You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξηροκαρπάδικο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gojiberry
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 113
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.920
- Πόντοι
- 12.946
Είχα διαβάσει ότι κατέστρεφε το Τόκιο επειδή εκνευριζόταν από τα karaoke
O filos mas o Gozirra
για να δούμε πως θα πάει το θρεντάκι
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.267
- Πόντοι
- 3.786
Αν είναι ευέξαπτος θα γίνει της τρελής.Είχα διαβάσει ότι κατέστρεφε το Τόκιο επειδή εκνευριζόταν από τα karaoke
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.920
- Πόντοι
- 12.946
Που να δεις τον Γκοτζιμπερη που νευριάζει με τον ΤζίμηΑν είναι ευέξαπτος θα γίνει της τρελής.
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.267
- Πόντοι
- 3.786
Τα είδα. Να πάρουμε στον Τζίμη μια πυρίμαχη στολή γιατί δεν τον βλέπω καλά. Θα τον καβουρδίσει σαν φιστίκι.Που να δεις τον Γκοτζιμπερη που νευριάζει με τον Τζίμη
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.920
- Πόντοι
- 12.946
Θα πάρω πασατέμπο να παρακολουθήσω
Μια χαρά θα πάει το θρεντάκι γιατί όπως έχουμε όλοι καταλάβει, ο νηματοθέτης έχει την εύνοια της διοίκησης.Είχα διαβάσει ότι κατέστρεφε το Τόκιο επειδή εκνευριζόταν από τα karaoke
Μάλλον θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής φιστικιών ΚΑΙ μπύρας έξω από τα ματς του Ολυμπιακού.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.920
- Πόντοι
- 12.946
Κι εγώ θέλω να πάει καλά μηνΜια χαρά θα πάει το θρεντάκι γιατί όπως έχουμε όλοι καταλάβει, ο νηματοθέτης έχει την εύνοια της διοίκησης.
Μάλλον θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής φιστικιών ΚΑΙ μπύρας έξω από τα ματς του Ολυμπιακού.
@Gojiberry αρχηγός
Καλά, στον ΚΕ θα πηγαίνουμε, όμως, ε;
Ναι.
Ωραία.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.920
- Πόντοι
- 12.946
Καλημέρα, του τα είπα του μοναχού σαολιν και μου απάντησε ότι δεν θα σε παρενοχλήσειGood morning
(για μια βδομάδα)
Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 1.357
- Πόντοι
- 201
Εντάξει τον συγχωρώ ( τώρα που άνοιξα μαγαζί πρέπει να τα χω καλά με όλους)Καλημέρα, του τα είπα του μοναχού σαολιν και μου απάντησε ότι δεν θα σε παρενοχλήσει
(για μια βδομάδα)
Τελευταία τροποποίηση:
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.920
- Πόντοι
- 12.946
Καλώς, ελπίζω να ελαττώσει το τακα τακα και θα του επιτρέψουμε να βάζειΕντάξει τον συγχωρώ ( τώρα που άνοιξα μαγαζί πρέπει να τα δω καλά με όλους)
αφιερώσεις στη Μελίνα
Και ο Γκότζις, έδρα στην Κορινθία μας έχει δηλώσει. Έχει και δέντρα (και) εκεί.Ιορδάνης στην Νέα Ιωνία, τουλαχιστον, ήταν, top. Στο Βραχάτι Κορινθίας, μοναδικός, ο Ρεκούμης. Αυτά από μένα.
Γκότζη, ο Ρεκούμης είσαι;
Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 1.357
- Πόντοι
- 201
Όχι ειναι ανταγωνιστής - δε θα πηγαίνετε εκείΚαι ο Γκότζις, έδρα στην Κορινθία μας έχει δηλώσει. Έχει και δέντρα (και) εκεί.
Γκότζη, ο Ρεκούμης είσαι;
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.267
- Πόντοι
- 3.786
Του ομπυλιακου; Τι λες ρε Ωρίων ; Άλλη ομάδα ο Μάστερ άλλη ο Προφήτης; Θα ξεράσει φωτιά να σε κάψει ο ΓκοτζιραΜια χαρά θα πάει το θρεντάκι γιατί όπως έχουμε όλοι καταλάβει, ο νηματοθέτης έχει την εύνοια της διοίκησης.
Εγώ θα πηγαίνω, για να βλέπω τις τιμές και να σου τις σφυρίζω.Όχι ειναι ανταγωνιστής - δε θα πηγαίνετε εκεί
Και θα παίρνω 20 γραμμάρια πασατέμπο, ξέρω γω, για να του τη σπάω κιόλας. Τι θα μου λέει; Δε σου δίνω;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 906
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 818