alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
γιατί ο ένας είναι βλάκας και ό άλλος αριστερός!Γιατί κανείς δεν χωνεύει τον πούσυ βαγκον και τον Ζαν εδώ μέσα;
Να ανοίξω κανένα thread να το ψάξουμε;
γιατί ο ένας είναι βλάκας και ό άλλος αριστερός!Γιατί κανείς δεν χωνεύει τον πούσυ βαγκον και τον Ζαν εδώ μέσα;
Να ανοίξω κανένα thread να το ψάξουμε;
αφηστε και τιποτα κρυφο σε αυτο το σαη!!!γιατί ο ένας είναι βλάκας και ό άλλος αριστερός!
επίσης είσαι και Εβραίος!εγω ειμαι αναρχοκομμουνιστης υπερ της ενοπλης προπαγανδας και της θεωριας της πραξης
μαρξιστης ειμαι υπερ των κινηματων
κομμουνας κοκκινος
...καλά τώρα, αριστερός και να γαμά πληρωμένα, σχήμα οξύμωρο. Δε λες αρχαιοΠασόκος καλύτερα; Ο Σφύριζα τους φιλοξενεί και αυτούς.γιατί ο ένας είναι βλάκας και ό άλλος αριστερός!
τσουζει ε??...καλά τώρα, αριστερός και να γαμά πληρωμένα, σχήμα οξύμωρο. Δε λες αρχαιοΠασόκος καλύτερα; Ο Σφύριζα τους φιλοξενεί και αυτούς.
για να τα γράφεις εδώ φαντάζομαι άκυρο που έχεις φάει και στο μεσεντζερ τυπε
σε λίγο θα πάρεις κανα σπρέυ και θα γραψεις στο τοιχο απέναντι απο εκει που μένει : Ειρήνη σ'αγαπω γύρνα πισω
Βρε χαζοβιόλη, αυτό δεν πάει κόντρα στην ιδεολογία σου;τσουζει ε??
που ειμαι κομμουνιστης και γαμαω πουτανακια και βιζιτακια
ετσι ετσι
κλαψτε
γι αυτο δεν με πατε γιατι σας χαλαω το ονειρο
Τι γραφει ρε γμτ εκει δεξια με τα μικρα γραμματα?Μονο το "και χεστην" βγαζω.35 χρονων και στραβωθηκα
Μαλάκα εγώ δεν βάζω κάνεναν στην αγνόηση γιατί έχω τον νου και την γνώση να μπορώ να σταθώ δίπλα σε σωστούς και σε λεχρίτες(όπως εσύ)επισης το αν κλαιτε η οχι το ξερω καλυτερα
εχω ακομα σε αγνοηση το μελος αλπουλα που μονο με σχολιαζει
του εχω γαμησει την ψυχολογια
αν ειχε αρχιδια θα με ειχε σε αγνοηση οπως εγω
αλλα κρεμεται απο καθε μου ποσταρισμα
οπως εσυ με τον ζαν κλοντ
εσυ εχεις αγνοηση τον αλπουλα, η wine απο οτι φαινεται εχει αγνοηση εσένα.επισης το αν κλαιτε η οχι το ξερω καλυτερα
εχω ακομα σε αγνοηση το μελος αλπουλα που μονο με σχολιαζει
του εχω γαμησει την ψυχολογια
αν ειχε αρχιδια θα με ειχε σε αγνοηση οπως εγω
αλλα κρεμεται απο καθε μου ποσταρισμα
οπως εσυ με τον ζαν κλοντ
δε κλαιω φιδεμπορα
καθολου δεν κλαιω
Πάει αυτή. Τη ξεχάσαμε κιόλας όπως και τη Πενταγιώ.Ειρήνη γύρνα πίσω να κάνουμε μία νέα αρχή