Νέα

Xοληστερίνη 300

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Είμαι και μακριά ρε γαμώτο............. :)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Παρόλα αυτά οι γενικές εξετάσεις ήταν καθαρότατες από θέμα χοληστερίνης, ζάχαρα κλπ.
προχθές έκανα γενικές....αίμα ,ούρα,ποροσ΄τατη,συκώτι,τρίπλεξ,κοπ'ωσεως,ακτινογραφία.....πλήρες σετ δηλαδή όλων....και όλ μια χαρά....αφπυ απόρησε και ο γιατρός....και να σκεφτέις ότι απλά ψιλοπροσέχω..τίποτα το τρελλό δηλαδη......παώ για τα 150 ρεεεεεεεεε............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έλα και με φτάνεις........για το ύψος δεν ξέρω. Εγώ είμαι 1,90 αλλά θα σπάσει το πάχος και θα πάρω και άλλο, χαχαχαχαχαχαχαχαχα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χρόνια βρε...όχι κιλά.....α να χαθείς..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Δεν έχω όζους να θέλει εγχείρηση αλλά είναι ένας τύπος θυροειδή που έχεις ΠΟΛΛΑ αντισώματα και καταστρέφει τον μεταβολισμό (βασικά τον σταματάει). Φαντάσου με όριο τα 35 περίπου έχω 1100 και κάτι.........και όταν ακούω μαλακίες από άτομα που δεν ξέρουν και λένε απλά κάτι, τρελένομαι!!!!
Φίλε μου δεν είχα καμμία πρόθεση να χλευάσω κάποιον που όντως έχει πρόβλημα (πάθηση που έχει και πολύ κοντινό μου πρόσωπο) και εύχομαι να μην παιδεύεται ΚΑΝΕΝΑΣ από ΚΑΝΕΝΑ προβλημα υγείας. Απλώς ήθελα να δώσω έμφαση στο "με το στόμα μας χαλάμε το σώμα μας" και να ταρακουνήσω κάποια άτομα που ενώ κατεβάζουν τον άμπακο το ρίχνουν στον θυρεοειδή για δικαιολογία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom