Δεν υποστήριξα καμία τρομοκρατική πράξη. Αλλωστε εγώ είμαι εκείνη που επισήμανε πως ακόμη και αν θα μπορούσαν να υλοποιήσουν την απειλή τους δεν υπάρχει ουσιαστικός κίνδυνος.
Το αν υπάρχει κίνδυνος το απάντησε ήδη ο χημικός. Εσύ όμως έγραψες το εξής:
"Συμφωνώ απόλυτα με το πνεύμα και το περιεχόμενο της προκύρηξης."
Υποστηρίζω όμως την προσπάθεια ενός έστω και μικρού τμήματος της κοινωνίας να τραβήξει την προσοχή όλων μας σε θέματα που μας αφορούν είτε μας αρέσει είτε όχι.
Με τρομοκρατικές πράξεις;
Κάτσε λοιπόν εσύ και κοιμήσου που αναφέρεις σε πόστ σου ότι όποιος θα σου έδινε πληροφορία για μια εκδιδόμενη τύπισσα που είχες δει να βγαίνει από το Lacoba με κάποιον τύπο και την ερωτεύτηκες σφόδρα εξ αποστάσεως θα έφθανες ακόμα και στο σημείο να τον ψήφιζες!
Έψαξες και βρήκες κάτι άσχετο μόνο και μόνο για να υποβιβάσεις τα γραφόμενά μου. Αυτό είναι το 38 επιχείρημα του Schopenhauer, που απευθύνεται σε αυτούς που δεν μπορούν να μιλήσουν με επιχειρήματα.
Είμαι σίγουρη πως μ'αυτά και άλλα παρόμοια κριτήρια αποφασίζεις τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τους άλλους γύρω σου, τους οποίους φυσικά δεν λογαριάζεις ούτε και λογάριασες ποτέ σου.
Με κάτι τύπους σαν κι'εσένα πως άραγε να μην φθάσουμε σαν κοινωνία σε τούτο το χάλι;
Τα κριτήρια που αποφασίζω για τον εαυτό μου, είναι για τον εαυτό μου.
Για τους άλλους δεν αποφασίζω εγώ, αντίθετα με τους τρομοκράτες που υποστηρίζεις που θέλουν να αποφασίσουν ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
Αν νομίζεις πως οι άνθρωποι σαν και εμένα είναι που φέρανε την Ελλάδα εδώ, είσαι ακόμα πιο ηλίθια από όσο φάνηκες στην αρχή, τι είσαι ΣΥΡΙΖΑ; ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Η επιχειρηματολογία σου εκεί φέρνει.
Τα υπόλοιπα που γράφεις, άσχετα με το θέμα.
Τώρα πάω στο κέντρο, στις λευκές νύχτες να απολαύσω τα καλά του καπιταλισμού και όχι των αριστερών-μαρξιστών-τροτσκιστών-λενινιστών-ΗΛΙΘΙΩΝ.