Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.490
- Πόντοι
- 3.556
Μήπως να ερχόταν και ο Τζίμης στο καράβι μαζί μας Κάπταιν ?Τα είδα. Να πάρουμε στον Τζίμη μια πυρίμαχη στολή γιατί δεν τον βλέπω καλά. Θα τον καβουρδίσει σαν φιστίκι.
Μήπως να ερχόταν και ο Τζίμης στο καράβι μαζί μας Κάπταιν ?Τα είδα. Να πάρουμε στον Τζίμη μια πυρίμαχη στολή γιατί δεν τον βλέπω καλά. Θα τον καβουρδίσει σαν φιστίκι.
Εντάξει τον συγχωρώ ( τώρα που άνοιξα μαγαζί πρέπει να τα χω καλά με όλους)
Είπαμε λόγω ημερών θα γίνει ανακωχή.
Όλο κάτι θες εσύ. Να μάθεις ματσακόνι μόνο δεν ήθελες. Τέλος πάντων.Τέλος πάντων.
Θα ήθελα πασατέμπο, ποπ κορν και φιστίκια.
Εμείς να του πούμε ρε Αγράμματε, αλλά δεν την μπορεί την θάλασσα αυτός. Μόνο να τη δει και περπατάει σαν να είναι σε τρικυμίαΜήπως να ερχόταν και ο Τζίμης στο καράβι μαζί μας Κάπταιν ?
Κάτσε να έρθει ο Γκοτζιμπέρης να σου τα δώσει, στραγάλι δεν θέτε?Τέλος πάντων.
Πάρε - πάρε - πάρεΤέλος πάντων.
Πάρε κι εσύΚάτσε να έρθει ο Γκοτζιμπέρης να σου τα δώσει, στραγάλι δεν θέτε?
Πρέπει να κάνουμε τζίρο στον άνθρωπο. Πώς θα βγει το νοίκι, τα εργατικά, το ρεύμα;Όλο κάτι θες εσύ. Να μάθεις ματσακόνι μόνο δεν ήθελες. Τέλος πάντων.
Μόνο αν είναι αφράτο.Κάτσε να έρθει ο Γκοτζιμπέρης να σου τα δώσει, στραγάλι δεν θέτε?
Το βράδυ που θα είσαι? έχω να συζητήσω μια τρομακτική ιστορία αλλά δεν θέλω να μιλάω μόνος μου.Πάρε κι εσύ
Όταν λες "κοινόβιο"; Αυτοεξυπηρετούμαστε και δεν πληρώνουμε, ε; Ναι.Να αυτοεξυπηρετειστε..το μαγαζί ειναι κοινόβιο
Eτσι, ναιΌταν λες "κοινόβιο"; Αυτοεξυπηρετούμαστε και δεν πληρώνουμε, ε; Ναι.
Θα βγω με δύο μωρά, πελάτισσες..θα χουμε άλλου είδους ιστορίες.. χαχαχαχ..Το βράδυ που θα είσαι? έχω να συζητήσω μια τρομακτική ιστορία αλλά δεν θέλω να μιλάω μόνος
Ο.κ θα το αφήσουμε για άλλη μέρα που δεν θα έχεις "πελάτισσες"Θα βγω με δύο μωρά, πελάτισσες..θα δούμε άλλου είδους ιστορίες.. χαχαχαχ
Και με τις φράουλες σαν φρούτο κάτι μαλακίες έλεγαν ότι είναι αφροδισιακέςAυτη η παπαριά οτι δηθεν με τα φουντουκια και τα καρυδια σου σηκωνεται,ειναι τζιφος.
Κιλά εχω φαει και καμια διαφορα.
Aυτη η παπαριά οτι δηθεν με τα φουντουκια και τα καρυδια σου σηκωνεται,ειναι τζιφος.
Κιλά εχω φαει και καμια διαφορα.
Γαρίδες δοκιμάσατε;Και με τις φράουλες σαν φρούτο κάτι μαλακίες έλεγαν ότι είναι αφροδισιακές
Παπάρια
Λίγα πράγματα κάνουν, σπινιάλο από Κάλυμνο και γενικά τα οστρακοειδήΓαρίδες δοκιμάσατε;