Νέα

ξελοκαρισμα κινητου απο συνδεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 198610
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να του το επιστρεψω?

• ναι

Ψήφοι: 10 55,6%
  • οχι

Ψήφοι: 8 44,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

198610

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:
Γεια σας ,
ειμαι Αγγλια φοιτητης και βρηκα το HTC one x στο δρομο κλειδωμενο σε Ο2 εταιρεια κινητης . Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να το ξεκλειδωσω απο την εταιρεια κινητης ????

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αν ήσουν στη θέση αυτού που το έχασε,θα ήθελες να σου το επιστρέψουν ή όχι;
Έχω χάσει κι εγώ κινητό και ξέρω πώς είναι να χάνεις εκτός από την αξία του τηλεφώνου,και τους τηλεφωνικούς αριθμούς που έχεις καταχωρήσει.Η άποψή μου είναι αν μπορέσεις να βρεις τον/την κάτοχό του να το επιστρέψεις.Πού ξέρεις,μπορεί να κάνεις και κάποια καλή γνωριμία.

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Αν ήσουν στη θέση αυτού που το έχασε,θα ήθελες να σου το επιστρέψουν ή όχι;
Έχω χάσει κι εγώ κινητό και ξέρω πώς είναι να χάνεις εκτός από την αξία του τηλεφώνου,και τους τηλεφωνικούς αριθμούς που έχεις καταχωρήσει.Η άποψή μου είναι αν μπορέσεις να βρεις τον/την κάτοχό του να το επιστρέψεις.Πού ξέρεις,μπορεί να κάνεις και κάποια καλή γνωριμία.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δυσκολη φαση τυπε μου

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Υπαρχουν εταιριες που στο κανουν.

Προσωπικα εγω θα εψαχνα να βρω τον χρηστη και να του το δωσω πισω.

Εχει τυχει σε τραπεζα να αφησει ο μπροστινος μου i-phone να φυγει ο ταμιας να μην παρει χαμπαρι και του το εδωσα να το κρατησει και ταυτοχρονα βγηκα απο την τραπεζα και φωναζα τον κατοχο να γυρισει να το παρει.

Μπειτε και λιγο στη θεση τους.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
:2funny:
Γεια σας ,
ειμαι Αγγλια φοιτητης και βρηκα το HTC one x στο δρομο κλειδωμενο σε Ο2 εταιρεια κινητης . Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να το ξεκλειδωσω απο την εταιρεια κινητης ????

Το να ειναι blacklisted από τα δίκτυα το ΙΜΕΙ του κινητού το έχεις σκεφτεί ως ενδεχόμενο;
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω τι ισχύει στην Αγγλία.
Στη θέση σου,και να το ξεκλείδωνα, δεν θα το χρησιμοποιούσα στην Ινγκλατέρα...

OP
OP
1

198610

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει τροπος να με πιασουν? ? ?

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Προσωπικη εμπειρια το 2007 στο τελος του αγωνα με την ΤΣΣΚΑ στο μπασκετ (τελικο) βρηκα ενα κινητο Σονυ Ερικσον να μην τα πολυλογω μετα τον αγωνα και τα επινικια ασχοληθηκα να το επιστρεψω. Αλλα επειδη ελειπε απο μεσα η καρτα σιμ δεν μπορουσα να βρω το βραδυ εκεινο τον ιδιοκτητη, οποτε την επομενη απο το σπιτι μου εβαλα μια καρτα σιμ ειδα στις επαφες ενα ονομα που εγραφε αδελφη μου την πηρα τηλεφωνο μου εδωσε ενα αλλο τηλεφωνο , μιλησα στον ιδιοκτητη και κανονισαμε ενα ραντεβου στην εθνικη , παλαια αντιπροσωπια της Ρενω, να του το δωσω. Παιρνωντας την εθνικη απο το ποταμι και Πετρου Ραλλη κολλησα στην κινηση γιατι ειχε γινει ενα ατυχημα πιο κατω .Με τον τυπο ειχα συνομιλια και του ελεγα οτι θα αργησω και να μην φυγει. Πηγα στο ραντεβου με σαραντα λεπτα καθυστερηση ηταν εκει με ενα ψιλοακριβο τζιπ και με περιμενε πλησιαζοντας τον ειδα οτι ηταν ατομο με ειδικες αναγκες. εγω χαρηκα ακομη περισσοτερο και ενοιωθα πολυ καλα γιατι καταλαβαινα οτι ηταν διπλο το καλο που εκανα. Η συμπεριφορα του ηταν απαραδεκτη σαν να του το χρωστουσα ή σαν να του το ειχα κλεψει. Τελος παντων στεναχωρεθηκα που δεν ειπε εστω ενα τυπικο ευχαριστω, αλλα λεω απο μεσα μου δεν γαμιεται ζηλεψε που με ειδε με την στολη μου και με το αμαξι μου που ηταν πολυ πιο ακριβο απο το δικο του. Τ ο εδωσα και συνεχισα για το αεροδρομιο.  Στον δρομο πλησιαζα τα σπατα με περνει τηλεφωνο και μου λεει οτι του ειχαν ΧΡΕΩΣΕΙ χθες (δηλαδη οταν εγω ειχα το κινητο ) αρκετα ευρω σε τηλεφωνηματα ...  τωρα τι να του πω ? να παει να γαμηθει ηταν παραλυτος και τον λυπομουν τελος παντων του ξαναειπα οτι δεν βρηκα σιμ και του εκλεισα το τηλεφωνο.

Συμπερασμα αν βρω κινητο ή οτιδηποτε αλλο θα το πεταξω στα σκουπιδια εκανα σε ενα μαλακα το καλο , του το επεστρεψα του εδωσα ολα τα στοιχεια μου και πηγε και να βγαλει και χρηματα  ....  ΑΙΣΧΟΣ

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ πάντως λέω να βρεις τον ιδιοκτήτη από τις επαφές του....πάρε κάποιον τηλ και πες ότι το βρήκες.
Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και το κάρμα και το έχασε αυτή η κοπελιά !!!

493345_5l.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom