Επισκέπτης
Οκ κυριε ιδιοκτητα, θα σας τιμησουμε συντομα...
Καλησπέρα σε όλους.
Επίσης, όταν χάσεις κάτι, το κρατάνε στη ρεσεπτιον και το ξαναβρίσκεις όταν το αναζητήσεις. Δεν γίνεται "της αναλήψεως".
Πίτσι-Λούκ...το Βικτώρια είναι στην 3ης Σεπτεμβρίου...περνάς το κτίριο του ΟΤΕ και απέναντι έχει 1 διαγώνιο στενάκι...μπαίνεις μέσα σε αυτό και το βλέπεις μπροστά σου....είναι καθαρό,η τιμή είναι 27 ? για 3 ώρες και έχει μέχρι και οδοντόβουρτσες 1 χρήσεως...διπλό κρεββάτι,αιρ-κοντίσιον και μπάνιο...όχι τζακούζι....πολύ καλό ξενοδοχείο αλλά δεν έχει απ'ότι ξέρω ...τάνες...αλλά πάς με την δικιά σου....tv στο δωμάτιο που έχει και κανάλι με τσόντα..εγώ το προτείνω πάντως σε παντρεμένους και σε όσους θέλουν να πάνε με κυρίες εκεί....εχο πλιροφορηθει απο καπιον παντρεμενο(μεγας μιστις ατακτον πορνιδιον)...πος το βικτορια χοτελ το οποιο ειναι καπου στιν φιλις ειναι πολι καθαρο και ισιχο...επισισ μου ειπε οτι τα δοματια εχουν και τζακουζι...απο τιμι μου ειπε 27 ευρα για κανα 2-3 ορες!
Λές?Πάντως σε αυτό που σου περιέγραψα έχω ιδία άποψη....έχω πιτσιλίσει 3 φορές....με παντρεμένο κοριτσάκι....ποδολαγνε εμενα μου ειπε ενασ φιλοσ παντρεμενος οτι το βικτορια ειναι φιλις ....και ιπαρχει τσακουζι...εχι παι πολλες φορες...μιπος ιπαρχουν διο βικτορια???
Ναι όντως το Victory είναι στην 3ης Σεπτεμβρίου....εκεί πήγαινα με την ανεπανάληπτη Έρικα....
Το κεφάλι μου το χτυπάω γιατί χάθηκε το Ερικάκι....
ποδολαγνε εμενα μου ειπε ενασ φιλοσ παντρεμενος οτι το βικτορια ειναι φιλις ....και ιπαρχει τσακουζι...εχι παι πολλες φορες...μιπος ιπαρχουν διο βικτορια???