You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξηροκαρπάδικο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gojiberry
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 119
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Δήλωσε ότι τώρα που έχει μαγαζί, πρέπει να τα έχει καλά με όλους.Του ομπυλιακου; Τι λες ρε Ωρίων ; Άλλη ομάδα ο Μάστερ άλλη ο Προφήτης; Θα ξεράσει φωτιά να σε κάψει ο Γκοτζιρα
(ας έχω πυροσβεστήρα μαζί μου, καλού κακού)
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.923
- Πόντοι
- 12.946
Είπαμε δεν υποστηρίζει καμία (προς το παρόν) γιατί πουλάει σε όλα τα γήπεδα φιστίκι.Του ομπυλιακου; Τι λες ρε Ωρίων ; Άλλη ομάδα ο Μάστερ άλλη ο Προφήτης; Θα ξεράσει φωτιά να σε κάψει ο Γκοτζιρα
Σε όποιο γήπεδο πηγαίνει βάζει και το κασκόλ της ομάδας.
Φυσικά, από μπανανιές Κορινθίας.Μπανάνα τσιπς έχετε...??
Τα τηγανίζει ο ίδιος ο Γκοτζιμπέρης με ελαιόλαδο Μάνης.
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.274
- Πόντοι
- 3.786
Πολύ επαγγελματίας ο Γκότζι. Θα βγάλει καλά λεφτά.Είπαμε δεν υποστηρίζει καμία (προς το παρόν) γιατί πουλάει σε όλα τα γήπεδα φιστίκι.
Σε όποιο γήπεδο πηγαίνει βάζει και το κασκόλ της ομάδας.
Ει, Γκοτζιρα, αν είσαι κρυωμένος, αύριο τράβα στο Καραϊσκάκης, μην έρθεις Ν.Φ. και φταρνιστείς και έχουμε άλλα.
Ναι αλλά μη φωνάζετε στο ημίχρονο πάλι "πού είσαι Γκότζιμπέρι, πεινάσαμε!".Πολύ επαγγελματίας ο Γκότζι. Θα βγάλει καλά λεφτά.
Ει, Γκοτζιρα, αν είσαι κρυωμένος, αύριο τράβα στο Καραϊσκάκης, μην έρθεις Ν.Φ. και φταρνιστείς και έχουμε άλλα.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.923
- Πόντοι
- 12.946
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.923
- Πόντοι
- 12.946
Γκότζι να βάλεις και ποπ κορν γίνονται κάτι ξεκατινιάσματα και ο κόσμος που παρακολουθεί
τα προτιμάει
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.274
- Πόντοι
- 3.786
Επίσης να ζητήσει την συμβουλή του Ωρίωνα που ξέρει τα πάντα γύρω από τις μπίζνες.Γκότζι να βάλεις και ποπ κορν γίνονται κάτι ξεκατινιάσματα και ο κόσμος που παρακολουθεί
τα προτιμάει
Αναλαμβάνω και μάνατζερ.Επίσης να ζητήσει την συμβουλή του Ωρίωνα που ξέρει τα πάντα γύρω από τις μπίζνες.
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.274
- Πόντοι
- 3.786
Πάντως εγώ το πλήρωμα δεν το ταίζω με ξηρούς καρπούς. Να μας φέρεις καλό ουίσκι για τα καράβια και ξηρούς καρπούς μαζί, ναι. Ξηρούς καρπούς σκέτους, να το ξεχάσεις.Αναλαμβάνω και μάνατζερ.
Στα πλοία του μπαμπά, η κατανάλωση αλκοόλ απαγορεύεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού (άρθρο 5, παράγραφος 2)Πάντως εγώ το πλήρωμα δεν το ταίζω με ξηρούς καρπούς. Να μας φέρεις καλό ουίσκι για τα καράβια και ξηρούς καρπούς μαζί, ναι. Ξηρούς καρπούς σκέτους, να το ξεχάσεις.
Τώρα έκλεισα ένα κοντέινερ ηλιόσπορο. Ήταν παραγγελία του Pet city για ωδικά πτηνά αλλά το ακύρωσε. Είναι ωραίος, μεγάλος, άσπρος. Δύο τρως και χορταίνεις. Μπορείτε να τον συνοδεύετε με πορτοκαλάδα ή λεμονάδα.
Άρχοντόπουλο ΓκότζιΜπέρυ δεν ξέρω σε ποιά πόλη μένεις αλλά υπάρχει τέτοιο μαγαζί που γράφεις στον οδό Κανάρη 6 στο Κολωνάκι.Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ανακαινίστηκε και μεγάλωσε σε τετραγωνικά "παίρνοντας" το μαγαζί του KOSTA BODA...Φανταστείτε ένα μαγαζί ξηρών καρπών. Ακούγεται μουσική, καθημερινές συζητήσεις, όλοι περνανε κάποια στιγμή από το μαγαζί, όλοι που και που παίρνουν ξηρούς καρπούς
Οι τιμές του είναι όμως τσιμπημένες...
Μπήκαμε στο ανανεωμένο carpo στο Κολωνάκι | LiFO
Το πρώτο κατάστημα της οικογένειας carpo, εκεί από όπου ξεκίνησε πριν δώδεκα χρόνια η ιστορία επιτυχίας του διεθνούς πλέον brand, υποδέχεται το φθινόπωρο σε έναν μεγαλύτερο χώρο υψηλής αισθητικής.
www.lifo.gr
Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 1.377
- Πόντοι
- 201
Έχω ακούσει για το carpo, αλλά δεν έχω επαγγελματική σχέση με τους ανθρώπους..πάνε πολύ καλά! Μπράβο!Άρχοντόπουλο ΓκότζιΜπέρυ δεν ξέρω σε ποιά πόλη μένεις αλλά υπάρχει τέτοιο μαγαζί που γράφεις στον οδό Κανάρη 6 στο Κολωνάκι.Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ανακαινίστηκε και μεγάλωσε σε τετραγωνικά "παίρνοντας" το μαγαζί του KOSTA BODA...
Το πρώτο κατάστημα της οικογένειας carpo, εκεί από όπου ξεκίνησε πριν δώδεκα χρόνια η ιστορία επιτυχίας του διεθνούς πλέον brand, υποδέχεται το φθινόπωρο σε έναν μεγαλύτερο χώρο υψηλής αισθητικής.www.lifo.gr
Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 1.377
- Πόντοι
- 201
Ξέχασες την τζιτζιμπυρα..Στα πλοία του μπαμπά, η κατανάλωση αλκοόλ απαγορεύεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού (άρθρο 5, παράγραφος 2)
Τώρα έκλεισα ένα κοντέινερ ηλιόσπορο. Ήταν παραγγελία του Pet city για ωδικά πτηνά αλλά το ακύρωσε. Είναι ωραίος, μεγάλος, άσπρος. Δύο τρως και χορταίνεις. Μπορείτε να τον συνοδεύετε με πορτοκαλάδα ή λεμονάδα.
Και το Fystiki shop πρέπει να είναι στο ίδιο μήκος κύματος.Άρχοντόπουλο ΓκότζιΜπέρυ δεν ξέρω σε ποιά πόλη μένεις αλλά υπάρχει τέτοιο μαγαζί που γράφεις στον οδό Κανάρη 6 στο Κολωνάκι.Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ανακαινίστηκε και μεγάλωσε σε τετραγωνικά "παίρνοντας" το μαγαζί του KOSTA BODA...
Το πρώτο κατάστημα της οικογένειας carpo, εκεί από όπου ξεκίνησε πριν δώδεκα χρόνια η ιστορία επιτυχίας του διεθνούς πλέον brand, υποδέχεται το φθινόπωρο σε έναν μεγαλύτερο χώρο υψηλής αισθητικής.www.lifo.gr
Σκληρός ο ανταγωνισμός για τον Γκότζι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 906
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις