Να ξεκαθαρίσω από την αρχή πως δεν είμαι έμπειρος (δεν αποτελεί sport για μένα, αλλά κάποιες φορές, όχι πολύ συχνά, το κάτι διαφορετικό, όχι κατ' ανάγκη καλύτερο από το συνηθισμένο μου), δεν είμαι καθόλου ψαγμένος (το όποιο "ψάξιμό μου" είναι το σαιτ), όσο για το ενημερωμένος, όσο κάθε πολίτης που η σχέση του με το όλο σύστημα του πληρωμένου σεξ είναι οι αραιές συναντήσεις με c/g και το σερφάρισμα στο σαιτ.
Και με τον kyriako και με τον forest και με τον coral συμφωνώ γιατί αποτυπώνουν τη σκέψη λογικών ανθρώπων. Δεν μου διαφεύγει αυτό που γράφεις "διαφευγει σε ολους για τις γυναικες αυτες.Δεν πληρωνεται αυτο παιδια οσα λεφτα και να βγαλουν,οτι ποιοτητα ζωης και αν αποκτησουν το τιμημα απο την συγκεκριμενη δουλεια ειναι τεραστιο". Το βρίσκω λογικό όπως επίσης και το γεγονός πως ανέχονται τον οποιοδήποτε (κάποιοι επιμένουν να πλένονται Χριστούγεννα και Πάσχα, κάποιοι δεν ψάχνουν μόνο την ηδονή, αλλά την όποια εκτόνωση απωθημένων τους, κάποιοι βρίσκουν επιτέλους κάποιον για να αισθανθούν "αφεντικά" κλπ). Γι' αυτά όμως όπως και για την αδιαμφισβήτητα -για τα κοινά δεδομένα- κακή ποιότητα ζωής, χωρίς προσωπική ζωή, περιορισμένος κοινωνικός κύκλος (που τις περισόττερες φορές ακροβατεί στα όρια της παρανομίας drugs κλπ), χωρίς συναισθηματικό σύντροφο, με το φόβο των ασθενειών ή της ανεπιθύμητης εγγυμοσύνης...
Ναι αυτά είναι λογικά, αλλά οι γυναίκες δεν τα βλέπουν πάντα έτσι και μπορεί τίποτε από αυτά να μην αγγίζει αρκετές, τις περισσότερες φορές πιστεύω πως είναι συνειδητή επιλογή και όχι επιλογή ανάγκης. Αυτό προκύπτει από την περιορισμένη εμπειρία μου και δεν είμαι ο πιο ειδικός στο να έχω άποψη.