Νέα

Ληστεία στην Πειραιώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα masistas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
Ψάχνει λοιπόν να βρει τρόπο να βάλει χέρι ΚΑΙ σ' αυτά τα λεφτά.

... Επειδή όμως το πρόβλημα του ΔΕΝ θα μπορέσει να το λύσει έτσι (γιατί αλλού είναι το πρόβλημα, όχι εκεί που ο τύπος και η παρέα του νομίζουν
...
Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι ο κίνδυνος για τα λεφτά στις θυρίδες δεν είναι οι ληστές που συζητάμε εδώ. Είναι άλλος.

:hi: :hi: :hi:

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Μην υποτιμας την δύναμη της βλακειας :woldman:
Ακομα και τώρα υπάρχουν ανθρωποι που πιστευουν
οτι τα λεφτα τα φερνει ο πελαργος :priest:
και να σου πω και κατι εχουν πετυχει κατι μαγικο..ολοι ειναι εναντιον ολων..ο δημοσιος τομεας τεμπελης και αχρηστος ο ιδιωτικος οχι παραγωγικος δεν εξαγει μονο καφετεριες υπαρχουν κτλ.. οι ελευθεροι επαγγελματιες κλεφτες φοροδιαφευγουν ...ρε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ κρατος τι κανεις? βρες και διωξε τους τεμπεληδες ..βοηθα τον ιδωτικο τομεα που να στραφει που να επενδυσει δωσε κινητρα..πιασε την μεγαλη φοροδιαφυγη..αλλα μηπως αυτο το κρατος αξιζουμε σαν λαος..??

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
εννοω τους ιδιοκτητες.. πχ η ελλακτορ εδιωξε κοσμο γιατι τοσα χρονια μεγαλουργησε με τα δημοσια εργα και απο το 2010 κοπηκαν αυτα..
και τα πραγματα δεν ειναι ετσι απλα ξεχνας πως αν τους εδιωχνες ολους η ανεργια θα πηγαινε που?40% ...?οπως ειπες η μεγαλη ανεργια θα εριχνε τους μισθους ακομα περισσοτερο με ζημια για ολο το δυναμικο της χωρας..ολα ειναι αλληλενδετα..αλλωστε μετα απο τοσα χρονια νομιζω πως φαινεται πια οτι ηταν σχεδιασμενο να μπει η ελλαδα σε μνημονιο κτλ...ποιος γιωργακης αντωνακης αλεξακης αλλοι αποφασιζουνε

Η χρεωκοπία της χώρας, φίλε aaa1980, οφείλεται ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ τομέα, όχι στον ιδιωτικό.
Ακόμα κι αν δεχτώ ότι πολλά λεφτά πέρναγαν από τον δημόσιο στον ιδιωτικό και τον ενίσχυαν, το δημόσιο χρεωκόπησε, όχι ο ιδιωτικός.
Ναι, το παράδειγμα τις ελλάκτωρ ισχύει, αλλά πόσους έδιωξε η ελλακτωρ? 100? 200? 500?
Πόσες ελλακτωρ υπάρχουν?
Θέλω να πω ότι η ανεργία των 1,5 εκ. ανέργων ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ από τις 5-10 μεγάλες επιχειρήσεις που έδιωξαν 5 ή 10.000 άτομα (συνολικά). Βγαίνει από τα χιλάδες μαγαζάκια που έκλεισαν και έδιωξαν από 2, 3, 5, 10 υπαλλήλους το καθένα.
Ανέβα τη Σταδίου, και δες πόσα είναι ανοιχτά. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ είναι στο "διατίθεται".

Τα περί "ήταν σχεδιασμένο" και οι λοιπές θεωρίες συνομωσίας (που ευρέως κυκλοφορούν) είναι για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Και για να αποπροσανατολίζουν τους ανθρώπους από τα πραγματικά τους προβλήματα σε σχεδόν... μεταφυσικά προβλήματα, για τα οποία βέβαια κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Η αιτία των προβλημάτων είναι εδώ, ξεκάθαρη πια, και θεραπεύσιμη. Αλλά πρέπει να την αποδεχτούμε, και να συμφωνήσουμε στη θεραπεία που χρειάζεται.
Όσο περνάει ο καιρός χωρίς να κάνουμε κάτι, τόσο πιο βαθειά βουλιάζουμε.

Και ΔΕΝ κάνουμε αυτά που πρέπει, το βλέπεις κάθε μέρα αυτό.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
και να σου πω και κατι εχουν πετυχει κατι μαγικο..ολοι ειναι εναντιον ολων..ο δημοσιος τομεας τεμπελης και αχρηστος ο ιδιωτικος οχι παραγωγικος δεν εξαγει μονο καφετεριες υπαρχουν κτλ.. οι ελευθεροι επαγγελματιες κλεφτες φοροδιαφευγουν ...ρε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ κρατος τι κανεις? βρες και διωξε τους τεμπεληδες ..βοηθα τον ιδωτικο τομεα που να στραφει που να επενδυσει δωσε κινητρα..πιασε την μεγαλη φοροδιαφυγη..αλλα μηπως αυτο το κρατος αξιζουμε σαν λαος..??
:thumbsup:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μην υποτιμας την δύναμη της βλακειας :woldman:
Ακομα και τώρα υπάρχουν ανθρωποι που πιστευουν
οτι τα λεφτα τα φερνει ο πελαργος :priest:

τα παιδια φερνει ο πελαργος

τα λεφτα τα κοβει η ραχηλω  :2funny: :2funny: :2funny:

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Η χρεωκοπία της χώρας, φίλε aaa1980, οφείλεται ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ τομέα, όχι στον ιδιωτικό.
Ακόμα κι αν δεχτώ ότι πολλά λεφτά πέρναγαν από τον δημόσιο στον ιδιωτικό και τον ενίσχυαν, το δημόσιο χρεωκόπησε, όχι ο ιδιωτικός.
Ναι, το παράδειγμα τις ελλάκτωρ ισχύει, αλλά πόσους έδιωξε η ελλακτωρ? 100? 200? 500?
Πόσες ελλακτωρ υπάρχουν?
Θέλω να πω ότι η ανεργία των 1,5 εκ. ανέργων ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ από τις 5-10 μεγάλες επιχειρήσεις που έδιωξαν 5 ή 10.000 άτομα (συνολικά). Βγαίνει από τα χιλάδες μαγαζάκια που έκλεισαν και έδιωξαν από 2, 3, 5, 10 υπαλλήλους το καθένα.
Ανέβα τη Σταδίου, και δες πόσα είναι ανοιχτά. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ είναι στο "διατίθεται".

Τα περί "ήταν σχεδιασμένο" και οι λοιπές θεωρίες συνομωσίας (που ευρέως κυκλοφορούν) είναι για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Και για να αποπροσανατολίζουν τους ανθρώπους από τα πραγματικά τους προβλήματα σε σχεδόν... μεταφυσικά προβλήματα, για τα οποία βέβαια κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Η αιτία των προβλημάτων είναι εδώ, ξεκάθαρη πια, και θεραπεύσιμη. Αλλά πρέπει να την αποδεχτούμε, και να συμφωνήσουμε στη θεραπεία που χρειάζεται.
Όσο περνάει ο καιρός χωρίς να κάνουμε κάτι, τόσο πιο βαθειά βουλιάζουμε.

Και ΔΕΝ κάνουμε αυτά που πρέπει, το βλέπεις κάθε μέρα αυτό.
δεν ειπα ποτε οτι οφειλεται στον ιδιωτικο τομεα..και καμια θεωρια συνομωσιας απλος σχεδιασμος οχι απο εμας βεβαια..τα μαγαζια με 5και 10 υπαλληλους θα εκλειναν αυτο θελουν να γινει κοιτα την φορολογια που εχει μπει τα τελευταια χρονια για τους ελευθερους επαγγ. εξοντωτικη και μην μου πεις οτι εμεις την διαλεξαμε τα παντα πρεπει να τα εγκρινει η τροικα ειδικα σε φορολογια..το χρεος υπηρχε και δεν ακουσα κανεναν ευρωπαιο το 2010 να κανει κατι δεν ξερουν ολοι πως τα μνημονια δεν βγαινουν??γιατι τα συνεχιζουν??

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
δεν ειπα ποτε οτι οφειλεται στον ιδιωτικο τομεα.. και καμια θεωρια συνομωσιας απλος σχεδιασμος οχι απο εμας βεβαια.. τα μαγαζια με 5και 10 υπαλληλους θα εκλειναν αυτο θελουν να γινει κοιτα την φορολογια που εχει μπει τα τελευταια χρονια για τους ελευθερους επαγγ. εξοντωτικη και μην μου πεις οτι εμεις την διαλεξαμε τα παντα πρεπει να τα εγκρινει η τροικα ειδικα σε φορολογια.. το χρεος υπηρχε και δεν ακουσα κανεναν ευρωπαιο το 2010 να κανει κατι δεν ξερουν ολοι πως τα μνημονια δεν βγαινουν?? γιατι τα συνεχιζουν??

Στην τελευταία σου ερώτηση η απάντηση είναι:
"Γιατί θέλουν να πάρουν πίσω τα λεφτά τους".
Δε φαντάζομαι να διαφωνείς σ' αυτό.

Απ' τα υπόλοιπα που λες συνάγω ότι (δυστυχώς) δεν κατάλαβαίνεις τι λέω.

Οπότε παραιτούμαι, καλή συνέχεια.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εν τάξει.
ΠΑΡΑ τις μαλακίες του όμως, είναι Ο ΜΟΝΟΣ που λέει ότι αρκετοί (οι μισοί ίσως?) ΔΥ πρέπει να πάνε να βρουν τους άλλους, τους 1,5εκ του ιδιωτικού τομέα που ψάχνουν για δουλειά.

Και επειδή όλη η ζημιά απ' αυτούς έχει γίνει (σκέψου πως θα ήταν η χώρα σήμερα αν το 2010 ο ΓΑΠ αντί να βγει στη γύρα με το χέρι απλωμένο είχε διώξει τους μισούς από το 1εκ. κοπρίτες που τάϊζε), νομίζω ότι μπορεί να του συχωρεθούν οι μαλακίες του.

Αλλιώς, ποια είναι η άλλη λύση?

πως ρε παλληκαρι θα εδιωχνε 500000 κοσμο όπως τα λες δηλαδη

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Στην τελευταία σου ερώτηση η απάντηση είναι:
"Γιατί θέλουν να πάρουν πίσω τα λεφτά τους".
Δε φαντάζομαι να διαφωνείς σ' αυτό.

Απ' τα υπόλοιπα που λες συνάγω ότι (δυστυχώς) δεν κατάλαβαίνεις τι λέω.

Οπότε παραιτούμαι, καλή συνέχεια.
καταλαβαινω τι λες ..απλα σε αρκετα διαφωνουμε..οσο για τα λεφτα τους ειχαν την επιλογη η ελλαδα να μην τους χρωσταει τωρα! αλλα να την αφησουν να μην πληρωσει καποια χρηματα σε καποιες ιδιωτικες τραπεζες..επελεξαν το πρωτο..

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Σωστό.
Αλλά μπορεί να σου πει:
"Δεν στα πειράζω, δικά σου είναι. Αλλά όταν θα πας να ανοίξεις το κουτί, θα σου έχω δίπλα έναν δικό μου να βλέπει τι έχεις μέσα".

Και πριν απ' αυτό, θα έχει περάσει ένα νόμο που θα λέει:
"Στις θυρίδες απαγορεύεται να φυλάγονται μετρητά. Τα μετρητά πρέπει να κατατίθενται. Οι θυρίδες είναι για τιμαλφή, συμβόλαια, είδη συναισθηματικής αξίας, πολύτιμα αντικείμενα, και άλλα τέτοια, όχι όμως για μετρητά".
Δεν ξέρω μάλιστα αν ΗΔΗ υπάρχει κάτι σχετικό στις χιλιάδες νόμους.

Και όταν πας να βάλεις/πάρεις κάτι, θα είναι ένας μπάστακας από τη ΔΟΥ ή την τράπεζα να σε κοιτάει.

Δε χρειάζεται κατάρρευση του κράτους για να γίνει αυτό. Γίνεται και ένα ή δυο βήματα πιο πίσω.

Καποιος μου ελεγε οτι απαγορευεται η φυλαξη μετρητων σε θυριδες, ΑΛΛΑ
δεν βρηκα πουθενα σχετικο κανονισμο.

Και μου φαινεται παραλογο.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326

Και μου φαινεται παραλογο.
βλακειες σου ελεγε.. :idiot: :idiot:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
πως ρε παλληκαρι θα εδιωχνε 500000 κοσμο όπως τα λες δηλαδη
Τι πως ρε τζώνυ?
Θα έλεγε:
"Δεν έχω να σε πληρώσω, απολύεσαι".
Και θα πέρναγε το σχετικό νόμο από τη βουλή. Είχε πλειοψηφία.

Το ότι θα σταμάταγε να την είχε αν το έκανε, είναι μια άλλη κουβέντα.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Πολύ πιθανό να υπάρχει.
Αλλά κι αν δεν υπάρχει, είναι πολύ εύκολο να βγει.
Σε μια νύχτα.

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
Ξερει κανεις να μου πει ποσο στοιχιζει η ενοικιαση μιας τραπεζικης θυριδας;