για το θεμα αλλα αντιδρω για την στοχοποιηση του συριζα. ΑΛΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπαινει σε ποστ που τον ενδιαφερουν......
Συνεχισε τα κοπι πεηστ ρε φιλε. Μεχρι και μενα που χω αποφασισει να επανελθω στο μαυρο με εχεις σχεδον ψησει να ψηφισω το Συριζα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ειπα εγω πως με εχουν βαλει καποιοι να συκοφαντω τον Συριζα?

Δεν το είπες, αγαπητέ.
Αλλά είναι τόσο φανερή η καθημερινή μονομανία σου, που καθιστά πολύ ευδιάκριτα τα κίνητρά σου.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Οταν ακουω σε αυτο το κοντεξ τη χρηση του ορου "δημοκρατια" -ειδικα απο οσους δεν την υποστηριζουν, απλα την ευαγγελιζονται και την εκμεταλλευονται- με πιανει βερτιγγο. Οχι ρε μεγαλε δημοκρατια ειναι να ποσταρεις σε σαιτ για μπουρδελα 100 ποστ για κομματικα και να καταλαμβανεις τη σελιδα με μαλακιες. Απορω ρε σεις. Δε βαρεθηκατε;;;;

Αγαπητη Εσκιγια

Ανοιγει μεγαλο θεμα αλλα θα σου απαντησω...

ο συν και το κ.κ.ε γιορταζουν την οκτωβριανη επανασταση..ως εδω καλα...

Η <<παλη των ταξεων>> και η <<δικτακτορια του προλεταριατου>> ως εννοιες ειναι συμβατες με την αστικη κοινοβουλευτικη δημοκρατια? Αν δεν κανω λαθος το κκε οταν νομομοποιηθηκε το 74 αποδεκτηκε τον κοινοβουλευτισμο. Μαλιστα σημερα παιρνει λεφτα απο το αστικο κρατος. Δηλαδη λες πως εγω σαν <<κομμουνιστης>> λεω ψεμματα οτι ειμαι δημοκρατικος για να παιρνω λεφτα απο το κρατος?

Το ιραν λεει πως ειναι δημοκρατια. ειναι? το κκε λεει πως ειναι δημοκρατικο, ειναι? η συμπεριφορα και η νοοτροπια το δειχνουν..

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αγαπητη Εσκιγια

Ανοιγει μεγαλο θεμα αλλα θα σου απαντησω...

ο συν και το κ.κ.ε γιορταζουν την οκτωβριανη επανασταση..ως εδω καλα...

Η <<παλη των ταξεων>> και η <<δικτακτορια του προλεταριατου>> ως εννοιες ειναι συμβατες με την αστικη κοινοβουλευτικη δημοκρατια? Αν δεν κανω λαθος το κκε οταν νομομοποιηθηκε το 74 αποδεκτηκε τον κοινοβουλευτισμο. Μαλιστα σημερα παιρνει λεφτα απο το αστικο κρατος. Δηλαδη λες πως εγω σαν <<κομμουνιστης>> λεω ψεμματα οτι ειμαι δημοκρατικος για να παιρνω λεφτα απο το κρατος?

Το ιραν λεει πως ειναι δημοκρατια. ειναι? το κκε λεει πως ειναι δημοκρατικο, ειναι? η συμπεριφορα και η νοοτροπια το δειχνουν..
Μη γινεσαι περισσοτερο ανοητος απο ο,τι εισαι. Απο αυτα που σου εγραψα καταλαβες οτι ειμαι ΚΚΕ;

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Δεν το είπες, αγαπητέ.
Αλλά είναι τόσο φανερή η καθημερινή μονομανία σου, που καθιστά πολύ ευδιάκριτα τα κίνητρά σου.

Αγαπητη ferhry

ΔΕΝ κανουμε δικη προθεσεων αλλα συμπεριφορων. κρινεμε ως μονομερη, αρκετα δικαιο. τουλαχιστον κρινεται τις θεσεις του συριζα βασει των δικων σας παραστασεων και πειτε οτι θελετε για εμενα. μην βαρατε την δικη μου μονομανια για να μην κριθει η ΝΔ και ο Συριζα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αγαπητη ferhry

ΔΕΝ κανουμε δικη προθεσεων αλλα συμπεριφορων. κρινεμε ως μονομερη, αρκετα δικαιο. τουλαχιστον κρινεται τις θεσεις του συριζα βασει των δικων σας παραστασεων και πειτε οτι θελετε για εμενα. μην βαρατε την δικη μου μονομανια για να μην κριθει η ΝΔ και ο Συριζα

