You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γραφείο γνωριμιών Wishgreece
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thanos291
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Σαν το ανθρωπάκι της Μισελέν ήταν.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα ξηγιεσαι τυπεφιλε δεν μου δινεις σε πμ κανενα τηλεφωνο καμοιας απο αυτες τις 3-4 που γνωρισες μπας και γαμησουμε και εμεις τιποτα τωρα τσαμπα ???
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ελα ρε τυπε αλπουλαλοιπον εγω θα δοκιμασω απο δευτερα και θα σας πω...θα τον κανω τον κασκαντερ και θα σας ενημερωσω.για καποιο λογο τον Θανο τον πιστευω.
εσυ σκεφτεσαι να πας;ελα ρε τυπε αλπουλα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σιγα μην δωσω 100 ευρω για να μου γνωρισουν χοντρες τυπεεσυ σκεφτεσαι να πας;
αν ειναι γκραννυ;σιγα μην δωσω 100 ευρω για να μου γνωρισουν χοντρες τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε με 100 ευρω γαμας 10 φορες μεταξιαν ειναι γκραννυ;
ή 5 φορες διδυμου/λιοσιων
ή 4 φορες freelancer
οικονομικο μυαλοτυπε με 100 ευρω γαμας 10 φορες μεταξι
5 φορες διδυμου/λιοσιων
και 4 φορες freelancer
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε υπαρχει κρισηοικονομικο μυαλο
πρεπει να σκεφτομαστε τα παντα
chantal-99
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2011
- Like
- 41
- Πόντοι
- 66
σιγα μην δωσω 100 ευρω για να μου γνωρισουν χοντρες τυπε
δεν ξερω γι αυτο εδω , αλλα αν το γραφειο ειναι σοβαρο μπορεις να περιορισεις τα παντα..
ηλικια, βαρος, υψος, χαρακτηριστικα, δλδ ματια μαλλια, ακομα και ελαχιστο επιπεδο μορφωσης, ξενες γλωσσες, σεξουαλικες προτιμησεις and so on...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λες να εχει και γκρανια μαρι σανταλ?δεν ξερω γι αυτο εδω , αλλα αν το γραφειο ειναι σοβαρο μπορεις να περιορισεις τα παντα..
ηλικια, βαρος, υψος, χαρακτηριστικα, δλδ ματια μαλλια, ακομα και ελαχιστο επιπεδο μορφωσης, ξενες γλωσσες, σεξουαλικες προτιμησεις and so on...
κατι σε τετοιο εννοω
chantal-99
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2011
- Like
- 41
- Πόντοι
- 66
αυτες που ζητας εσυ ειναι μονο κατι ξαδερφες του Ceauşescu σε κατι ξεχασμενα χωρια της Ρουμανιας....δε θελεις γραφειο...
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
δεν ξερω γι αυτο εδω , αλλα αν το γραφειο ειναι σοβαρο μπορεις να περιορισεις τα παντα..
Αν το περιορίσεις τόσο πολύ δεν θα σου βρουν καμμία! Και θα χουν παει τσάμπα τα 100 ευρώ...
Γιατί λεφτά πίσω, δεν παιρνεις....
Θα σου στείλουν 5 μπουρούχες και θα πάει το κατοστάρι άπατο...
Και μιας και είσαι κοπέλα, εσύ θα πλήρωνες να γνωρίσεις άγνωστους τύπους από τέτοιο γραφείο?
Μια βόλτα στο facebook να κάνεις, 50 λιγούρια να πηδήσουν θα βρεις...
N' est ce pas?
chantal-99
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2011
- Like
- 41
- Πόντοι
- 66
Αν το περιορίσεις τόσο πολύ δεν θα σου βρουν καμμία! Και θα χουν παει τσάμπα τα 100 ευρώ...
Και μιας και είσαι κοπέλα, εσύ θα πλήρωνες να γνωρίσεις άγνωστους τύπους από τέτοιο γραφείο?
N' est ce pas?
σε μεγαλα γραφεια και σαιτ γνωριμιων μπορει και πρεπει να δηλωσει κανεις ακριβως τις απαιτησεις του...αλλωστε συμπληρωνει προφιλ με τα δικα του χαρακτηριστικα στοιχεια και τι ακριβως ψαχνει...
και οταν ειναι πολλα τα μελη ..δλδ και γυναικες... υπαρχουν και οι αναλογες επιλογες
που ταιριαζουν
δεν εχω καν FB, δεν ασχολουμαι, το θεωρω χαζο απο μια ηλικια και μετα ;), αλλωστε λιγουρια υπαρχουν παντου...
και οχι, δεν θα πληρωνα για να κανει καποιος αλλος για μενα κατι, που μπορω εγω να κανω καλυτερα
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ωραια μπιζνα μου φαινεται τυποι μου.
Συνεχιστε το
μαλλον χρειαζεται περισσοτερα του ενος δωματια η μπιζνα για να τσουλησει... ποια ειναι η γνωμη σου μαστορα?
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
λες να εχει και γκρανια μαρι σανταλ?
κατι σε τετοιο εννοω
Και ακομα ποιο ζορικα.............
Συνημμένα
chantal-99
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2011
- Like
- 41
- Πόντοι
- 66
Και ακομα ποιο ζορικα.............
χασισοφυτειες τα βαζετε τα κοριτσια να σκαλιζουν..?
N' est ce pas?
Χμμμμ!!!!! Όσο κι αν είμαστε επιφυλακτικοί (και πρέπει να είμαστε στις εποχές που ζούμε), εγώ τείνω να πιστέψω απόλυτα τον θεματογράφο όσον αφορά την περιγραφή της δικής του εμπειρίας. Μπορεί τα πράγματα να μην είναι ακριβώς έτσι τώρα βέβαια και χίλια δυο άλλα "μπορεί", μπορεί να συνιστούν μια διαφορετική κατάσταση αν δοκιμάσει να πάρει κάποιος άλλος τηλέφωνο. Δεν έχουν λοιπόν παρά να δοκιμάσουν όσοι ενδιαφέρονται. Δεν είναι και τίποτα δύσκολο. Ένα τηλεφώνημα κάνεις και ρωτάς ότι θες.
Για να πω κι εγώ την άποψή μου σχετικά με τα παραθετούμενα του συναγωνιστή Ποδολάγνου, νομίζω πως είναι άλλο το πλαίσιο που παίζουν οι γυναίκες σε αυτή την περίπτωση. Δηλαδή μια ελεύθερη κοπέλα μπαίνει πιο άνετα σ'ένα chat γνωριμιών από τα τόσα που υπάρχουν και παίζει με εκατοντάδες λιγούρηδες, διαλέγοντας κιόλας. Αλλά για μια παντρεμένη ή επίσημα δεσμευμένη τέλος πάντων, νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο. Ίσως δηλαδή τέτοιου είδους γραφεία να προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια (θεωρητικά πάντα) γιατί υποτίθεται σμίγουν ανθρώπους που επιζητούν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ την εχεμύθεια. Έτσι, ουσιαστικά συναντιούνται άνθρωποι καθαρά σεξουαλικά διψασμένοι που όμως δεν θέλουν κάτι παραπάνω, γιατί τα υπόλοιπα μπορεί να τα έχουν από την υπάρχουσα σχέση τους. Δεν το βλέπω και τόσο περίεργο αυτό από γυναικείας πλευράς και σίγουρα μια τέτοια δυνατότητα θα είχε συμμετοχή από πολλές γυναίκες. Έτσι το αντιλαμβάνομαι.
Φυσικά και δεν πρόκειται να βρουν ούτε οι γυναίκες, ούτε οι άντρες τις ερωτικές τους φαντασιώσεις εκεί μέσα. Αλλά έχεις την δυνατότητα της επιλογής, γνωστοποιώντας συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.Νομίζω είναι αρκετά ελκυστική διαδικασία, αν διαθέτεις το αντίτιμο, να γνωρίσεις και πέντε ανθρώπους και να σου βγουν μια-δυο καλές φάσεις, για να ξεφύγεις ίσως από την ρουτίνα της σχέσης σου ή να βγάλεις γούστα με κάποια/ον άλλη/ον.
Σίγουρα ακούγεται "πολύ καλό για να είναι αληθινό" για μερικές κατηγορίες ανθρώπων, όπως είναι οι δεσμευμένοι και οι παντρεμένοι. Γιατί αν είσαι ελεύθερος, δε νομίζω ότι το έχεις και τόση ανάγκη.Ανάλογα βέβαια και το χαρακτήρα του καθένα........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 291
- Εμφανίσεις