Pussybuster98
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 449
- Πόντοι
- 21
Ελα κουρασατε ολοι με το κροσακι
μας βλεπεις σαν πορτοφόλι , σαν τα μουτρα της σε εκανε αυτη η κολομπιάναΤι εδω ειστε για μενα, ενα διαμερισματακι να μεινει η κολομπιανα ζητησα και μονο στο κλαρι δεν ετοιμαστηκατε να την βγαλετε
παραγγελνω efood καφεδάκι, θέλει κανείς απο εσας αγορίνες ?
- Βλέπουν το thread συνολικά 42 άτομα (18 μέλη και 24 επισκέπτες)
λάθος τύπε!Ελα κουρασατε ολοι με το κροσακι
ο ταφ ειναι κριμα σε φρέντο , να βγαλω εναν illy ?έναν taf φρεντο εσπρέ, σκέτο, λίγο πάγο
ο ταφ ειναι κριμα σε φρέντο , να βγαλω εναν illy ?
Κοιτα πώς ηταν η Βουλα απο τη Μουρμουρα πριν λιγα χρονια...
τι ταινιάρα και αυτη ρε πουστη μου, επος
Τι γλυκούλα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
Τι ιλυ βρε ανθρωπε και συ ποσο 2010 σκηνικα πιαο ταφ ειναι κριμα σε φρέντο , να βγαλω εναν illy ?
αυτος πινει καφέ γιατι τον βοηθάει στο χέσιμο , δεν διάβασες διπλα ?αν εγκρίνει ο σπεσιάλιτι σπεσιαλίστ κ. Αθηναίος, βεβαίως
Τον απαξιωσες τύπεΤι ιλυ βρε ανθρωπε και συ ποσο 2010 σκηνικα πια
ο illy σας εμαθε τον φρέντο ρε ναυάγια , που μου γίνατε ολοι ειδικοί στον εσπρεσοΤι ιλυ βρε ανθρωπε και συ ποσο 2010 σκηνικα πια
Στο μπλέντερ άλεθες τους κόκκους του καφέ στο μπλέντερο illy σας εμαθε τον φρέντο ρε ναυάγια , που μου γίνατε ολοι ειδικοί στον εσπρεσο
@antisthenis Αντισθένη διάγραψέ με, δεν έχω άλλη δουλειά εδώ, μου γύρισε το κεφάλι. Στο έστειλα σε προσωπικό, το γράφω κι εδώ. Άντε γεια
Στο μπλέντερ άλεθες τους κόκκους του καφέ στο μπλέντερ
καλως τον πασης φύσεως ειδικό του googleΣτο μπλέντερ άλεθες τους κόκκους του καφέ στο μπλέντερ
Ε αμα θεωρεις waste τον ταφ σε φρεντο εχεις θεμα ,καποιοι πινουν μονο κρυαο illy σας εμαθε τον φρέντο ρε ναυάγια , που μου γίνατε ολοι ειδικοί στον εσπρεσο
Ε αμα θεωρεις waste τον ταφ σε φρεντο εχεις θεμα ,καποιοι πινουν μονο κρυα