alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.538
- Πόντοι
- 17.470
τσούζει λιγάκι ε?ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΩ ΜΠΑΝ
ματσα μούτσα!
Καλο βράδυ!
Βλέπεις πως πετσοκοβω εγω χωρίς βρισιές!
τσούζει λιγάκι ε?ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΩ ΜΠΑΝ
Είσαι κλόουντσούζει λιγάκι ε?
ματσα μούτσα!
Καλο βράδυ!
Βλέπεις πως πετσοκοβω εγω χωρίς βρισιές!
δεν έχει "αντε γαμήσου"???Είσαι κλόουν
Α Ν Τ Ε Γ Α Μ Η Σ Ο Υδεν έχει "αντε γαμήσου"???
δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι ιππότη μου εσύ αλλά καυλάντισμα για την συγκεκριμένη είναι το αντε γαμήσου!
Θα πρέπει να έχουμε ένα thread όλο "αντε γαμήσου"
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥδεν έχει "αντε γαμήσου"???
????????Α Ν Τ Ε Γ Α Μ Η Σ Ο Υ
εσύ δεν μιλάς έτσι, τι έπαθες αγορίνα ? να κεράσω καφεδάκι ?ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
εντάξει ιππότη μου!Εσύ τύπε μπορείς να αφιερώσεις και όλη τη βδομάδα μαθαίνοντας τι είπε και με ποιους, αδιάφορο μου είναι. Λογικό πάντως δεν το θεωρώ.
εσένα δεν σου στέλνω καρδούλες!ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
έχει πρωινό ξυπνημα αύριο ? κάτσε λίγο ακόμα κολλητε μουΕλπίζω να μην σε μπανάρει ο Αντισθένης.
Καληνύχτα !!!
Ολοι με μενα τα βαζετεεσένα δεν σου στέλνω καρδούλες!
Το εννοείς το αντε γαμήσου και σου κρατάω μουτράκια!
Ειδες τύπε, σε σενα καρδουλες και σε μενα μουτρα ο αθλιος ο αλπουλαςεσύ δεν μιλάς έτσι, τι έπαθες αγορίνα ? να κεράσω καφεδάκι ?
παραπονιάρη μου εσύ μην στεναχωριέσαι, εδω ειμαστε για σέναΟλοι με μενα τα βαζετε
εντάξει ιππότη μου!
you break my heartΟλοι με μενα τα βαζετε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειδες τύπε, σε σενα καρδουλες και σε μενα μουτρα ο αθλιος ο αλπουλας
γιατι εγω την εννοούσα τις καρδούλες, μέσα απο την ψυχουλα μου ήταν..Ειδες τύπε, σε σενα καρδουλες και σε μενα μουτρα ο αθλιος ο αλπουλας
Τι εδω ειστε για μενα, ενα διαμερισματακι να μεινει η κολομπιανα ζητησα και μονο στο κλαρι δεν ετοιμαστηκατε να την βγαλετεπαραπονιάρη μου εσύ μην στεναχωριέσαι, εδω ειμαστε για σένα
σου δώσαμε λύση να της υποσχεθείς πλαστικές!Τι εδω ειστε για μενα, ενα διαμερισματακι να μεινει η κολομπιανα ζητησα και μονο στο κλαρι δεν ετοιμαστηκατε να την βγαλετε