Επισκέπτης
Όσοι ανήκετε στο γκρουπ με την κακή χοληστερίνη στα πολύ ψηλά όρια, ξέρετε. O βασικός λόγος είναι η κληρονομικότητα, το άνγχος και η διατροφή. Πόσοι παίρνετε φάρμακα για την μειωσή της;
βοηθαει και το ταχινι..
Ισχύει το ίδιο που λέμε στις γκόμενες που "εχουν παχύνει λόγω θυρεοειδή"
Βάλε τάπα στο στόμα - κάνει θαύματα
Επειδή φιλαράκι έχω θυρωειδή κάποια χρόνια και βιώνω διάφορα...
Αστα να πάνε... Θεραπεύεται τουλάχιστον? Εύχομαι ότι καλύτερο...
βρε σόνυ...τα φάρμακα δεν κάνουν τίποτα?....εγώ εχω όζους και με το θυροορμόν είμαι μια χαρά....μάλιστα δεν παίρνω ε'ύκολα κιλά απο τότε που το άρχισα...Δεν έχω όζους να θέλει εγχείρηση αλλά είναι ένας τύπος θυροειδή που έχεις ΠΟΛΛΑ αντισώματα και καταστρέφει τον μεταβολισμό (βασικά τον σταματάει). Φαντάσου με όριο τα 35 περίπου έχω 1100 και κάτι.........και όταν ακούω μαλακίες από άτομα που δεν ξέρουν και λένε απλά κάτι, τρελένομαι!!!!
Δεν έχω όζους να θέλει εγχείρηση αλλά είναι ένας τύπος θυροειδή που έχεις ΠΟΛΛΑ αντισώματα και καταστρέφει τον μεταβολισμό (βασικά τον σταματάει). Φαντάσου με όριο τα 35 περίπου έχω 1100 και κάτι.........και όταν ακούω μαλακίες από άτομα που δεν ξέρουν και λένε απλά κάτι, τρελένομαι!!!!
τωρα με γαμησες.... εχω κι εγω αυτο που λες αλλα με λιγοτερα αντισωματα και οζους. οι ορμονες παντως ακομα κυκλοφορουν..... φετος ολο αρρωστη ημουνα
είναι και κληρονομικο ρε γαμώτο....εγω τυχαία το ανακάλυψα...ευτυχώς νωρίς...με τον μεγαλύτερο όζο 9 χιλ.....ευτυχώς δηλαδήΤάλε παίρνω το Τ4 των 0,88 ένα χρόνο τώρα και έχει αρχίσει να ρυθμίζεται με την ανάλογη δίαιτα φυσικά.
Tι σου έκανα κοπέλα μου????????????????