Νέα

Yπέρ των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων ο Αλαβάνος το 2002

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Τρία πουλάκια κάθονται.

Στρέϊτ, να χαίρεσαι τους ιδεολογικούς σου συνοδοιπόρους και την ευφυία τους.

Την κάνω για ύπνο.

kali nixta!! mekra poulakia gia na kimithis grigorotera. poli afiplilou mas vlepete eseis oi aristeroi apo tis viles!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.958
Πόντοι
6.925
Φίλε υρρετ συμεριζομαι τις αντισυρισικές σου θέσεις γιατί το πακέτο συνασπισμου-συριζα-ΚΚΕεσ. παλιά κλπ ψευτοαριστεροταχαμουκουλτουροκουμουνιστων μου ήταν πάντα αντιπαθες χαρακτηριζόμενο από μέγιστη παπαρδολογία και ψευτομαγκιά. Νασαι με την Παπαρήγα να σε παραδεχτώ. Καθαρά πράγματα.

Επισκέπτης
παντως γενικα θα μιλησω αλλα και ειδικα για τον αλαβανο ειναι αριστερος αλλα με δεξια τσεπη!!! :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τρία πουλάκια κάθονται.

Στρέϊτ, να χαίρεσαι τους ιδεολογικούς σου συνοδοιπόρους και την ευφυία τους.

Την κάνω για ύπνο.

Δεν είμαι κηδεμόνας του Υρέτ αλλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο Υρέτ πρέπει σώνει και καλά να εξυπηρετεί σκοπιμότητες που κατακρίνει (και σε μεγάλο βαθμό πετυχημένα κατά την άποψή μου) τον τσύριζα και όχι εσύ που υπερασπίζεσαι με ανάλογο πάθος τον τσύριζα...

Ανοιχτό φόρουμ είναι, ο καθένας λέει τις απόψεις του και όσοι τις διαβάζουν καταλήγουν σε συμπεράσματα τόσο για τις απόψεις αυτές καθεαυτές όσο και για το συντάκτη τους...

Φοβάσαι μήπως σχηματίσει κάποιος κακή άποψη για τον τσύριζα επειδή θα διαβάσει τις απόψεις του Υρέτ ή τα λινκ στο σύριζα γουότς;

Δεν έχεις παρά να (απο) δείξεις το άτοπο και το αστήρικτο αυτών των  απόψεων και να παραθέσεις τα δικά σου λινκ...

Αυτή είναι η έννοια του ανοιχτού διαλόγου μέσω ίντερνετ...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Χωρίς να θέλω να ισοπεδώσω τα πάντα, η επαγγελματική και προσωπική μου εμπειρία λέει ότι ανεξάρτητα από τη φύση του Πανεπιστημίου (ιδιωτικό ή κρατικό) αυτός που βάλει κώλο κάτω, διαβάσει, ενδιαφερθεί και κάνει θυσίες ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ. Όλα τα υπόλοιπα, τα ακούω βερεσε.

Μοναδική εξαιρεση είναι τα top schools του εξωτερικού, τύπου LSE, INSEAD, Imperial, Harvard, Princeton, κλπ όπου όντως, οι απόφοιτοι εχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων λόγω lobbing.

Όλοι οι άλλοι, απλά ψάχνουν να δικαιολογήσουν την αποτυχία/τεμπελιά/ανικανότητά τους.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν είμαι κηδεμόνας του Υρέτ αλλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο Υρέτ πρέπει σώνει και καλά να εξυπηρετεί σκοπιμότητες που κατακρίνει (και σε μεγάλο βαθμό πετυχημένα κατά την άποψή μου) τον τσύριζα και όχι εσύ που υπερασπίζεσαι με ανάλογο πάθος τον τσύριζα...

Ανοιχτό φόρουμ είναι, ο καθένας λέει τις απόψεις του και όσοι τις διαβάζουν καταλήγουν σε συμπεράσματα τόσο για τις απόψεις αυτές καθεαυτές όσο και για το συντάκτη τους...

Φοβάσαι μήπως σχηματίσει κάποιος κακή άποψη για τον τσύριζα επειδή θα διαβάσει τις απόψεις του Υρέτ ή τα λινκ στο σύριζα γουότς;

Δεν έχεις παρά να (απο) δείξεις το άτοπο και το αστήρικτο αυτών των  απόψεων και να παραθέσεις τα δικά σου λινκ...

Αυτή είναι η έννοια του ανοιχτού διαλόγου μέσω ίντερνετ...

Εγώ υπερασπίστηκα τον ΣΥΡΙΖΑ; (που γράφεται βεβαίως έτσι και όχι όπως επιμένεις να το γράφεις, με το τραγικό σου "χιούμορ")
4.400 σχεδόν ποστ έχω, δεν μου δείχνεις έστω και ένα που να τον υπερασπίζομαι;
Εκτός αν για πολλοστή φορά λες λόγια αέρα πατέρα.

(Αντιλαμβάνομαι οτι για έναν δεξιό με φρικώδεις αγκυλώσεις όπως εσύ, είναι δύσκολο να μιλάει με έναν αριστερό χωρίς να του προσάψει τη ρετσινιά του κομματόσκυλου, αλλά εφόσον θες να λέγεσαι σοβαρός, πρέπει να έχεις και κάποια επιχειρήματα.
Τα οποία, εν προκειμένω, δεν γίνεται να είναι της κατηγορίας "αν επικρατούσαν οι αριστεροί στον εμφύλιο, τώρα θα ήμασταν Βουλγαρία".)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
παντως γενικα θα μιλησω αλλα και ειδικα για τον αλαβανο ειναι αριστερος αλλα με δεξια τσεπη!!! :2funny:

Τι σημαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ "αριστερός με δεξιά τσέπη", που το έχεις πει δεκάδες φορές;
Και πως -κατά τη γνώμη σου- πρέπει να ζουν οι αριστεροί;
Με δανεικά η με ελεημοσύνη;

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Χωρίς να θέλω να ισοπεδώσω τα πάντα, η επαγγελματική και προσωπική μου εμπειρία λέει ότι ανεξάρτητα από τη φύση του Πανεπιστημίου (ιδιωτικό ή κρατικό) αυτός που βάλει κώλο κάτω, διαβάσει, ενδιαφερθεί και κάνει θυσίες ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ. Όλα τα υπόλοιπα, τα ακούω βερεσε.

Μοναδική εξαιρεση είναι τα top schools του εξωτερικού, τύπου LSE, INSEAD, Imperial, Harvard, Princeton, κλπ όπου όντως, οι απόφοιτοι εχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων λόγω lobbing.

Όλοι οι άλλοι, απλά ψάχνουν να δικαιολογήσουν την αποτυχία/τεμπελιά/ανικανότητά τους.

Αδερφε εγω το πρωι δουλευα, το βραδυ πηγαινα σε κολλεγιο και μετα διαβαζα εως τις 2 το βραδυ. ΟΙ αριστεροι δεν <<πανε>> τα κολλεγια για να μην εχουν ανταγωνιστες για τις προκυρηξεις του δημοσιου και να μην χασουν τα ελληνικα πανεπιστημια που να χρησιμοποιουν ως μεσο προπαγανδας.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αδερφε εγω το πρωι δουλευα, το βραδυ πηγαινα σε κολλεγιο και μετα διαβαζα εως τις 2 το βραδυ. ΟΙ αριστεροι δεν <<πανε>> τα κολλεγια για να μην εχουν ανταγωνιστες για τις προκυρηξεις του δημοσιου και να μην χασουν τα ελληνικα πανεπιστημια που να χρησιμοποιουν ως μεσο προπαγανδας.

Αν κρίνω απο τα ελληνικά σου (και τη γενικότερη ευφυία σου), το κολλέγιο μάλλον δεν έπιασε τόπο στην περίπτωσή σου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι σημαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ "αριστερός με δεξιά τσέπη", που το έχεις πει δεκάδες φορές;
Και πως -κατά τη γνώμη σου- πρέπει να ζουν οι αριστεροί;
Με δανεικά η με ελεημοσύνη;
άκου τώρα τι μαλακία ΔΕΡΝΕΙ τον ελληνικό εγκέφαλο....
Εάν ο Δεξιός ολιγάρχης κυκλοφοράει με Μπέντλευ και Ρόλλς (με λεφτά από το ξεζούμισμα εργατών από επιχείριση που άνοιξε με μαύρα λεφτά από λαθρεμπόριο ζάχαρης λχ., είναι όλα καλά.......

Εάν τώρα ο αριστερός μεσοαστός αγοράσει Μερσεντέ κομπρέσορ με 40 χιλιάρικα για να πηγαίνει την οικογένειά του με ασφάλεια στο εξοχικό (με λεφτά που μάζεψε από την δουλειά του (οικονομίες), εργαζόμενος για 5 10 χρόνια σκληρά πλην τίμια, είναι αλήτης, γύφτος, ξεφτιλισμένος, όψιμος αριστερός και οπορτουνίστας........

Για τα παραπάνω έχω ορισμό...... Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις:
:jerking:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εάν ο Δεξιός ολιγάρχης κυκλοφοράει με Μπέντλευ και Ρόλλς (με λεφτά από το ξεζούμισμα εργατών από επιχείριση που άνοιξε με μαύρα λεφτά από λαθρεμπόριο ζάχαρης λχ., είναι όλα καλά.......

Εάν τώρα ο αριστερός μεσοαστός αγοράσει Μερσεντέ κομπρέσορ με 40 χιλιάρικα για να πηγαίνει την οικογένειά του με ασφάλεια στο εξοχικό (με λεφτά που μάζεψε από την δουλειά του (οικονομίες), εργαζόμενος για 5 10 χρόνια σκληρά πλην τίμια, είναι αλήτης, γύφτος, ξεφτιλισμένος, όψιμος αριστερός και οπορτουνίστας........

+1000
Επιτέλους      :)

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
αυτο για τη βουλγαρια δε το λεμε μονο εμεις οι δεξιοι αλλα και οι συντροφοι σας μη ξεχνας το βιβλιο '' ευτυχως που ηττηθηκαμε συντροφοι ''

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Οταν ακουω σε αυτο το κοντεξ τη χρηση του ορου "δημοκρατια" -ειδικα απο οσους δεν την υποστηριζουν, απλα την ευαγγελιζονται και την εκμεταλλευονται- με πιανει βερτιγγο. Οχι ρε μεγαλε δημοκρατια ειναι να ποσταρεις σε σαιτ για μπουρδελα 100 ποστ για κομματικα και να καταλαμβανεις τη σελιδα με μαλακιες. Απορω ρε σεις. Δε βαρεθηκατε;;;;
απορώ εσένα και μερικούς άλλους τι σας μπαίνει από πίσω και σας ενοχλεί σε τέτοιο σημείο έτσι ώστε να εμπαίζεται αυτούς που συνομιλούν? εάν το θεωρείς εδώ το σαιτ ότι πρέπει να καταπιάνεται ΜΟΝΟ με τα μπουρδέλα τότε πάρε τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία, και άσε την μειοψηφία να κάνει ότι θέλει.δηλαδή εσένα με την φόρα που πήρες θα μας πεις να την κάνουμε από εδώ επειδή δεν έχουμε κάνει κρητική για μπουρδέλο ή επειδή δεν γαμήσαμε σε μπουρδέλο ακόμη.

και επειδή δεν σε είδα μέχρι στιγμής να γράφεις σε άλλα θρεντ ομοίου περιεχομένου αλλά για άλλα κόμματα, μήπως αυτό που σε ενοχλεί από πίσω έχει καταντήσει άβολο και προσπαθείς να το αποφύγεις δημιουργόντας σύγχηση εδώ?

Για αλλους δεν ξερω. Εγω οχι. Δε θελω να περασω πραγματα. Μονο να συζητησω. Εξαλλου εχω ανοιξει θρεντ 1 ή 2 φορες, οχι καθε βραδυ για πραγμτα χιλιοειπωμενα, παμπαλαια και προπερσυνα ξινα σταφυλια. Δεν χρησιμοποιω αυτο το φορουμ ή κανενα αλλο φορουμ για να βγαζω αχτια ή να ειμαι σε υπηρεσια. Αλλα εχεις δικιο. Αυτο ειναι το ιντερνετ.
δεν ενδιαφέρει ποσα θρεντ έχει ανοίξει. δεν είσαι εσύ στην διαχείρηση του σαιτ για να σκέφτεσαι για τα "ανούσια " θρεντς. Δεν σε κάνουμε και μοντ γιατί έχουμε :cheesy: . ΑΥΤΟ είναι το ίντερνετ.... δεν μπορείς να φιμώσεις κανέναν.

για να δούμε και τα δικά σου εσώψυχα λίγο.
εσύ που λες ότι το η θεματολογία του σαιτ είναι τα μπουρδέλα και μόνο αυτό πρέπει να είναι έχεις σύμφωνα με στοιχεία του σαιτ.
744/883 μυνήματα ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ.
θα σε συμβούλευα να μην κάνεις επιπλέον κριτηκή για τα πολιτικά θέματα που ανοίγουν τα άλλα μέλη ... γιατί εσύ ο ίδιος φάσκεις και αντιφάσκεις με αυτά που λές και κάνεις.
επίσης μεγαλύτερο ποσοστό επισκεψημότητατ είναι τα θέματα πολιτικής και θρησκείας.... επομένως όσο πολύ και να το κατακρίνεις, όλο εδώ μέσα περιφέρεσαι.

με υγεία λοιπόν από εδώ και πέρα ... άντε βρε και καλοτάξιδος

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φίλε Τσολιά, έσο ψύχραιμος.
Ο eskiya ειρωνεύτηκε μόνον έναν συγκεκριμένο τυπάκο που μπαίνει εδώ κάθε βράδυ και μας τα κάνει τσουρέκια βγάζοντας αφρούς για το ΣΥΡΙΖΑ.
Και που έχει ομολογήσει μόνος του οτι μπαίνει επίτηδες στο σάιτ ΜΟΝΟ γι αυτό το σκοπό.
Έχε όποια άποψη θες, αλλά μην είσαι άδικος.      :)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Φίλε Τσολιά, έσο ψύχραιμος.
Ο eskiya ειρωνεύτηκε μόνον έναν συγκεκριμένο τυπάκο που μπαίνει εδώ κάθε βράδυ και μας τα κάνει τσουρέκια βγάζοντας αφρούς για το ΣΥΡΙΖΑ.
Και που έχει ομολογήσει μόνος του οτι μπαίνει επίτηδες στο σάιτ ΜΟΝΟ γι αυτό το σκοπό.
Έχε όποια άποψη θες, αλλά μην είσαι άδικος.      :)
αδυνατώ να καταλάβω το λόγο που γίνεται αυτός ο εμπαιγμός προς διάφορα μέλη του σαιτ.
να μην ειρωνευτεί κανέναν εδώ μέσα γιατί ελευθερία υπάρχει και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του άσχετα από το αν είναι σωστό ή λάθος.
αν ο εσκιγια βγάζει αφρούς μόνο για συγκεκριμένο μέλος και μόνο για το τσυριζα τότε καλύτερα να πάει να κοιταχτεί σε κανένα πολιτικό γραφείο του τσύπρα.
τσουρέκια μας τα έχουν κάνει όλοι αυτοί που παραθέτουν απόψεις αλλά και πολιτικά στοιχεία με αποδείξεις και κάθονται και σχολιάζουν με κάθε ρανίδα μαλακία που τους περίσεψε από την βραδυνή πεόκρουση.
δεν είναι παρά μόνο spam οι ερωτήσεις του στυλ "ποσο έξυπνος είσαι"  και άλλες τέτοιες ερωτήσεις που [προσπαθούν να αποσυντονίσουν τον άλλον.
Ρε παιδιά τι κακό έκανε στο κάτω κάτω είπε ψέματα γαμώ το κερατό μου.
προδότες με το "μακεδονικό" , προδότες και με τον νόμο-πλαίσιο για τα πανεπιστήμια και με αποδείξεις... τι άλλο δηλαδή θέλετε να ακο΄υσετε... ότι είναι γαμάτοι ? ότι ο τσίπρας είναι καταληλότερος για πορδηπουργός?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αδυνατώ να καταλάβω το λόγο που γίνεται αυτός ο εμπαιγμός προς διάφορα μέλη του σαιτ.
να μην ειρωνευτεί κανέναν εδώ μέσα γιατί ελευθερία υπάρχει και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του άσχετα από το αν είναι σωστό ή λάθος.
αν ο εσκιγια βγάζει αφρούς μόνο για συγκεκριμένο μέλος και μόνο για το τσυριζα τότε καλύτερα να πάει να κοιταχτεί σε κανένα πολιτικό γραφείο του τσύπρα.
τσουρέκια μας τα έχουν κάνει όλοι αυτοί που παραθέτουν απόψεις αλλά και πολιτικά στοιχεία με αποδείξεις και κάθονται και σχολιάζουν με κάθε ρανίδα μαλακία που τους περίσεψε από την βραδυνή πεόκρουση.
δεν είναι παρά μόνο spam οι ερωτήσεις του στυλ "ποσο έξυπνος είσαι"  και άλλες τέτοιες ερωτήσεις που [προσπαθούν να αποσυντονίσουν τον άλλον.
Ρε παιδιά τι κακό έκανε στο κάτω κάτω είπε ψέματα γαμώ το κερατό μου.
προδότες με το "μακεδονικό" , προδότες και με τον νόμο-πλαίσιο για τα πανεπιστήμια και με αποδείξεις... τι άλλο δηλαδή θέλετε να ακο΄υσετε... ότι είναι γαμάτοι ? ότι ο τσίπρας είναι καταληλότερος για πορδηπουργός?

Ρε Τσολιά, οι δυο μας έχουμε μιλήσει κάποιες φορές και έχουμε συνεννοηθεί, παρότι διαφωνούμε σε πολλά.
Το θέμα δεν είναι ο Τσίπρας ή ο όποιος άλλος πολιτικός.
Το θέμα είναι οτι έρχεται ένας τυπάκος απο το πουθενά και κάθε βράδυ ανοίγει θρεντ για το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει ομολογήσει οτι μπαίνει στο σάιτ μόνο και μόνο για να κατεβάσει τα ποσοστά του συγκεκριμένου κόμματος.
Ε, δεν είναι για ντομάτες;
Και θα το έλεγα για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ έμπαινε στο σάιτ με τέτοιο σκοπό, αν έβριζε δηλαδή ΜΟΝΟΜΑΝΩΣ κάποιο κόμμα.
Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
Την πράξη κρίνουμε, όχι την άποψη.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Αν όμως τον κομπρέσορα τον πήρε με λεφτά από επιχείρηση που έπαιρνε επιλεκτικά δουλείες από το δημόσιο (διότι ήταν μαζί με τον υπουργό στο πακ), εξοικονούσε χρήματα πληρώντας με δελτίο εννοείται € 700 το μήνα στους εργαζομένους του (διότι make no mistake, η γενιά των € 700 και των απυ ειναι γέννημα - θρέμμα της οκταετίας σημίτη - ΤΕΛΟΣ) και μετά χτύπησε και ένα σκανδαλάκι στο χρηματιστήριο και παράλληλα στις κοινωνικές στου συναναστροφές μιλάει λες και απευθύνεται σε κλαδική του πασοκ το 1975 από την πολλή αριστερίζουσα μπαρούφα, τότε ναι...Είναι αριστερός με ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ (και ουχί δεξιά) τσέπη...

Μάγκες, μην κρίνετε πολιτικές τοποθετήσεις, κρίνετε πράξεις και συμπεριφορές...
Στ' @@ αν ο άλλος δηλώνει (ή τον δηλώνουν) δεξιος, αριστερός, της γενιάς του πολυτενείου ή ταγματασφαλίτης...
Το θέμα είναι να μη συμπεριφέρται σα λαμόγιο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μάγκες, μην κρίνετε πολιτικές τοποθετήσεις, κρίνετε πράξεις και συμπεριφορές...
Στ' @@ αν ο άλλος δηλώνει (ή τον δηλώνουν) δεξιος, αριστερός, της γενιάς του πολυτενείου ή ταγματασφαλίτης...
Το θέμα είναι να μη συμπεριφέρται σα λαμόγιο....

Αυτό ακριβώς λέω πολύ καιρό τώρα.....
Βεβαίως υπάρχουν και μερικά ποσοτικά στοιχεία στο θέμα.......
Αλλο να τρως εκατομμύρια ευρώ με μια συμμορία 5-6 ατόμων....
και άλλο να τρως εκατομμύρια με συμμορία χιλιάδων.....
Με πιάνειιιιιιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ρε Τσολιά, οι δυο μας έχουμε μιλήσει κάποιες φορές και έχουμε συνεννοηθεί, παρότι διαφωνούμε σε πολλά.
Το θέμα δεν είναι ο Τσίπρας ή ο όποιος άλλος πολιτικός.
Το θέμα είναι οτι έρχεται ένας τυπάκος απο το πουθενά και κάθε βράδυ ανοίγει θρεντ για το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει ομολογήσει οτι μπαίνει στο σάιτ μόνο και μόνο για να κατεβάσει τα ποσοστά του συγκεκριμένου κόμματος.
Ε, δεν είναι για ντομάτες;
Και θα το έλεγα για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ έμπαινε στο σάιτ με τέτοιο σκοπό, αν έβριζε δηλαδή ΜΟΝΟΜΑΝΩΣ κάποιο κόμμα.
Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
Την πράξη κρίνουμε, όχι την άποψη.
το θεωρώ ακριβώς το ίδιο με το να μπαίνει κάποιος εδώ μέσα και να ασχολείται μόνο με τα οπαδικά(που είναι ευτελέστερο θέμα από τα πολιτικά)... όπως και συμβαίνει... δεν είδα όμως να κατακρίνει κανένας γι' αυτό.

και στο κάτω κάτω της γραφής... αν μπουν άλλοι 3 μέσα με αυτόν το σκοπό. ο ένας να κατακρίνει ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ την ΝΔ ο άλλος ομοίως το ΠΑΣΟΚ και ο τελευταίος ομοίως το ΚΚΕ θα έχεις 4 θρεντ που θα παραθέτουν τις λαμογιές των πιο επικρατέστερων κομμάτων, χωρίς κόπο και ιδρωτα για ψάξιμο, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ(το τονίζω).
δεν ξέρω για εσάς εγώ πάντως απολαμβάνω την ενημέρωσή μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom