Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα να πει ο καθένας τη προσωπική του γνώμη σχετικά με διάφορα ξενοδοχεία σεξ στην Αθήνα. Τα υπέρ, τα κατά, κόστος, περιβάλλον, ό,τι πιστεύει πως θα βοηθήσει τα μέλη καλύτερα.
Εγώ έχω να πω τη γνώμη μου για το ΖΕΝ στον Αλιμο.Πολύ καθαρό, ήσυχο, σε πάρα πολύ ήσυχη περιοχή, όπου δεν φοβάσαι τα αδιάκριτα βλέμματα από τις πολυκατοικίες ή τα διάφορα κτίρια τριγύρω. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ατού για μένα. Ταυτόχρονα, σε ένα δευτερόλεπτο βρίσκεσαι στην Ποσειδώνος και προωθείσαι προς όποια κατεύθυνση θες. Είναι σε παράδρομο κάθετο στην Ποσειδώνος. Κέντρο -απόκεντρο δηλαδη. Λόγω περιοχής, βρίσκεις να παρκάρεις στα γύρω δρομάκια εύκολα.
Επίσης, είναι καθαρό. Πετσέτες, σεντόνια πολύ καθαρά.
Δεν υπάρχει στην είσοδο συνωστισμός για να νιώθεις άβολα. Ειναι γενικά, μικρό, οικογειακό.
Το σέρβις για την καθαριότητα ή τα αναψυκτικά πάρα πολύ καλό και διακριτικό. Επίσης, όταν χάσεις κάτι, το κρατάνε στη ρεσεπτιον και το ξαναβρίσκεις όταν το αναζητήσεις. Δεν γίνεται "της αναλήψεως".
Το κόστος στα 25 ευρώ. Ενα μέτριο κόστος σε σύγκρισή με τα κοστολόγια της αγοράς που πιστεύω αξίζει για αυτά που προσφέρει. Γενικά μια πάρα πολύ καλή περίπτωση!
ΥΓ: Δωμάτια που αρχίζουν με νούμερο 2...πχ. 201, κτλ. αναφέρονται στον πρώτο όροφο και όχι στον 2ο. Αυτά που αρχίζουν από 3 αναφέρονται στον 2ο. Στο λένε στη ρεσεπτιον, αλλά παρόλα αυτά ψιλομπερδεύεσαι αν δεν το ξέρεις....Μικρό όμως το κακό.