Προσωπικη εμπειρια το 2007 στο τελος του αγωνα με την ΤΣΣΚΑ στο μπασκετ (τελικο) βρηκα ενα κινητο Σονυ Ερικσον να μην τα πολυλογω μετα τον αγωνα και τα επινικια ασχοληθηκα να το επιστρεψω. Αλλα επειδη ελειπε απο μεσα η καρτα σιμ δεν μπορουσα να βρω το βραδυ εκεινο τον ιδιοκτητη, οποτε την επομενη απο το σπιτι μου εβαλα μια καρτα σιμ ειδα στις επαφες ενα ονομα που εγραφε αδελφη μου την πηρα τηλεφωνο μου εδωσε ενα αλλο τηλεφωνο , μιλησα στον ιδιοκτητη και κανονισαμε ενα ραντεβου στην εθνικη , παλαια αντιπροσωπια της Ρενω, να του το δωσω. Παιρνωντας την εθνικη απο το ποταμι και Πετρου Ραλλη κολλησα στην κινηση γιατι ειχε γινει ενα ατυχημα πιο κατω .Με τον τυπο ειχα συνομιλια και του ελεγα οτι θα αργησω και να μην φυγει. Πηγα στο ραντεβου με σαραντα λεπτα καθυστερηση ηταν εκει με ενα ψιλοακριβο τζιπ και με περιμενε πλησιαζοντας τον ειδα οτι ηταν ατομο με ειδικες αναγκες. εγω χαρηκα ακομη περισσοτερο και ενοιωθα πολυ καλα γιατι καταλαβαινα οτι ηταν διπλο το καλο που εκανα. Η συμπεριφορα του ηταν απαραδεκτη σαν να του το χρωστουσα ή σαν να του το ειχα κλεψει. Τελος παντων στεναχωρεθηκα που δεν ειπε εστω ενα τυπικο ευχαριστω, αλλα λεω απο μεσα μου δεν γαμιεται ζηλεψε που με ειδε με την στολη μου και με το αμαξι μου που ηταν πολυ πιο ακριβο απο το δικο του. Τ ο εδωσα και συνεχισα για το αεροδρομιο. Στον δρομο πλησιαζα τα σπατα με περνει τηλεφωνο και μου λεει οτι του ειχαν ΧΡΕΩΣΕΙ χθες (δηλαδη οταν εγω ειχα το κινητο ) αρκετα ευρω σε τηλεφωνηματα ... τωρα τι να του πω ? να παει να γαμηθει ηταν παραλυτος και τον λυπομουν τελος παντων του ξαναειπα οτι δεν βρηκα σιμ και του εκλεισα το τηλεφωνο.
Συμπερασμα αν βρω κινητο ή οτιδηποτε αλλο θα το πεταξω στα σκουπιδια εκανα σε ενα μαλακα το καλο , του το επεστρεψα του εδωσα ολα τα στοιχεια μου και πηγε και να βγαλει και χρηματα .... ΑΙΣΧΟΣ