τι είναι η γαρδούμπα;
Κάτι που ομοιοκαταληκτεί με την Τρούμπα και με τον Λουμούμπα.
τι είναι η γαρδούμπα;
Το πρόβλημα είναι βρε παραλία οτι δεν ήρθες να μου κλάσεις τα παπάρια.....
Σε κάλεσα....κ μάλιστα δεν θα σε ακουμπούσα γιατί θα φοβόμουν το σκατοαποτύπωμα στο βρακί-σκελέα....
Κοτάαααααααααααααααααραααααααααααααααααααααααααααααααα.............
Η μαμά σου δεν πλένει τα σωβρακάκια ?????
Αλήθεια....ο παππούς μου φοράει κάτι CK...τρελή τρεντιά λεμε....εσύ ακόμη με τ'αερόστατα παλεύεις ???
Όταν μου δώσει άδεια ο θείος σου...κ σ'αφήσει να ξενυχτάς....εμενα ποτε θα με καλεσεις?
στο διάλειμμα.......
το φαντάζεσαι αυτό σε αβατάρ της βίκυς;οχι....το ταμα του παλιου....θα κλεισει τη μυτη και θα βουτηξει....οοοοοοοοταν φτασει με τα γονατα....
ραντεβού έξω απ το ρεξ.........τωρα ειναι το διαλειμα
Όταν μου δώσει άδεια ο θείος σου...κ σ'αφήσει να ξενυχτάς....
Το πρόβλημα είναι βρε παραλία οτι δεν ήρθες να μου κλάσεις τα παπάρια.....
Σε κάλεσα....κ μάλιστα δεν θα σε ακουμπούσα γιατί θα φοβόμουν το σκατοαποτύπωμα στο βρακί-σκελέα....
Κοτάαααααααααααααααααραααααααααααααααααααααααααααααααα.............
Η μαμά σου δεν πλένει τα σωβρακάκια ?????
Αλήθεια....ο παππούς μου φοράει κάτι CK...τρελή τρεντιά λεμε....εσύ ακόμη με τ'αερόστατα παλεύεις ???
που είναι αυτό ? ελλάδα ?ραντεβού έξω απ το ρεξ.........
ραντεβού έξω απ το ρεξ.........
το φαντάζεσαι αυτό σε αβατάρ της βίκυς;
αμα δεν με κάνεις αβατάρ δε σου κάθομαι......ρεξ?
Και εδω καλα δεν ειναι?Η εισαι συντηρητικια ελεινιδα που δεν αντεχει τα public γαμησια?
χιούι και λιούι, πάρτε την εσάρπα σας και πάμε στα ρωσσάκια.....
ρεξ?
Και εδω καλα δεν ειναι?Η εισαι συντηρητικια ελεινιδα που δεν αντεχει τα public γαμησια?
ο ντιούι πού είναι;χιούι και λιούι, πάρτε την εσάρπα σας και πάμε στα ρωσσάκια.....
Ρε μαλακάκο....ποιούς 30 ? Μέχρι κ ο γεροπερσόνας σε έχει....άμα φυσήξει θα πουντιάσεις....βλακάκο....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Που ρε κλωνο-σπιούνε να έρθω; Με άλλους 30 που θα έχεις κρυμμένους; Μόνος σου δεν μέχεις, εκτός και αν είσαι ο Μπιτάκος ή ο Ζαμπίδης...
αμα δεν με κάνεις αβατάρ δε σου κάθομαι......
Άλα ο μικρός, μαγκεψάμην.
Ρε μαλακάκο....ποιούς 30 ? Μέχρι κ ο γεροπερσόνας σε έχει....άμα φυσήξει θα πουντιάσεις....βλακάκο....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!