Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μα αυτοί που δεν έχουν τη θέληση να γίνουν δυνατοί είναι οι αδύναμοι τύπε
ΤΥπε εγω θελω να γινω δυναμιτης !!!!!!!!!!
Μα αυτοί που δεν έχουν τη θέληση να γίνουν δυνατοί είναι οι αδύναμοι τύπε
Αφιερωμενο
τυπε ξερεις τι θελω να σε ρωτησω?με το 20ευρο που ειχες βγαλει απ τα ριμποκ ποια πουτανα γαμησες?Χαχαχα! Αυτο το ποσταρα κι εγω πριν απο λιγες μερες σε αλλο thread.
Ο τυπος αργησε να της το πει, εγω θα το ελεγα απο την πρωτη στιγμη που θα γινοταν. Δεν με νοιαζει να ειμαι με μια γκομενα που θα λεμε μονο τα μισα, θελω να τα λεμε ολα. Μια τετοια σχεση θα γουσταρα. Εμενα μου αρεσει και η ανταλλαγη συντροφων και ολα αυτα, εχω ανοιχτο μυαλο στο σεξ. Ειναι πολυ δυσκολο βεβαια να βρεις γυναικα με ανοιχτο μυαλο αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου να εχω μια γκομενα που θα της κρυβω πραγματα. Αυτο, πολυ απλα, δεν ειναι σχεση!
Δεν θα εκανα ποτε συμβιβασμους στην αληθεια.
τα βλεπωτα ρεστα μου
Αν σε νοιάζει τόσο πολύ τι θα πει ο κόσμος, αδύνατο!ΤΥπε εγω θελω να γινω δυναμιτης !!!!!!!!!!
Αν σε νοιάζει τόσο πολύ τι θα πει ο κόσμος, αδύνατο!
επρεπε να τραβηξεις καμια φωτο δικε μουτυπε επαθα πλακα σου λεω σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
επρεπε να τραβηξεις καμια φωτο δικε μου
να παρουμε και εμεις ματι
Ασε τις τζιριτζατζουλες...τα βλεπω
Τυπε, δεν εισαι team player.στο μεταξυ μονο σε σενα και σε καναν ροκαβλον θα δινα
οι υπολοιποι τα αρχιδια μου!!!!!!!!!!! Σιγα μην δειξω το αστερι μου
σε ολο το κοσμο πριτς γουρουνοσκυλα
Τυπε, δεν εισαι team player.
Μονο στον lagoudakis μην την δειξεις,
γιατι θα την γαμησει κι αυτην...
Άρα φοβάσαι αν δεν σε υπολογίζουν και δεν σε σέβονται. Αν ήσουν δυνατός δεν θα φοβόσουν.ΤΥπε ασε τους εγωισμους
ο κοσμος ειναι ο καλυτερος καθρεφτης
αν σε υπολογιζουν και σε σεβονται σημαινει πως παιζεις καλα
αν οχι σημαινει πως κατι κανεις λαθος.
Ειναι καθαρα θεμα οπτικης.
Ετσι λεγαμε και μεις,σορρυ αν ξεχασα αλλα φιλαρακια !!!!
ΟΠως εσυ και ο λαγουδακιας....
μπα ειναι καλο παιδι κατα βαθος ο λαγουδακιας
το εχω ψυχολογησει μαλακιες σε φιλαρακια δεν κανει ;)
Δε πας να βρασεις κανα τραχανα... <-------- μεχρι τον ωμο μεσα61 μελη και 48 επισκεπτες???