Νέα

Xοληστερίνη 300

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όσοι ανήκετε στο γκρουπ με την κακή χοληστερίνη στα πολύ ψηλά όρια, ξέρετε. O βασικός λόγος είναι η κληρονομικότητα, το άνγχος και η διατροφή. Πόσοι παίρνετε φάρμακα για την μειωσή της;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ο πατερας μου παιρνει..
Τα προιοντα με τις στερολες παντως εχουν  βοηθησει αρκετα πχ το becel proactive και τα παρεμφερη..οπως επισης βοηθαει και το ταχινι..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Πέρα από την πλάκα όμως, ΟΛΟΙ μας θα'πρεπε να προσέχουμε γενικότερα την υγεία μας... τα χρόνια περνάνε γρήγορα κι ένα ΕΤΗΣΙΟ CHECK-UP σώζει ζωές :rockon:

Επισκέπτης
Δεν πέφτει η χοληστερίνη με τα πιπίνια... αν και η σωματική άσκηση βοηθάει....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Με τα πιπινια μαλλον ανεβαινει ΚΑΙ η χολιστερινη..
Προληπτικα παντως η καλη διατροφη με ελαχιστα κακα λιπη και γυμναστικη(οχι μονο βαρη αλλα ΚΑΙ  αεροβια) βοηθαει,αν και μερικες φορες η κληρονομικοτητα ειναι κακος παραγοντας..

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Ισχύει το ίδιο που λέμε στις γκόμενες που  "εχουν παχύνει λόγω θυρεοειδή"

Βάλε τάπα στο στόμα - κάνει θαύματα

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Τραβάς χειρόφρενο στο αυτοκίνητο,παίρνεις ποδήλατο ή χρησιμοποιείς ΜΜΜ και ποδαράκια.Ελαχιστοποιείς τα σουβλάκια,τις πίτσες και τις λοιπές μαλακίες,πας γυμναστήριο,κόβεις ουίσκι,βότκες,και αναψυκτικά και αν επιμένει,παίρνεις φάρμακα.

Επισκέπτης
Σωστό. Ότι είναι νόστιμο, το κόβεις.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Δυστυχώς,αυτά κάνουν τη ζημιά...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ισχύει το ίδιο που λέμε στις γκόμενες που  "εχουν παχύνει λόγω θυρεοειδή"

Βάλε τάπα στο στόμα - κάνει θαύματα

Επειδή φιλαράκι έχω θυρωειδή κάποια χρόνια και βιώνω διάφορα.......καλύτερα αν δεν ξέρεις κάτι να μην είσαι τόσο απόλυτος.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αστα να πάνε... Θεραπεύεται τουλάχιστον? Εύχομαι ότι καλύτερο...

Δεν έχω όζους να θέλει εγχείρηση αλλά είναι ένας τύπος θυροειδή που έχεις ΠΟΛΛΑ αντισώματα και καταστρέφει τον μεταβολισμό (βασικά τον σταματάει). Φαντάσου με όριο τα 35 περίπου έχω 1100 και κάτι.........και όταν ακούω μαλακίες από άτομα που δεν ξέρουν και λένε απλά κάτι, τρελένομαι!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Δεν έχω όζους να θέλει εγχείρηση αλλά είναι ένας τύπος θυροειδή που έχεις ΠΟΛΛΑ αντισώματα και καταστρέφει τον μεταβολισμό (βασικά τον σταματάει). Φαντάσου με όριο τα 35 περίπου έχω 1100 και κάτι.........και όταν ακούω μαλακίες από άτομα που δεν ξέρουν και λένε απλά κάτι, τρελένομαι!!!!
βρε σόνυ...τα φάρμακα δεν κάνουν τίποτα?....εγώ εχω όζους και με το θυροορμόν είμαι μια χαρά....μάλιστα δεν παίρνω ε'ύκολα κιλά απο τότε που το άρχισα...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

τωρα με γαμησες.... εχω κι εγω αυτο που λες αλλα με λιγοτερα αντισωματα και οζους. οι ορμονες παντως ακομα κυκλοφορουν..... φετος ολο αρρωστη ημουνα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
τωρα με γαμησες.... εχω κι εγω αυτο που λες αλλα με λιγοτερα αντισωματα και οζους. οι ορμονες παντως ακομα κυκλοφορουν..... φετος ολο αρρωστη ημουνα

Tι σου έκανα κοπέλα μου???????????????? :)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τάλε παίρνω το Τ4 των 0,88 ένα χρόνο τώρα και έχει αρχίσει να ρυθμίζεται με την ανάλογη δίαιτα φυσικά.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Τάλε παίρνω το Τ4 των 0,88 ένα χρόνο τώρα και έχει αρχίσει να ρυθμίζεται με την ανάλογη δίαιτα φυσικά.
είναι και κληρονομικο ρε γαμώτο....εγω τυχαία το ανακάλυψα...ευτυχώς νωρίς...με τον μεγαλύτερο όζο 9 χιλ.....ευτυχώς δηλαδή

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Παρόλα αυτά οι γενικές εξετάσεις ήταν καθαρότατες από θέμα χοληστερίνης, ζάχαρα κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom