Νέα

Υδροχλωρικό Οξύ σε Αναψυκτικά. Τι παιζει αραγε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuros78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

shamanshaolin

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Και το HCL που παράγουμε και που κουβαλάμε στο στομάχι μας και μόνο με την ΄μυρωδιά ή την ιδέα ένός γεύματος πχ όπως όταν περνάτε έξω από ένα σουβλατζίδικο εχει PH από 1 ως 2 ανάλογα και με την πυκνότητα και την ηλικία και την ικανότητα του στομάχου να το παράγει και δύναται, ειδικά οταν δεν υπάρχει τροφή μέσα σ'αυτό, αν κάνει κάποιος εμετό (όπως κάνουν συχνά οι πάσχοντες(ουσες) από βουλημία) να προκαλέσει εγκαύματα στον οισοφάγο και γενικότερα στα οργανα από στομάχι και πάνω. Οσο για την ικανότητά του HCL να καθαρίζει τα μάρμαρα κι ένας εμετός ακόμη διαβρώνει όχι μόνο το μάρμαρο αλλά και το σμάλτο των δοντιών σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Πιστεύω πάντως ότι η προπάθεια ήταν απλά και μόνον για την ευαισθητοποίηση του κόσμου και ότι αν είχαν σκοπό να κάνουν πραγματικά κακό δεν θα ανέφεραν ποτέ όλες αυτές τις περιττές λεπτομέρειες για τα νοθευμένα αναψυκτικά που στο κάτω κάτω δεν έχουν και καμία επιστημονική βάση.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Και το HCL που παράγουμε και που κουβαλάμε στο στομάχι μας και μόνο με την ΄μυρωδιά ή την ιδέα ένός γεύματος πχ όπως όταν περνάτε έξω από ένα σουβλατζίδικο εχει PH από 1 ως 2 ανάλογα και με την πυκνότητα και την ηλικία και την ικανότητα του στομάχου να το παράγει και δύναται, ειδικά οταν δεν υπάρχει τροφή μέσα σ'αυτό, αν κάνει κάποιος εμετό (όπως κάνουν συχνά οι πάσχοντες(ουσες) από βουλημία) να προκαλέσει εγκαύματα στον οισοφάγο και γενικότερα στα οργανα από στομάχι και πάνω. Οσο για την ικανότητά του HCL να καθαρίζει τα μάρμαρα κι ένας εμετός ακόμη διαβρώνει όχι μόνο το μάρμαρο αλλά και το σμάλτο των δοντιών σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Πιστεύω πάντως ότι η προπάθεια ήταν απλά και μόνον για την ευαισθητοποίηση του κόσμου και ότι αν είχαν σκοπό να κάνουν πραγματικά κακό δεν θα ανέφεραν ποτέ όλες αυτές τις περιττές λεπτομέρειες για τα νοθευμένα αναψυκτικά που στο κάτω κάτω δεν έχουν και καμία επιστημονική βάση.

Για την επιστημονική βάση νομίζω ότι απαντάει ο χημικός - τεχνολόγος τροφίμων, μπορείς να το δεις σε προηγούμενο σχόλιο. Αν εσύ έχεις αντίστοιχη κατάρτιση, μπορείς να τον αμφισβητήσεις αλλά με επιχειρήματα. Το ότι HCl παράγει και το σώμα μας και τα υπόλοιπα που γράφεις, συγγνώμη αλλά δεν μου λένε τίποτα. Και τα ούρα μας περιέχουν αμμωνία, εσύ παίρνεις 2-3 κουταλάκια και είσαι ΟΚ;;;  :headbang: :headbang: :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σε παραπεμπω στην παραπανω ανακοινωση που κατι λεει για πολυεθνικη εκτος αν και αυτοι δεν ξερουν τι λενε

περιμενεις απο συνδικαλιστικό φορέα να ξερει τι λέει ???

και ναι πολυεθνική είναι διότι εκτος απο το ΑΣΕ οι μετοχές της διαπραγματεύονται και στο Λονδινο και στην Ν.Υόρκη όπως ακριβώς και η ΕΤΕ..

παρολα αυτά δεν παυει να είναι ελληνική.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
η coca cola παντως δεν χρειαζεται HCL. μπορει να διαλυσει τον οργανισμο απο μονη της.
μακρια.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
Επέτρεψε μου να γνωρίζω κατι παραπάνω, μιας και εχω περάσει απο πολυεθνική.
Παρεμπιπτόντως, η 3Ε φιλε μου που λες για τα εργοστάσια που έκλεισε, ειναι συνεργαζόμενη εμφιαλωτρια εταιρια(σε 28 χωρες ) αρα πολυεθνική 2η στον κοσμο εταιρεια εμφιαλωσης προιοντων COCA COLA με την the coca cola company που ειναι η πολυεθνική.. Και απο όσο γνωρίζω ειναι καθαρά ελληνικών ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ συμφερόντων.
Ξεχώρισε τα λίγο..

Στην εν λόγω εταιρεία εργαζονται 1600 άτομα (ΕΛΛΗΝΕΣ)
Τα εργοστάσια Θεσσαλονικης και Πάτρας συνεχίζουν να υπάρχουν αλλά σαν αποθηκευτικος χώρος και κεντρο διανομής προιόντων
Η εν λόγω εταιρεία εχει μεταφέρει υπηρεσίες  στη γείτονα χώρα (Βουλαγαρία) με αποτέλεσμα περιορισμό των θέσεων εργασίας στην Ελλάδα

shamanshaolin

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
arcans86, ενδιαφέρον η κρίση σου για τα ζώα που πίνουν όλη μέρα coca cola. Κάφρε, το ζώο είσαι εσύ, αυτή η κρίση δεν έρχεται από τις συνήθειες σου αλλά από τα γραφόμενά σου.

kuros78, με την φράση "στο κάτω κάτω", υποβαθμίζεις το γεγονός. Το τι σου λέει η λογική σου να κάνεις δεν σημαίνει πως είναι και οδηγός για τις πράξεις των άλλων.

Επιπλέον, γράφεις πως φτάσαμε ως εδώ επειδή οι πολυεθνικές τα έβγαλαν στο εξωτερικό. Οι γνώσεις σου είναι συναρπαστικά ρηχές, συγχαρητήρια.

Shamana, κερδίζεις το βραβείο ηλιθιότητας. Υποστηρίζεις μια τρομοκρατική πράξη με την δικαιολογία πως παρασκευάζουν δηλητήριο ενώ αγνοείς εντελώς πως η αγοραπωλησία του κάθε κουτιού coca cola είναι μια ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.

Είστε και οι τρεις εντελώς για τον πούτσο.

Δεν υποστήριξα καμία τρομοκρατική πράξη. Αλλωστε εγώ είμαι εκείνη που επισήμανε πως ακόμη και αν θα μπορούσαν να υλοποιήσουν την απειλή τους δεν υπάρχει ουσιαστικός κίνδυνος.
Υποστηρίζω όμως την προσπάθεια ενός έστω και μικρού τμήματος της κοινωνίας να τραβήξει την προσοχή όλων μας σε θέματα που μας αφορούν είτε μας αρέσει είτε όχι.
Κάτσε λοιπόν εσύ και κοιμήσου που αναφέρεις σε πόστ σου ότι όποιος θα σου έδινε πληροφορία για μια εκδιδόμενη τύπισσα που είχες δει να βγαίνει από το Lacoba με κάποιον τύπο και την ερωτεύτηκες σφόδρα εξ αποστάσεως θα έφθανες ακόμα και στο σημείο να τον ψήφιζες!
Είμαι σίγουρη πως μ'αυτά και άλλα παρόμοια κριτήρια αποφασίζεις τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τους άλλους γύρω σου, τους οποίους φυσικά δεν λογαριάζεις ούτε και λογάριασες ποτέ σου.
Με κάτι τύπους σαν κι'εσένα πως άραγε να μην φθάσουμε σαν κοινωνία σε τούτο το χάλι;

Οσο για το ποιός είναι για τον πούτσο και το ποιός παίρνει το βραβείο ηλιθιότητας μάλλον σε εσένα ταιριάζει με βάση την άποψη που μοιραζόσαστε για την ιστορία, τα παρελθόντα και τις πολιτισμικές κληρονομιές, εσύ και φίλοι με τους οποίους κάνεις παρέα :jerking:(δικαίωμά σου βέβαια, σεβαστό)
Ιδού τι έγραφες:

"Μόλις είχα μια συζήτηση με έναν φίλο. Έχει τις ίδιες ιδέες με εμένα όσον αφορά πατριωτισμούς, πατρίδες, ιστορίες και παρελθόντα και πολιτισμικές κληρονομιές. Δηλαδή και οι δυο μένουμε αδιάφοροι ως προς αυτά.

