Νέα

Ξηροκαρπάδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gojiberry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.311
Πόντοι
6.236
Του ομπυλιακου; Τι λες ρε Ωρίων ; Άλλη ομάδα ο Μάστερ άλλη ο Προφήτης; Θα ξεράσει φωτιά να σε κάψει ο Γκοτζιρα
Δήλωσε ότι τώρα που έχει μαγαζί, πρέπει να τα έχει καλά με όλους.
(ας έχω πυροσβεστήρα μαζί μου, καλού κακού)

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.923
Πόντοι
12.946
Του ομπυλιακου; Τι λες ρε Ωρίων ; Άλλη ομάδα ο Μάστερ άλλη ο Προφήτης; Θα ξεράσει φωτιά να σε κάψει ο Γκοτζιρα
Είπαμε δεν υποστηρίζει καμία (προς το παρόν) γιατί πουλάει σε όλα τα γήπεδα φιστίκι.
Σε όποιο γήπεδο πηγαίνει βάζει και το κασκόλ της ομάδας.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.311
Πόντοι
6.236
Μπανάνα τσιπς έχετε...?? :grin:
Φυσικά, από μπανανιές Κορινθίας.
Τα τηγανίζει ο ίδιος ο Γκοτζιμπέρης με ελαιόλαδο Μάνης.

tim raue cooking GIF by METRO AG

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.274
Πόντοι
3.786
Είπαμε δεν υποστηρίζει καμία (προς το παρόν) γιατί πουλάει σε όλα τα γήπεδα φιστίκι.
Σε όποιο γήπεδο πηγαίνει βάζει και το κασκόλ της ομάδας.
Πολύ επαγγελματίας ο Γκότζι. Θα βγάλει καλά λεφτά.

Ει, Γκοτζιρα, αν είσαι κρυωμένος, αύριο τράβα στο Καραϊσκάκης, μην έρθεις Ν.Φ. και φταρνιστείς και έχουμε άλλα.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.311
Πόντοι
6.236
Πολύ επαγγελματίας ο Γκότζι. Θα βγάλει καλά λεφτά.

Ει, Γκοτζιρα, αν είσαι κρυωμένος, αύριο τράβα στο Καραϊσκάκης, μην έρθεις Ν.Φ. και φταρνιστείς και έχουμε άλλα.
Ναι αλλά μη φωνάζετε στο ημίχρονο πάλι "πού είσαι Γκότζιμπέρι, πεινάσαμε!".

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.923
Πόντοι
12.946

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.274
Πόντοι
3.786
Γκότζι να βάλεις και ποπ κορν γίνονται κάτι ξεκατινιάσματα και ο κόσμος που παρακολουθεί
τα προτιμάει
what-are.gif
Επίσης να ζητήσει την συμβουλή του Ωρίωνα που ξέρει τα πάντα γύρω από τις μπίζνες.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.311
Πόντοι
6.236

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.274
Πόντοι
3.786
Αναλαμβάνω και μάνατζερ.
Πάντως εγώ το πλήρωμα δεν το ταίζω με ξηρούς καρπούς. Να μας φέρεις καλό ουίσκι για τα καράβια και ξηρούς καρπούς μαζί, ναι. Ξηρούς καρπούς σκέτους, να το ξεχάσεις.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.311
Πόντοι
6.236
Πάντως εγώ το πλήρωμα δεν το ταίζω με ξηρούς καρπούς. Να μας φέρεις καλό ουίσκι για τα καράβια και ξηρούς καρπούς μαζί, ναι. Ξηρούς καρπούς σκέτους, να το ξεχάσεις.
Στα πλοία του μπαμπά, η κατανάλωση αλκοόλ απαγορεύεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού (άρθρο 5, παράγραφος 2)
Τώρα έκλεισα ένα κοντέινερ ηλιόσπορο. Ήταν παραγγελία του Pet city για ωδικά πτηνά αλλά το ακύρωσε. Είναι ωραίος, μεγάλος, άσπρος. Δύο τρως και χορταίνεις. Μπορείτε να τον συνοδεύετε με πορτοκαλάδα ή λεμονάδα.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.113
Πόντοι
216
Φανταστείτε ένα μαγαζί ξηρών καρπών. Ακούγεται μουσική, καθημερινές συζητήσεις, όλοι περνανε κάποια στιγμή από το μαγαζί, όλοι που και που παίρνουν ξηρούς καρπούς
Άρχοντόπουλο ΓκότζιΜπέρυ δεν ξέρω σε ποιά πόλη μένεις αλλά υπάρχει τέτοιο μαγαζί που γράφεις στον οδό Κανάρη 6 στο Κολωνάκι.Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ανακαινίστηκε και μεγάλωσε σε τετραγωνικά "παίρνοντας" το μαγαζί του KOSTA BODA...
Οι τιμές του είναι όμως τσιμπημένες...

OP
OP
Gojiberry

Gojiberry

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
1.377
Πόντοι
201
Άρχοντόπουλο ΓκότζιΜπέρυ δεν ξέρω σε ποιά πόλη μένεις αλλά υπάρχει τέτοιο μαγαζί που γράφεις στον οδό Κανάρη 6 στο Κολωνάκι.Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ανακαινίστηκε και μεγάλωσε σε τετραγωνικά "παίρνοντας" το μαγαζί του KOSTA BODA...

Έχω ακούσει για το carpo, αλλά δεν έχω επαγγελματική σχέση με τους ανθρώπους..πάνε πολύ καλά! Μπράβο!

OP
OP
Gojiberry

Gojiberry

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
1.377
Πόντοι
201
Στα πλοία του μπαμπά, η κατανάλωση αλκοόλ απαγορεύεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού (άρθρο 5, παράγραφος 2)
Τώρα έκλεισα ένα κοντέινερ ηλιόσπορο. Ήταν παραγγελία του Pet city για ωδικά πτηνά αλλά το ακύρωσε. Είναι ωραίος, μεγάλος, άσπρος. Δύο τρως και χορταίνεις. Μπορείτε να τον συνοδεύετε με πορτοκαλάδα ή λεμονάδα.
Ξέχασες την τζιτζιμπυρα..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.311
Πόντοι
6.236

Και το Fystiki shop πρέπει να είναι στο ίδιο μήκος κύματος.
Σκληρός ο ανταγωνισμός για τον Γκότζι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom