στο avatar λαθος μου το παραδεχομαι εστω κι αν ηταν για 2 λεπτα.λοιπον πολυ μονοπολησα σημερα και ας πουμε τπτ αλλο.Σόρρυ που ρωτάω αλλά επειδή έχω χάσει επεισόδια... πόσταρες και πρόσωπο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 145K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
οχι δεν εχω κι αλλα nick σου δινω αφεση αμαρτιων,απλα ποτε να μην βγαζεις γρηγορα συμπερασματα γιατι ειδες πως τα φερνει η στιγμη.....
οκ. θέλω να γράψω κάτι, αλλά το αφήνω για άλλη φορά. ίσως στο πω με πμ.
respected.one
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τεστ... ποια ειναι? 2 λεπτα κι αυτη
respected.one
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΜΗΝ το ξανακανεις!Ταπεινη προσωπικη συμβουλη και παρακληση!
οκ δεν θεωρησα οτι ηταν κακο
Ποιά? Ποιά?τεστ... ποια ειναι? 2 λεπτα κι αυτη
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
τεστ... ποια ειναι? 2 λεπτα κι αυτη
Από τα πόδια καταλάβαμε ποια είναι τώρα και καλά................
respected.one
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Από τα πόδια καταλάβαμε ποια είναι τώρα και καλά................
Ελα μωρε,μια πλακα καναμε,ξεκολλατε... σιγα μην βαζαμε αληθινο προσωπο
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
στο avatar λαθος μου το παραδεχομαι εστω κι αν ηταν για 2 λεπτα.λοιπον πολυ μονοπολησα σημερα και ας πουμε τπτ αλλο.
Kαι δε φοβήθηκες μήπως σ'αναγνωρίσουν; Μ'αυτά δεν παίζουν...
Αλλά αν την έβαλες τόσο λίγο δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... μόνο καμιά δεκαριά χιλιάδες μέλη θα την αποθήκευσαν...
Επισκέπτης
Η νομοθεσια,σχετικα με την δημοσιευση προσωπικων στοιχειων,εχει αρχισει να γινεται λιγο πιο παραξενη , απ'οτι ηταν πιο πριν!Καλο θα ηταν,αν δεν ειναι οι φωτο ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ,να προσεχουμε!Ας μην ποσταρουμε,για παραδειγμα , την φωτογραφια της μοτο μας με ενα μοντελο,ισχυριζομενοι οτι ειναι,η γκομενα μας!Ενα απολυτως τυχαιο παραδειγμα!οκ δεν θεωρησα οτι ηταν κακο
Επισκέπτης
Τζαμπα η χαρα!!!Ελα μωρε,μια πλακα καναμε,ξεκολλατε... σιγα μην βαζαμε αληθινο προσωπο
και θα εχουν την φατσα μου στο σοβαντισμα?ε να σου πω για δημαρχος δεν παω.τωρααν καποιος ειναι τοοοοοοοοοοσο καφρος και προλαβε και κρατησε τα ματια που για δευτερολεπτα εδειξα χαλαλι.Kαι δε φοβήθηκες μήπως σ'αναγνωρίσουν; Μ'αυτά δεν παίζουν...
Αλλά αν την έβαλες τόσο λίγο δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... μόνο καμιά δεκαριά χιλιάδες μέλη θα την αποθήκευσαν...
διαβασε το moto μου
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
διαβασε το moto μου
Το κάτω ή το αριστερά;
respected.one
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η νομοθεσια,σχετικα με την δημοσιευση προσωπικων στοιχειων,εχει αρχισει να γινεται λιγο πιο παραξενη , απ'οτι ηταν πιο πριν!Καλο θα ηταν,αν δεν ειναι οι φωτο ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ,να προσεχουμε!Ας μην ποσταρουμε,για παραδειγμα , την φωτογραφια της μοτο μας με ενα μοντελο,ισχυριζομενοι οτι ειναι,η γκομενα μας!Ενα απολυτως τυχαιο παραδειγμα!
φιλε BIKER ευχαριστω... ειλικρινα δεν ηξερα οτι ειναι παρανομο κατι τετοιο... σε καποια νηματα ειδα πολλες φωτογραφιες με προσωπα, αλλα σιγουρα υπαρχει διαφορα αν προκειται για αρχεια, που ηδη καποιοι εχουν ανεβασει στο διαδικτυο... περιοριζομαι στον καρχαρια μου
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Το κάτω ή το αριστερά;
Το μεσαίο.
Επισκέπτης
Φιλε/η ,στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας,το νομιμο και το παρανομο,ειναι πολυ συγκεχυμενες και αδιευκρινιστες εννοιες!Καλο,απλως,ειναι να προσεχουμε!Με τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,που τις εμφανιζεις , OIKEIA ΒΟΥΛΗΣΕΙ , κανε οτι θες!(ορα...παλιος η Valentino)φιλε BIKER ευχαριστω... ειλικρινα δεν ηξερα οτι ειναι παρανομο κατι τετοιο... σε καποια νηματα ειδα πολλες φωτογραφιες με προσωπα, αλλα σιγουρα υπαρχει διαφορα αν προκειται για αρχεια, που ηδη καποιοι εχουν ανεβασει στο διαδικτυο... περιοριζομαι στον καρχαρια μου
respected.one
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλε/η ,στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας,το νομιμο και το παρανομο,ειναι πολυ συγκεχυμενες και αδιευκρινιστες εννοιες!Καλο,απλως,ειναι να προσεχουμε!Με τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,που τις εμφανιζεις , OIKEIA ΒΟΥΛΗΣΕΙ , κανε οτι θες!(ορα...παλιος η Valentino)
τοπιασα... αλλα ετσι κι αλλιως ασχετη (και καθολου πονηρη) φωτο εβαλα οποτε δεν τρεχει τιποτα...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Έχω την εντύπωση ότι εσύ πρέπει να έριξες πολύ γέλιο διαβάζοντας τα αποψινά. Κανένα άλλο σχόλιο ίσως?
πολλα αλλα δεν προλλαβαινω σημερα....δουλευω το πρωι...αυριο τα υπολοιπα αχαχαχαχαχα
καληνυχτα και αν μπορεσεις πιασε μου τον αμανε απο κει πανω που τον βαλανε σε παρακαλω ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 952
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις