μπορεις να παρεις..ΠΑΝΤΩΣ το ΟΛΥΜΠΙΚ ΦΑΛΗΡΟ εχει χαλάσει πολυ..
τρίχες στις wc,πετσέτες βρώμικες,αιρκοντίσιον με ζεστό αερα και για να το αλλάξει η καθαρίστρια περιμένεις να έρθει κανα μισάωρο,δεν έχει χαρτί τουαλέτας κλπ
αυτα μου τυχαίνουν το τελευταίο 3μηνο ΠΟΛΥ συχνά..δύσκολα να είναι καθαρό δωματιο..Μηπως αλλαξε κάτι?
Βασικά, επειδή ο φίλος μου είναι παντρεμένος, πηγαίνουμε πολύ συχνά στο Ολύμπικ στο φάληρο.
Και αυτο που λες εγώ προσωπικά δε το εχω δει καμμία φορά.
Ίσως να σου έτυχε εσένα :/
βασικα ναι, υπήρχε πρόβλημα με το κλιματιστικό, και εμείς το ανάψαμε και έβγαζε στην αρχή ζεστό αέρα, μετά απο λίγο όμως άρχισε και έβγαζε κρύο, οπότε όλα Ok.
Στο θέμα πάντως, προσωπικά και ως γυναίκα προτιμώ το Ολύμπικ [τόσο σε σχέση τιμής - ποιότητας] και ένα άλλο ψιλό-κυριλέ που είναι κοντά στο The Mall, αν και είναι ψιλο κεντρικό σημέιο, παρ'όλ'αυτά μια χαρά.
Εκείνο που δεν συστηνω με τίποτα είναι ένα που βρίσκεται στον πειραιά, όπως πέρνάς την "προβλητα" [ή ότι άλλο είναι αυτό], με πάρκινγκ ακριβώς απο δίπλα και πίσω είσοδο. Δεν θυμάμαι όνομα αλλά θυμάμαι πολύ καλά ότι οι τυπάδες στην ρεσεψιονιστ με κάνανε να νιώσω τόσο άβολα όσο ποτέ, είχανε υφάκι, τουπέ και λοιπά.
Και το δωματίο το οποίο μας δώσανε ήτανε ψιλο καταστροφή.
Πάντως για κάμερες και τα λοιπά, δε ξέρω, δε με ενδιαφέρει και τόσο πολύ, ότι είναι να γίνει θα γίνει, σε κεντρικό δελτίο να μην γίνεις θέμα όμως :p