φιλε μου μονο οι ανιδεοι τα λενε αυτα ..ή αυτοι που φθονουν τον άλλον ..Εμενα οι γονεις μου ειχαν 5 φραγκα στην ακρη, τα εβαλαν σε θυριδα (ενοψει capital controls), και τα 'χουν ακομα σε θυριδα.
Μη λετε βλακειες οτι οι θυριδες ειναι για πλουσιους, λαμογια κλπ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ληστεία στην Πειραιώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα masistas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Πολυ καουρα για τα δανεια του δημοσιουΚαλά να πάθουν και να πάρουν το. Ας τα χαν κατάθεση να είναι ασφαλισμένα μεχρι 100.000. Αν τα βάζουν στην θυρίδα δανείζεται το κράτος με μεγάλο επιτόκιο για να τα δώσει στις τράπεζες, τους τόκους εμείς θα τους πληρωσουμε. Ο΄πότε όσοι βάλαν λεφτα στις θυρίδες τους αξίζει να πάρουν το τρίτο το μακρύ
![]()
![]()
![]()
![]()
Ας πεταξει τους κοπριτες να μην χρειαζεται δανεισμο
Αλλα μαλλον δεν θα σε συνεφερε κατι τετοιο ετσι?
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Εμενα οι γονεις μου ειχαν 5 φραγκα στην ακρη, τα εβαλαν σε θυριδα (ενοψει capital controls), και τα 'χουν ακομα σε θυριδα.
Άκου μια φιλική συμβουλή από κάποιον που δεν έχει τίποτα να κεδίσει απ' αυτό που θα σου πει, κι αν θες να ανακατευτείς με τους γονείς σου, προσπάθησε να τους δώσεις να το καταλάβουν:
Αυτός ο τύπος
[URL unfurl="true"]http://asset.tovima.gr/vimawebstatic//85305F7C53ADA757B915ADF06DDDD075.jpg[/img[/URL]]
έχει ένα χοντρό πρόβλημα.
Τον έχουν βάλει να κάνει μια δουλειά, και δεν του βγαίνει. Η δουλειά του είναι να μαζεύει λεφτά για να δίνει μισθό σε κάτι άλλους, τέτοιους τύπους:
[img width=200][URL unfurl="true"]http://www.candianews.gr/wp-content/uploads/2016/03/karanikas.jpg[/img[/URL]]
Αυτό που μόλις έγραψες, ο πρώτος τύπος ΤΟ ΞΕΡΕΙ.
Ψάχνει λοιπόν να βρει τρόπο να βάλει χέρι ΚΑΙ σ' αυτά τα λεφτά.
(Στα άλλα, αυτά που οι άνθρωποι ΔΕΝ πρόλαβαν να τα βγάλουν από την τράπεζα πριν από την 27/6/2015 όπως οι γονείς σου, έχει ήδη βάλει. Οι άνθρωποι αυτοί ΔΕΝ μπορούν να πάνε στην τράπεζα να πάρουν τα λεφτά τους. Τους τα δίνει λίγα-λίγα, όπως θέλει αυτός (ο πρώτος) και η παρέα του).
Στο μυαλό του λοιπόν είναι μπροστά-μπροστά, σε πρώτη προτεραιότητα, αυτό που σου λέω: Πως θα βάλει χέρι ΚΑΙ στα λεφτά των θυρίδων.
Ήδη με την παρέα του σκέφτονται και δοκιμάζουν διάφορα που όμως ακόμα είναι σε επίπεδο φάκας με δόλωμα (τυράκι). Τους δίνουν διάφορα λογοτεχνικά ονόματα, όπως "φρέσκο χρήμα", και άλλα τέτοια. Επειδή όμως το πρόβλημα του ΔΕΝ θα μπορέσει να το λύσει έτσι (γιατί αλλού είναι το πρόβλημα, όχι εκεί που ο τύπος και η παρέα του νομίζουν), στο τέλος θα κάνει κάτι χοντρύτερο από τις φάκες και τα τυράκια με τα γραφικά ονόματα.
Μη με ρωτάς τι θα είναι αυτό, δεν ξέρω να σου πω (γιατί αν ήξερα θα είχα πάει εγώ να κάνω τη δουλειά που κάνουν αυτοί) αλλά λάβε σοβαρά υπ' όψη σου αυτό που σου λέω. Οι τύποι δεν έχουν όριο στο τι θα σκαρφιστούν να κάνουν.
Επίσης μη με ρωτήσεις "Και τι να τα κάνουν οι γονείς μου, αν τα βγάλουν απ' τη θυρίδα?" γιατί δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει ασφαλές και ανάλογα με τι δυνατότητες έχει στο χώρο και περιβάλλον που ζει.
Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι ο κίνδυνος για τα λεφτά στις θυρίδες δεν είναι οι ληστές που συζητάμε εδώ. Είναι άλλος.
Άκου μια φιλική συμβουλή από κάποιον που δεν έχει τίποτα να κεδίσει απ' αυτό που θα σου πει, κι αν θες να ανακατευτείς με τους γονείς σου, προσπάθησε να τους δώσεις να το καταλάβουν:
Αυτός ο τύπος
[URL unfurl="true"]http://asset.tovima.gr/vimawebstatic//85305F7C53ADA757B915ADF06DDDD075.jpg[/img[/URL]]
Τον έχουν βάλει να κάνει μια δουλειά, και δεν του βγαίνει. Η δουλειά του είναι να μαζεύει λεφτά για να δίνει μισθό σε κάτι άλλους, τέτοιους τύπους:
[img width=200][URL unfurl="true"]http://www.candianews.gr/wp-content/uploads/2016/03/karanikas.jpg[/img[/URL]]
(Στα άλλα, αυτά που οι άνθρωποι ΔΕΝ πρόλαβαν να τα βγάλουν από την τράπεζα πριν από την 27/6/2015 όπως οι γονείς σου, έχει ήδη βάλει. Οι άνθρωποι αυτοί ΔΕΝ μπορούν να πάνε στην τράπεζα να πάρουν τα λεφτά τους. Τους τα δίνει λίγα-λίγα, όπως θέλει αυτός (ο πρώτος) και η παρέα του).
Στο μυαλό του λοιπόν είναι μπροστά-μπροστά, σε πρώτη προτεραιότητα, αυτό που σου λέω: Πως θα βάλει χέρι ΚΑΙ στα λεφτά των θυρίδων.
Ήδη με την παρέα του σκέφτονται και δοκιμάζουν διάφορα που όμως ακόμα είναι σε επίπεδο φάκας με δόλωμα (τυράκι). Τους δίνουν διάφορα λογοτεχνικά ονόματα, όπως "φρέσκο χρήμα", και άλλα τέτοια. Επειδή όμως το πρόβλημα του ΔΕΝ θα μπορέσει να το λύσει έτσι (γιατί αλλού είναι το πρόβλημα, όχι εκεί που ο τύπος και η παρέα του νομίζουν), στο τέλος θα κάνει κάτι χοντρύτερο από τις φάκες και τα τυράκια με τα γραφικά ονόματα.
Μη με ρωτάς τι θα είναι αυτό, δεν ξέρω να σου πω (γιατί αν ήξερα θα είχα πάει εγώ να κάνω τη δουλειά που κάνουν αυτοί) αλλά λάβε σοβαρά υπ' όψη σου αυτό που σου λέω. Οι τύποι δεν έχουν όριο στο τι θα σκαρφιστούν να κάνουν.
Επίσης μη με ρωτήσεις "Και τι να τα κάνουν οι γονείς μου, αν τα βγάλουν απ' τη θυρίδα?" γιατί δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει ασφαλές και ανάλογα με τι δυνατότητες έχει στο χώρο και περιβάλλον που ζει.
Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι ο κίνδυνος για τα λεφτά στις θυρίδες δεν είναι οι ληστές που συζητάμε εδώ. Είναι άλλος.
[/quote]δυστυχως εχεις ενα δικιο...
politis2
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο τύπος και η παρέα του στο τέλος θα κάνει κάτι χοντρύτερο από τις φάκες και τα τυράκια
ο κίνδυνος για τα λεφτά στις θυρίδες δεν είναι οι ληστές που συζητάμε εδώ. Είναι άλλος.
δυστυχως εχεις ενα δικιο...
Πολύ ΜΕΓΑΛΟ δίκιο.
Κι' αυτό που θα κάνουν θα είναι χοντρύτερο απ' αυτό που έκαναν οι ληστές των Αμπελοκήπων.
Θα είναι για όλες τις θυρίδες.
Πολυ καουρα για τα δανεια του δημοσιου
Ας πεταξει τους κοπριτες να μην χρειαζεται δανεισμο
Αλλα μαλλον δεν θα σε συνεφερε κατι τετοιο ετσι?
ποιος έχει αρχίδια για να τους απολύσει?
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
ποιος έχει αρχίδια για να τους απολύσει?
Αυτός:
[URL unfurl="true"]http://www.thepressroom.gr/sites/default/files/styles/image_1100_xxx/public/field/articles/images/tzimeros.jpg?itok=KgHCD_pW[/img[/URL]]
[size=14pt]Και είναι ο μόνος που το λέει.[/size]
(Το κακό του βέβαια είναι ότι λέει και άσχετες μαλακίες... Αλλά κανείς δεν είναι τέλειος).
Αυτός:
[URL unfurl="true"]http://www.thepressroom.gr/sites/default/files/styles/image_1100_xxx/public/field/articles/images/tzimeros.jpg?itok=KgHCD_pW[/img[/URL]]
[size=14pt]Και είναι ο μόνος που το λέει.[/size]
(Το κακό του βέβαια είναι ότι λέει και άσχετες μαλακίες... Αλλά κανείς δεν είναι τέλειος).
[/quote]αρκετες μαλακιες θα ελεγα :2funny:
Αυτός ο τύπος
[/quote]
Η αληθεια ειναι η εξης:
Αν δεν καταρρευσει, καθολικα, το κρατος και το πολιτευμα, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει ν' ανοιξει θυριδες.
Αν το κανει με εντολη εισαγγελεα, πρεπει να αποδειξει παρατυπια/παρανομια σχετικα με τα λεφτα, για να δεσμευσει ενα μερος τους.
Δεν αμφιβαλλω οτι οι ΣΥΡΙΖαιοι -οπως και οι αλλοι- ειναι αδιστακτοι, αλλά δεν υπαρχει κανενα νομικο πλαισιο [i](ευρωπαϊκο ή εγχωριο)[/i] που να τους επιτρεπει να ανοιξουν θυριδα. Αν το κανουν, το οικονομικο συστημα αλλαζει και μετονομαζεται σε "κομμουνισμο".
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Αν το κανουν, το οικονομικο συστημα αλλαζει και μετονομαζεται σε "κομμουνισμο".
Γιατί?
Έχεις την εντύπωση ότι απέχεις πολύ?
Συνημμένα
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
αρκετες μαλακιες θα ελεγα
Εν τάξει.
ΠΑΡΑ τις μαλακίες του όμως, είναι Ο ΜΟΝΟΣ που λέει ότι αρκετοί (οι μισοί ίσως?) ΔΥ πρέπει να πάνε να βρουν τους άλλους, τους 1,5εκ του ιδιωτικού τομέα που ψάχνουν για δουλειά.
Και επειδή όλη η ζημιά απ' αυτούς έχει γίνει (σκέψου πως θα ήταν η χώρα σήμερα αν το 2010 ο ΓΑΠ αντί να βγει στη γύρα με το χέρι απλωμένο είχε διώξει τους μισούς από το 1εκ. κοπρίτες που τάϊζε), νομίζω ότι μπορεί να του συχωρεθούν οι μαλακίες του.
Αλλιώς, ποια είναι η άλλη λύση?
και ο ιδιωτικος τομεας τοσα χρονια και δεν εννοω τους υπαλληλους..ζουσε εις βαρος του κρατος και με την βοηθεια του δες ολες τις μεγαλες επιχειρησεις κατασκευαστικες δημοσια εργα τραπεζες ιδιωτικες βοηθεια απο το ολο συστημα και πολλες μεγαλες ακομα οταν εσκασε η κριση κατερρευσαν..και ολους τους δημοσιους να διωξει δεν θα ερθει η λεγομενη αναπτυξη..Εν τάξει.
ΠΑΡΑ τις μαλακίες του όμως, είναι Ο ΜΟΝΟΣ που λέει ότι αρκετοί (οι μισοί ίσως?) ΔΥ πρέπει να πάνε να βρουν τους άλλους, τους 1,5εκ του ιδιωτικού τομέα που ψάχνουν για δουλειά.
Και επειδή όλη η ζημιά απ' αυτούς έχει γίνει (σκέψου πως θα ήταν η χώρα σήμερα αν το 2010 ο ΓΑΠ αντί να βγει στη γύρα με το χέρι απλωμένο είχε διώξει τους μισούς από το 1εκ. κοπρίτες που τάϊζε), νομίζω ότι μπορεί να του συχωρεθούν οι μαλακίες του.
Αλλιώς, ποια είναι η άλλη λύση?
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Αν δεν καταρρευσει, καθολικα, το κρατος και το πολιτευμα, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει ν' ανοιξει θυριδες.
Σωστό.
Αλλά μπορεί να σου πει:
"Δεν στα πειράζω, δικά σου είναι. Αλλά όταν θα πας να ανοίξεις το κουτί, θα σου έχω δίπλα έναν δικό μου να βλέπει τι έχεις μέσα".
Και πριν απ' αυτό, θα έχει περάσει ένα νόμο που θα λέει:
"Στις θυρίδες απαγορεύεται να φυλάγονται μετρητά. Τα μετρητά πρέπει να κατατίθενται. Οι θυρίδες είναι για τιμαλφή, συμβόλαια, είδη συναισθηματικής αξίας, πολύτιμα αντικείμενα, και άλλα τέτοια, όχι όμως για μετρητά".
Δεν ξέρω μάλιστα αν ΗΔΗ υπάρχει κάτι σχετικό στις χιλιάδες νόμους.
Και όταν πας να βάλεις/πάρεις κάτι, θα είναι ένας μπάστακας από τη ΔΟΥ ή την τράπεζα να σε κοιτάει.
Δε χρειάζεται κατάρρευση του κράτους για να γίνει αυτό. Γίνεται και ένα ή δυο βήματα πιο πίσω.
φτιαχνουν εναν νομο και κανουν οτι θελουν ποιος θα τους σταματησει?ο κοιμισμενος λαος?εχουμε capital control δηλαδη εμμεσα δεσμευση περιουσιας και ειναι σαν να μην συμβαινει τιποτα..Σωστό.
Αλλά μπορεί να σου πει:
"Δεν στα πειράζω, δικά σου είναι. Αλλά όταν θα πας να ανοίξεις το κουτί, θα σου έχω δίπλα έναν δικό μου να βλέπει τι έχεις μέσα".
Και πριν απ' αυτό, θα έχει περάσει ένα νόμο που θα λέει:
"Στις θυρίδες απαγορεύεται να φυλάγονται μετρητά. Τα μετρητά πρέπει να κατατίθενται. Οι θυρίδες είναι για τιμαλφή, συμβόλαια, είδη συναισθηματικής αξίας, πολύτιμα αντικείμενα, και άλλα τέτοια, όχι όμως για μετρητά".
Δεν ξέρω μάλιστα αν ΗΔΗ υπάρχει κάτι σχετικό στις χιλιάδες νόμους.
Και όταν πας να βάλεις/πάρεις κάτι, θα είναι ένας μπάστακας από τη ΔΟΥ ή την τράπεζα να σε κοιτάει.
Δε χρειάζεται κατάρρευση του κράτους για να γίνει αυτό. Γίνεται και ένα ή δυο βήματα πιο πίσω.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
και ο ιδιωτικος τομεας τοσα χρονια και δεν εννοω τους υπαλληλους..ζουσε εις βαρος του κρατος και με την βοηθεια του δες ολες τις μεγαλες επιχειρησεις κατασκευαστικες δημοσια εργα τραπεζες ιδιωτικες βοηθεια απο το ολο συστημα και πολλες μεγαλες ακομα οταν εσκασε η κριση κατερρευσαν..και ολους τους δημοσιους να διωξει δεν θα ερθει η λεγομενη αναπτυξη..
Δεν εννοείς τους υπαλλήλους, αλλά πες ποιους εννοείς.
Για τα λοιπά, σου επαναλαμβάνω:
[size=12pt]Σκέψου πως θα ήταν η χώρα σήμερα αν το 2010 ο ΓΑΠ αντί να βγει στη γύρα με το χέρι απλωμένο, είχε διώξει τους μισούς από το 1εκ. κοπρίτες που τάϊζε.[/size]
Να σου πω εγώ πως θα ήταν:
Η χώρα θα πέταγε.
ΔΕΝ θα είχε στραγγιχτεί η ρευστότητα από την οικονομία (που συνεχίζει να ρίχνει το ΑΕΠ, 6 χρόνια μετά), ΔΕΝ θα άλλαζαν κάθε 3 και λίγο οι φορολογικοί νόμοι (δοκιμάζοντας τι θα μαγειρέψουμε μπας και μας βγει το τάϊσμα), και θα είχες και άμεσα τα καλά αποτελέσματα στις επενδύσεις, μια που η ανεργία θα έριχνε τα μεροκάματα ΑΜΕΣΩΣ, όχι σταδιακά μετά από 3-4 χρόνια.
Κοίτα, έξη χρόνια είναι αρκετά, για να μπορεί κανείς να βγάλει "ιστορικά" πια συμπεράσματα για το τι θα έπρεπε να έχει γίνει τότε.
Να δεχτώ ότι ο μαλάκας ο ΓΑΠ δεν ήξερε πριν αναλάβει τα χάλια (που έπρεπε να τα ξέρει).
Τι έκανε όταν είδε τα χάλια?
Βγήκε στη γύρα με το χέρι απλωμένο, έστησε κώλο (της χώρας τον κώλο, όχι τον δικό του) μπας και ξαναξεγελάσει "τους ξένοι" και τους φάει κι άλλα λεφτά.
Όλα τα ωραία όμως έχουν ένα τέλος, κι ο ΓΑΠ δεν είναι ο μπαμπάς του.
Οι ξένοι του είπαν "Ναι, να το δούμε".
Και άρχισε το γαμίσι.
Αν τότε, το Μάϊο του 2010 ο ΓΑΠ μείωνε τα έξοδα του κράτους τόσο ώστε να μην χρειάζεται τους ξένους, σήμερα σαν οικονομία θα πετάγαμε.
Θα μου πεις: "Και πως θα τα μείωνε? Θα έκοβε συντάξεις?"
Όχι συντάξεις (λέω εγώ - και δε μιλάω για συντάξεις των 3.000 - που ΑΚΟΜΑ υπάρχουν) Μιλάω για τις συντάξεις που αν κοπούν τα γεροντάκια θα πεθάνουν.
Οι συντάξεις είναι το 20% (μόνο) του προϋπολογισμού.
Στα υπόλοιπα (το 80%), είχε περιθώρια να κόψει.
Αλλά δεν τολμούσε ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ την περίπτωση να θίξει τους ΔΥ.
Γιατί σ' αυτούς στηρίζεται.
Όπως και όλοι τους (όσοι κυνηγάνε μια καρέκλα).
εννοω τους ιδιοκτητες.. πχ η ελλακτορ εδιωξε κοσμο γιατι τοσα χρονια μεγαλουργησε με τα δημοσια εργα και απο το 2010 κοπηκαν αυτα..Δεν εννοείς τους υπαλλήλους, αλλά πες ποιους εννοείς.
Για τα λοιπά, σου επαναλαμβάνω:
[size=12pt]Σκέψου πως θα ήταν η χώρα σήμερα αν το 2010 ο ΓΑΠ αντί να βγει στη γύρα με το χέρι απλωμένο, είχε διώξει τους μισούς από το 1εκ. κοπρίτες που τάϊζε.[/size]
Να σου πω εγώ πως θα ήταν:
Η χώρα θα πέταγε.
ΔΕΝ θα είχε στραγγιχτεί η ρευστότητα από την οικονομία (που συνεχίζει να ρίχνει το ΑΕΠ, 6 χρόνια μετά), ΔΕΝ θα άλλαζαν κάθε 3 και λίγο οι φορολογικοί νόμοι (δοκιμάζοντας τι θα μαγειρέψουμε μπας και μας βγει το τάϊσμα), και θα είχες και άμεσα τα καλά αποτελέσματα στις επενδύσεις, μια που η ανεργία θα έριχνε τα μεροκάματα ΑΜΕΣΩΣ, όχι σταδιακά μετά από 3-4 χρόνια.
Κοίτα, έξη χρόνια είναι αρκετά, για να μπορεί κανείς να βγάλει "ιστορικά" πια συμπεράσματα για το τι θα έπρεπε να έχει γίνει τότε.
Να δεχτώ ότι ο μαλάκας ο ΓΑΠ δεν ήξερε πριν αναλάβει τα χάλια (που έπρεπε να τα ξέρει).
Τι έκανε όταν είδε τα χάλια?
Βγήκε στη γύρα με το χέρι απλωμένο, έστησε κώλο (της χώρας τον κώλο, όχι τον δικό του) μπας και ξαναξεγελάσει "τους ξένοι" και τους φάει κι άλλα λεφτά.
Όλα τα ωραία όμως έχουν ένα τέλος, κι ο ΓΑΠ δεν είναι ο μπαμπάς του.
Οι ξένοι του είπαν "Ναι, να το δούμε".
Και άρχισε το γαμίσι.
Αν τότε, το Μάϊο του 2010 ο ΓΑΠ μείωνε τα έξοδα του κράτους τόσο ώστε να μην χρειάζεται τους ξένους, σήμερα σαν οικονομία θα πετάγαμε.
Θα μου πεις: "Και πως θα τα μείωνε? Θα έκοβε συντάξεις?"
Όχι συντάξεις (λέω εγώ - και δε μιλάω για συντάξεις των 3.000 - που ΑΚΟΜΑ υπάρχουν) Μιλάω για τις συντάξεις που αν κοπούν τα γεροντάκια θα πεθάνουν.
Οι συντάξεις είναι το 20% (μόνο) του προϋπολογισμού.
Στα υπόλοιπα (το 80%), είχε περιθώρια να κόψει.
Αλλά δεν τολμούσε ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ την περίπτωση να θίξει τους ΔΥ.
Γιατί σ' αυτούς στηρίζεται.
Όπως και όλοι τους (όσοι κυνηγάνε μια καρέκλα).
και τα πραγματα δεν ειναι ετσι απλα ξεχνας πως αν τους εδιωχνες ολους η ανεργια θα πηγαινε που?40% ...?οπως ειπες η μεγαλη ανεργια θα εριχνε τους μισθους ακομα περισσοτερο με ζημια για ολο το δυναμικο της χωρας..ολα ειναι αλληλενδετα..αλλωστε μετα απο τοσα χρονια νομιζω πως φαινεται πια οτι ηταν σχεδιασμενο να μπει η ελλαδα σε μνημονιο κτλ...ποιος γιωργακης αντωνακης αλεξακης αλλοι αποφασιζουνε
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
εννοω τους ιδιοκτητες.. πχ η ελλακτορ εδιωξε κοσμο γιατι τοσα χρονια μεγαλουργησε με τα δημοσια εργα και απο το 2010 κοπηκαν αυτα..
και τα πραγματα δεν ειναι ετσι απλα ξεχνας πως αν τους εδιωχνες ολους η ανεργια θα πηγαινε που?40% ...?οπως ειπες η μεγαλη ανεργια θα εριχνε τους μισθους ακομα περισσοτερο με ζημια για ολο το δυναμικο της χωρας..ολα ειναι αλληλενδετα..αλλωστε μετα απο τοσα χρονια νομιζω πως φαινεται πια οτι ηταν σχεδιασμενο να μπει η ελλαδα σε μνημονιο κτλ...ποιος γιωργακης αντωνακης αλεξακης αλλοι αποφασιζουνε
Μην υποτιμας την δύναμη της βλακειας
![Γερο-μύστης :woldman: :woldman:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/oldman.gif)
Ακομα και τώρα υπάρχουν ανθρωποι που πιστευουν
οτι τα λεφτα τα φερνει ο πελαργος
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
φιλε η βλακεια ειναι ανικητη..Μην υποτιμας την δύναμη της βλακειας
Ακομα και τώρα υπάρχουν ανθρωποι που πιστευουν
οτι τα λεφτα τα φερνει ο πελαργος![]()
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Η βλακεια εδω ειναι bottom upφιλε η βλακεια ειναι ανικητη..αλλά με τοσα που εχουν δει τα ματια μας τα τελευταια χρονια αρκετοι εχουμε πια κριση..δεν χρειαζομαστε ουτε τα καναλια..ουτε τον τσιπρα τον σαμαρα και ολους αυτους να μας πουν την μαλακια τους για μια θεση στην βουλη..
Οι πολιτικοι λένε απλα αυτα που θελει να ακουσει ο κοσμος
Να σου θυμισω το δημοψηφισμα που εγινε στην Ελβετια για
ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα 2.500 ελβετικα φράγκα
Φαντασου να γινοταν εδω :S