Πως θα μπορούσαμε να αφαιρέσουμε την ιδέα του πατριωτισμού από τον άνθρωπο; Με την σκέψη πως δε χρειάζεται να μείνει κάπου αναγκαστικά για να δεχτεί τον εχθρό. Αν εγώ μένω για παράδειγμα Αθήνα και ξέρω πως η Θεσσαλονίκη θα δεχτεί επίθεση αλλά επίσης ξέρω πως ο εχθρός δε θα μπει στην Αθήνα για όσο ζω, τότε στα παπάρια μου, όπως και για το αν γίνει πόλεμος μεταξύ Σουδάν και Νότιου Σουδάν.

Η λύση, όπως και με πολλά άλλα πράγματα, ίσως έρθει από την τεχνολογία! Αν γίνει ποτέ κάτι σαν τηλεμεταφορά! Σκεφτείτε, ο καθένας θα μένει σε όποιο μέρος του κόσμου είναι πιο φτηνό να συντηρηθεί, πόλεις θα αποσυμφορηθούν, χώρες θα ερημώσουν, όλοι θα μπορούν να μεταφέρονται σε εύκρατα κλίματα!

Γιατί κάποιος που δουλεύει στη Σομαλία και ζει στο Μπουτάν και βγαίνει βόλτα στις Η.Π.Α. να νοιαστεί για το αν ο Τούρκος εισβάλλει στην Ελλάδα; Άσε που δε θα υπάρχει πλέον Ελλάδα και Τουρκία, αφού, ο χωρικός προσδιορισμός καταργείτε.

Αυτό είναι το όλο ζήτημα, με κάτι τέτοιο, ο χωρικός προσδιορισμός καταργείτε τελείως, οπότε όλοι θα ξεφύγουν σιγά σιγά από τις μαλακίες ιδεών που δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα. Και επιτέλους, ίσως ο κόσμος σιγά σιγά να ξεφορτωθεί τα πιο άχρηστα ρεμάλια που τον καταδυναστεύουν σε σχεδόν όλη την ιστορία της οργανωμένης ύπαρξής του: τους στρατιωτικούς.

Ξέρω ξέρω, φυσικά δεν είναι ρεαλιστικό, αλλά ήταν μια σκέψη. Επίσης, ας μην αρχίσουμε εδώ πάλι θέματα πατριωτισμού, υπάρχουν thread ειδικά αφοσιωμένα σε αυτό."

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Οσο για το ποιός είναι για τον πούτσο και το ποιός παίρνει το βραβείο ηλιθιότητας μάλλον σε εσένα ταιριάζει με βάσει την άποψη που μοιραζόσαστε για την ιστορία, τα παρελθόντα και τις πολιτισμικές κληρονομιές, εσύ και φίλοι με τους οποίους κάνεις παρέα :jerking:(δικαίωμά σου βέβαια, σεβαστό)

Μόλις είχα μια συζήτηση με έναν φίλο. Έχει τις ίδιες ιδέες με εμένα όσον αφορά πατριωτισμούς, πατρίδες, ιστορίες και παρελθόντα και πολιτισμικές κληρονομιές. Δηλαδή και οι δυο μένουμε αδιάφοροι ως προς αυτά.

Πως θα μπορούσαμε να αφαιρέσουμε την ιδέα του πατριωτισμού από τον άνθρωπο; Με την σκέψη πως δε χρειάζεται να μείνει κάπου αναγκαστικά για να δεχτεί τον εχθρό. Αν εγώ μένω για παράδειγμα Αθήνα και ξέρω πως η Θεσσαλονίκη θα δεχτεί επίθεση αλλά επίσης ξέρω πως ο εχθρός δε θα μπει στην Αθήνα για όσο ζω, τότε στα παπάρια μου, όπως και για το αν γίνει πόλεμος μεταξύ Σουδάν και Νότιου Σουδάν.

Η λύση, όπως και με πολλά άλλα πράγματα, ίσως έρθει από την τεχνολογία! Αν γίνει ποτέ κάτι σαν τηλεμεταφορά! Σκεφτείτε, ο καθένας θα μένει σε όποιο μέρος του κόσμου είναι πιο φτηνό να συντηρηθεί, πόλεις θα αποσυμφορηθούν, χώρες θα ερημώσουν, όλοι θα μπορούν να μεταφέρονται σε εύκρατα κλίματα!

Γιατί κάποιος που δουλεύει στη Σομαλία και ζει στο Μπουτάν και βγαίνει βόλτα στις Η.Π.Α. να νοιαστεί για το αν ο Τούρκος εισβάλλει στην Ελλάδα; Άσε που δε θα υπάρχει πλέον Ελλάδα και Τουρκία, αφού, ο χωρικός προσδιορισμός καταργείτε.

Αυτό είναι το όλο ζήτημα, με κάτι τέτοιο, ο χωρικός προσδιορισμός καταργείτε τελείως, οπότε όλοι θα ξεφύγουν σιγά σιγά από τις μαλακίες ιδεών που δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα. Και επιτέλους, ίσως ο κόσμος σιγά σιγά να ξεφορτωθεί τα πιο άχρηστα ρεμάλια που τον καταδυναστεύουν σε σχεδόν όλη την ιστορία της οργανωμένης ύπαρξής του: τους στρατιωτικούς.

Ξέρω ξέρω, φυσικά δεν είναι ρεαλιστικό, αλλά ήταν μια σκέψη. Επίσης, ας μην αρχίσουμε εδώ πάλι θέματα πατριωτισμού, υπάρχουν thread ειδικά αφοσιωμένα σε αυτό.

Κι όλα αυτά ίσως γίνουν βάζοντας HCl σε αναψυκτικά που θα πιουν συμπολίτες σου;
Συγγνώμη αλλά νομίζω ότι το τερμάτισες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στην εν λόγω εταιρεία εργαζονται 1600 άτομα (ΕΛΛΗΝΕΣ)
Τα εργοστάσια Θεσσαλονικης και Πάτρας συνεχίζουν να υπάρχουν αλλά σαν αποθηκευτικος χώρος και κεντρο διανομής προιόντων
Η εν λόγω εταιρεία εχει μεταφέρει υπηρεσίες  στη γείτονα χώρα (Βουλαγαρία) με αποτέλεσμα περιορισμό των θέσεων εργασίας στην Ελλάδα

η εν λόγω εταιρεια εχει ανοίξει εμφιαλωτήρια (ή εχει συμβληθεί με ντόπια) για την παραγωγή που σχετίζεται με την αγορά της Βουλγαρίας..

και αυτό γιατί τα ελληνικα εργοστασια έχουν μεγαλυτερο κόστος παραγωγής απο αυτα της Βουλγαρίας οπότε το προιόν εβγαινε πολύ ακριβό για την βουλγαρική αγορά..

και στο κοστος παραγωγής δεν είναι μόνο το εργατικό αλλα και το νερό, το ηλεκτρικό και γενικά η ενέργεια παραγωγής, η διαχείριση των αποβλήτων και η μεταφορα (ειδικά με τις αγκυλωσεις που υπάρχουν στην ελλάδα)...

βεβαια αν κάποια κυβερνηση προσπαθήσει να δωσει σε μια παραγωγική μονάδα φτηνό ρεύμα θα σηκωθει το συμπαν για την σκανδαλωδη εύνοια προς το κεφάλαιο....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τυπε δεν παιζεσε με τιποτα....
Πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να ειναι υπερ...ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ.....COCA COLA  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι μοναδικος!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
βεβαια αν κάποια κυβερνηση προσπαθήσει να δωσει σε μια παραγωγική μονάδα φτηνό ρεύμα θα σηκωθει το συμπαν για την σκανδαλωδη εύνοια προς το κεφάλαιο....

φτηνη δικαιολογια. η οποια κυβερνηση βεβαια θα πρεπει να ξεκαθαρισει ενα καρο θεματα ωστε να επενδυθουν χρηματα για να στηθει μια παραγωγικη μοναδα. αντ' αυτου δικαιολογειται πως ταχα μου θα ξεσηκωθει το συμπαν για να μην προχωρησει σε κανενα τετοιο ξεκαθαρισμα.
ξαφνικα η κυβερνηση δεν λυνει κανενα μειζον θεμα μηπως και καλα ξεσηκωθει η αντιπολιτευση και την μαλωσει.
ε τοτε ειναι απλα μια αχρηστη κυβερνηση ανικανει να λαβει οποιαδηποτε πρωτοβουλια και πολυ απλα δεν μας κανει.
ειπαμε, το κορωνα κερδιζω, γραμματα χανεις μας τελειωσε.

shamanshaolin

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κι όλα αυτά ίσως γίνουν βάζοντας HCl σε αναψυκτικά που θα πιουν συμπολίτες σου;
Συγγνώμη αλλά νομίζω ότι το τερμάτισες.
Το φωσφορικό οξύ που περιέχει η κόκα κόλα και η ασπαρτάμη της κόκα κόλα λαιτ κάνουν πολύ μεγαλύτερη ζημιά απο ένα οξύ που το ίδιο μας το στομάχι παράγει καθημερινά φθάνοντας τον 1/2 με 1 τόννο παραγωγή ετησίως.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Το φωσφορικό οξύ που περιέχει η κόκα κόλα και η ασπαρτάμη της κόκα κόλα λαιτ κάνουν πολύ μεγαλύτερη ζημιά απο ένα οξύ που το ίδιο μας το στομάχι παράγει καθημερινά φθάνοντας τον 1/2 με 1 τόννο παραγωγή ετησίως.

Μακροπρόθεσμα. Εσύ θα έπινες ένα μπουκαλάκι δηλαδή;

OP
OP
K

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Δεν υποστήριξα καμία τρομοκρατική πράξη. Αλλωστε εγώ είμαι εκείνη που επισήμανε πως ακόμη και αν θα μπορούσαν να υλοποιήσουν την απειλή τους δεν υπάρχει ουσιαστικός κίνδυνος.
Υποστηρίζω όμως την προσπάθεια ενός έστω και μικρού τμήματος της κοινωνίας να τραβήξει την προσοχή όλων μας σε θέματα που μας αφορούν είτε μας αρέσει είτε όχι.
Κάτσε λοιπόν εσύ και κοιμήσου που αναφέρεις σε πόστ σου ότι όποιος θα σου έδινε πληροφορία για μια εκδιδόμενη τύπισσα που είχες δει να βγαίνει από το Lacoba με κάποιον τύπο και την ερωτεύτηκες σφόδρα εξ αποστάσεως θα έφθανες ακόμα και στο σημείο να τον ψήφιζες!
Είμαι σίγουρη πως μ'αυτά και άλλα παρόμοια κριτήρια αποφασίζεις τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τους άλλους γύρω σου, τους οποίους φυσικά δεν λογαριάζεις ούτε και λογάριασες ποτέ σου.
Με κάτι τύπους σαν κι'εσένα πως άραγε να μην φθάσουμε σαν κοινωνία σε τούτο το χάλι;

Οσο για το ποιός είναι για τον πούτσο και το ποιός παίρνει το βραβείο ηλιθιότητας μάλλον σε εσένα ταιριάζει με βάση την άποψη που μοιραζόσαστε για την ιστορία, τα παρελθόντα και τις πολιτισμικές κληρονομιές, εσύ και φίλοι με τους οποίους κάνεις παρέα :jerking:(δικαίωμά σου βέβαια, σεβαστό)
Ιδού τι έγραφες:

"Μόλις είχα μια συζήτηση με έναν φίλο. Έχει τις ίδιες ιδέες με εμένα όσον αφορά πατριωτισμούς, πατρίδες, ιστορίες και παρελθόντα και πολιτισμικές κληρονομιές. Δηλαδή και οι δυο μένουμε αδιάφοροι ως προς αυτά.

Ξέρω ξέρω, φυσικά δεν είναι ρεαλιστικό, αλλά ήταν μια σκέψη. Επίσης, ας μην αρχίσουμε εδώ πάλι θέματα πατριωτισμού, υπάρχουν thread ειδικά αφοσιωμένα σε αυτό."
Πολυ καλα τα λες αλλα οπως καταλαβες προκειται περι καφρου και δεν εχει νοημα να προσπαθησεις να του εξηγησεις οποτε το καλυτερο ειναι να μην ασχοληθεις με τετοιο επιπεδο( ανθρωπου)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Zητω η green cola  :rockon:
greek-green-cola.png

Stories

Νέο!