Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
the end για σημερα ... ηρθε o maclein
Άστονα τον αγάμητο κλώνο ρε καβλιάρικο μωρό να λέει τις μαλακίες του....
Μα δεν κραταω κατι για να το αφησω.Απλα κουβεντα να γινεται.Αν προσβαλω την κοπελα ας μου το πει η ιδια.Και δεν θελω να μπω σε κανενα κυκλωμα.Χαβαλες-κουβεντα-ανταλλαγη αποψεων και οτι αλλο τυχει.Δεν κοιταω να μπω σε κανενα κυκλωμα το ξαναλεω.Φίλε είναι πολύ "ψημμένο" το κύκλωμα εδώ για πάρτι σου. 'Αστο, μην το κουράζεις...
όχι όχι μη φύγεις...the end για σημερα ... ηρθε o maclein
Ότι κ να έχεις πιεί θείτσα μου γλυκιά....
Δεν φέρνει τέτοια "τύφλα" που να μην βλέπεις οτι λέει McLein...κ όχι Maclein.....
Αφού δεν ήρθες μωρή καριόλα να σε γαμήσω.....μέχρι κ μπουκάλι ρε τρυποκάρυδε θα σου άνοιγα.....Άστονα τον αγάμητο κλώνο ρε καβλιάρικο μωρό να λέει τις μαλακίες του....
Φίλε είναι πολύ "ψημμένο" το κύκλωμα εδώ για πάρτι σου. 'Αστο, μην το κουράζεις...
οταν βγεί απο το φούρνο φωνάξτε με..
η γκόμενα του μαγκάιβερ είναι αυτή;Μα την Παναγια τη Σκουμπανταιβερ.....
Αφού δεν ήρθες μωρή καριόλα να σε γαμήσω.....μέχρι κ μπουκάλι ρε τρυποκάρυδε θα σου άνοιγα.....
Βάλε καμιά φώτο ρε λίγδη να πεθάνω στα γέλια.....κατρουλίτσα....
τι είναι η γαρδούμπα;Άντε γαμήσου ρε κομπλεξικέ καυλοτρύπη! Μη σου ανοίξω το έντερο και το κάνω γαρδούμπα!
Το πρόβλημα είναι βρε παραλία οτι δεν ήρθες να μου κλάσεις τα παπάρια.....Άντε γαμήσου ρε κομπλεξικέ καυλοτρύπη! Μη σου ανοίξω το έντερο και το κάνω γαρδούμπα!
η γκόμενα του μαγκάιβερ είναι αυτή;
Βικάρα πότε θα συναντηθούμε;
στο διάλειμμα.......περσονα να σε γαμησω τωρα η μολις τελιωσει η ταινια?
Βικάρα πότε θα συναντηθούμε;