Αγαπητή yrret,
συνεχίστε να εκτίθεστε, το ταλέντο σας σ' αυτό είναι προφανές.
Με διασκεδάζετε αφάνταστα, νάστε καλά.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Μη γινεσαι περισσοτερο ανοητος απο ο,τι εισαι. Απο αυτα που σου εγραψα καταλαβες οτι ειμαι ΚΚΕ;

οχι δεν ειπα οτι εισαι κκε αλλα οταν κατηγορεις εναν εθνικιστη ως μη δημοκρατικο,θα πρεπει να εισαι (?) ετοιμος να καταγγειλεις και την ακρα αριστερα για μη δημοκρατικη συμπεριφορα. ειναι δημοκρατικη συμπεριφορα να υποθετεις οτι επειδη ειμαι εθνικιστης δεν ειμαι δημοκρατικος?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
οχι δεν ειπα οτι εισαι κκε αλλα οταν κατηγορεις εναν εθνικιστη ως μη δημοκρατικο,θα πρεπει να εισαι (?) ετοιμος να καταγγειλεις και την ακρα αριστερα για μη δημοκρατικη συμπεριφορα. ειναι δημοκρατικη συμπεριφορα να υποθετεις οτι επειδη ειμαι εθνικιστης δεν ειμαι δημοκρατικος?

Η άκρα αριστερά είναι το ΚΚΕ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Αγαπητή yrret,
συνεχίστε να εκτίθεστε, το ταλέντο σας σ' αυτό είναι προφανές.
Με διασκεδάζετε αφάνταστα, νάστε καλά.

Σεβαστη η αποψη σου...θα μας κρινεις εαν το θελεις τις αποψεις του συριζα οπως μεταφερονται σε αυτο το ποστ αυτο ειναι το πιο σημαντικο. ταλεντο εχει και ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ συμφωνεις?

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Η άκρα αριστερά είναι το ΚΚΕ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θεωριτικα εκει δεν τοποθετιται? μαζι με μλ-κκε+οακκε+σεκκε κ.λ.π

ΕΙΔΕΣ πως ξεφτυλιζεσαι? Αντι να καταγγειλει το κ.κ.ε (εννοω να καταδικασεις ) που θεωριτικα αποδεχεται την δικτατορια του προλεταριατου αλλα απο την αλλη τα αρπαζει λεφτα απο την αγγελοπουλου και το αστικο κρατος...γελα με την δευτερευουσα επισυμανση μου δηλαδη εαν το κκε ειναι η οχι ακρα αριστερα :headbang:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
θεωριτικα εκει δεν τοποθετιται? μαζι με μλ-κκε+οακκε+σεκκε κ.λ.π

Και τότε γιατί δεν ανοίγεις θρεντ για να κατακεραυνώσεις την άκρα αριστερά (που -όπως λες- είναι αντιδημοκρατική) και μας τα πρήζεις κάθε μέρα με το ΣΥΡΙΖΑ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Και τότε γιατί δεν ανοίγεις θρεντ για να κατακεραυνώσεις την άκρα αριστερά (που -όπως λες- είναι αντιδημοκρατική) και μας τα πρήζεις κάθε μέρα με το ΣΥΡΙΖΑ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παρακολουθα τα ποστ αναμεσα σε εμενα και στην εσκιγια και δεν γιατι ανεφερα το κκε και την ακρα αριστερα. Το θεμα ειναι η αποδομηση της ταμπελα (ονομασια και πρακτικες ενος κομματος που εκφραζει μια ιδεολογια) και της ιδεολογιας. Για να καταλαβεις αυτο το συλλογισμο ρωτα ΑΥΤΟΥς που ποσταρουν εναντιον νδ γιατι χτυπουν την οικονομικη πολιτικη της ΝΔ
πρωτα χτυπας τις περιφερειακες αρχες ενος κομματος και μετα την ουσια της ιδεολογιας

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
παρακολουθα τα ποστ αναμεσα σε εμενα και στην εσκιγια και δεν γιατι ανεφερα το κκε και την ακρα αριστερα. Το θεμα ειναι η αποδομηση της ταμπελα (ονομασια και πρακτικες ενος κομματος που εκφραζει μια ιδεολογια) και της ιδεολογιας. Για να καταλαβεις αυτο το συλλογισμο ρωτα ΑΥΤΟΥς που ποσταρουν εναντιον νδ γιατι χτυπουν την οικονομικη πολιτικη της ΝΔ
πρωτα χτυπας τις περιφερειακες αρχες ενος κομματος και μετα την ουσια της ιδεολογιας

Τρία πουλάκια κάθονται.

Στρέϊτ, να χαίρεσαι τους ιδεολογικούς σου συνοδοιπόρους και την ευφυία τους.

Την κάνω για ύπνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom