You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Σιγά μην κάνω και τάμα στην Τήνο! Το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο δεν είναι να κάνει έρωτα ένας άντρας και μία γυναίκα; Ή στον κύκλο σου δεν συνηθίζεται αυτό;
Υ.Γ. Το 4ρτέτο που έβαλες αρκούντως πιο ταυλωτικό!
δε θα κατσω να κανω τετοιου ειδους συζητηση για αλλη μια φορα....στο δικο μου κυκλο προσωπικα οταν καποιον τον γουσταρουμε του καθομαστε χωρις να του ζαλιζουμε τα καλαμπαλικια.....τελος η συζητηση
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Τι έλεγα πριν mounitsa; Τραβάει διαστροφή το μυαλό σας (οι φώτο που έβαλες παραπάνω)!
Τα συγχαρητήρια μου πάντως για τις ασπρόμαυρες που έβαλες στην προηγούμενη σελίδα. Αυτή με την ταυλωτική πωλοτρυπίδα είναι όλα τα λεφτά!
Τα συγχαρητήρια μου πάντως για τις ασπρόμαυρες που έβαλες στην προηγούμενη σελίδα. Αυτή με την ταυλωτική πωλοτρυπίδα είναι όλα τα λεφτά!
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
δε θα κατσω να κανω τετοιου ειδους συζητηση για αλλη μια φορα....στο δικο μου κυκλο προσωπικα οταν καποιον τον γουσταρουμε του καθομαστε χωρις να του ζαλιζουμε τα καλαμπαλικια.....τελος η συζητηση
Καλή είσαι αλλά αυτό το "τέλος η συζήτηση" λίγο φασιστικό! Και εγώ τα παίρνω με τους φασισμούς!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Τι έλεγα πριν mounitsa; Τραβάει διαστροφή το μυαλό σας (οι φώτο που έβαλες παραπάνω)!
ε καλα δεν περιμενω να παρω και εγκριση ή iso για τα γουστα μου βρε παλιε
εσυ γουσταρεις αλλα και εγω αλλα......εγω γουσταρω οτιδηποτε αισθησιακο ή διεστραμμενο αν μπορει να εχει και τα δυο μαζι ακομα καλυτερα ;)
οντως οι ασπρομαυρες ηταν απο τις καλυτερες που βρηκα.....
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
καλα μας εχεις τρελλανει με τις φωτο που βαζεις κ@υλωσε μας κι αλλο
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
καλα μας εχεις τρελλανει με τις φωτο που βαζεις κ@υλωσε μας κι αλλο
εφαγα το ιντερνετ για να βρω gang χωρις κρεας!!! μου βγηκε η πιστη λεμε....αλλαααααααα αξιζε το αποτελεσμα ε?? χιχιχι
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Mounitsa βάλε και 2-3 άντρες (με ή χωρίς στύση) που σε καυλώνουνε τρελά. Όχι ότι θα γουστάρω αλλά για να δούμε τι σε καυλώνει....
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Mounitsa βάλε και 2-3 άντρες (με ή χωρίς στύση) που σε καυλώνουνε τρελά. Όχι ότι θα γουστάρω αλλά για να δούμε τι σε καυλώνει....
δε μου αρεσουν οι φωτογραφιες με αντρες σκετους......ειναι πολυ γκει ρε συ......μου αρεσουν ή ζευγαρια ή γυναικες......ειναι πολυ πιο ερωτικο......
καλα ενα καρο φωτοζ εχω ανεβασει δεν εχεις αντιληφθει τι αντρες με φτιανουν????
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Επαληθεύεται λοιπόν και μέσα από σένα ότι δεν είσαστε τόσο οπτικοί τύποι εσείς οι γυναίκες. Λένε ότι σας ταυλώνει πιο πολύ π.χ. μία ερωτική φωνή. Σίγουρα πάντως διαθέτετε πολύ πιο πολύπλοκα και διεστραμμένα μυαλά από μας τους άντρες. Εμείς λίγο βυζί να δούμε είμαστε έτοιμοι να αδειάσουμε....
Υ.Γ. Συνέχισε να κάνεις παιχνίδι, το συγκεκριμένο thread έχει μεγάλη αναγνωσιμότητα αυτή τη στιγμή (50 επισκέπτες + 20 μέλη)
Υ.Γ. Συνέχισε να κάνεις παιχνίδι, το συγκεκριμένο thread έχει μεγάλη αναγνωσιμότητα αυτή τη στιγμή (50 επισκέπτες + 20 μέλη)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μουνιτσα εχεις γινει ο πλεζουρ σε γυναικεια εκδοση
ημαρτον
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
μουνιτσα εχεις γινει ο πλεζουρ σε γυναικεια εκδοση
ημαρτον
αυτο ειναι καλο ή κακο τωρα?
παλιε εγραψα και πιο πισω οτι για μενα η φωτογραφια ειναι τεχνη......το να δω τσουτσουνες και close Ups σε μια φωτο δε μου κανει απολυτως τιποτα.......το να τα δω σε μια τσοντα ειναι αλλο πραμα......στη φωτογραφια μου αρεσει το πιο μυστηριωδες......εφαγα τον κοσμο να βρω ενα gang που να μην τα δειχνει ολα φατσα φορα........
επισης δε με απασχολει η επισκεψιμοτητα του θρεντ......προσωπικα ανεβαζω φωτος που με φτιαχνουν ή με εκφραζουν
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
επισης δε με απασχολει η επισκεψιμοτητα του θρεντ......προσωπικα ανεβαζω φωτος που με φτιαχνουν ή με εκφραζουν
Να δεις πόσους άλλους έφτιαξε εδώ μέσα αυτό που κάνεις....
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Να δεις πόσους άλλους έφτιαξε εδώ μέσα αυτό που κάνεις....
βοηθεια τους
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Είναι πολύ ταυλωτικό για πολύ κόσμο όταν μία γυναίκα δημοσιεύει σέξι φώτο της επιλογής της.
Αν και νομίζω ότι οι περισσότεροι επισκέπτονται το συγκεκριμένο thread νομίζοντας ότι θα δουν γυμνές φώτο των γυναικών - μελών του site (άμα περάσουν 2-3 αιώνες μπορεί κιόλας...)
Αν και νομίζω ότι οι περισσότεροι επισκέπτονται το συγκεκριμένο thread νομίζοντας ότι θα δουν γυμνές φώτο των γυναικών - μελών του site (άμα περάσουν 2-3 αιώνες μπορεί κιόλας...)
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Παλιε μου ενδιαφεροντα τα οσα λες και τα οσα παρακολουθουμε ...Αλλα για τους ανδρες δεν ειναι παντα ετσι οπως τα περιγραφεις...με λιγο ωμο βυζι και τελος φτιαχτηκαμε...Εγω ας πουμε φτιαχνομαι με το ντυσιμο που θα εχει μια γκομενα,δεν υπαρχει δε πιο ξενερωτικο πραγμα για μενα απο την εντελως γυμνη γυναικεια σαρκα οσο ωραια κι αν ειναι...εκμηδενιζει και γειωνει τη φαντασια μου κι αυτο ειναι τοσο αντι ερωτικο...Ακομη,δε μου αρεσει να μου το δινει η αλλη και στο πιατο...ουτε φυσικα να με παιδευει...αλλα καυλωνω και μονο απο την ιδεα οτι θα βγω για καφε με μια γυναικα,που στην αρχη ειναι κατι το αγνωστο για μενα....απο τον τροπο που θα ανταλασσουμε ματιες στη συναντηση μας..απο τον τροπο που θα κινειται και θα μιλαει...Και για να δεις διαστροφη ο δικος σου οταν πηδαω μια γυναικα εκεινο που με καρακαβλωνει δν ειναι να της πιανω τον κωλο η τα βυζια,αλλα το χεριΕπαληθεύεται λοιπόν και μέσα από σένα ότι δεν είσαστε τόσο οπτικοί τύποι εσείς οι γυναίκες. Λένε ότι σας ταυλώνει πιο πολύ π.χ. μία ερωτική φωνή. Σίγουρα πάντως διαθέτετε πολύ πιο πολύπλοκα και διεστραμμένα μυαλά από μας τους άντρες. Εμείς λίγο βυζί να δούμε είμαστε έτοιμοι να αδειάσουμε....
Καταληγω λοιπον ,αδερφε, στο οτι γουστα ειναι αυτα...
Pussycat την Brandy την έχω copyright, δες το avatar μου. ...ζαααρεεεςς μουυυυ..!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K