Νέα

Winemedineme κλπ. Ζητάει επιβεβαίωση ή κάτι παραπάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 598
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Ειπες αρκετα τύπε
Οπως ο Τζον Γουίκ στον Ρωσο που τον πηρε τηλεφωνο να ζητησει συγνωμη που ο γιος του σκοτωσε το σκυλο του και εκλεψε το αμαξι του.
Δεν του ειπε τιποτα.
εγω δεν έκανα τίποτα όμως.. αυτος εφαγε και εναν σκύλο και τσιμπησε και ένα αμάξι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
σαπουνόπερα την έκανες εσύ,ψάχνοντας να βρεις την αυτοπεποίθηση που δεν έχεις!
Για αυτό και τα pm με μέλη εδώ, για αυτό και τα τηλέφωνα ώστε να σε ακούσουν μπας και καταλάβουμε ότι είσαι normal, λες και με ένα τηλέφωνο κάποιοι θα καταλάβουν αν είσαι normal, για αυτό ερωτήσεις αν με βρίσκεις όμορφη και τέτοια!
Έχεις μεγάλη ανασφάλεια και δυστυχώς δεν θα φύγεις απο εδώ γιατί ζεις απο αυτό,ζεις με το να σου απαντάνε ακόμα και χυδαία!
Εσένα θα σε πονέσει αν όλοι αλλά όλοι σε κλάσουνε και δεν σου απαντάνε!
1. Δεν έχω ρωτήσει ποτέ αν κάποιος με βρίσκει όμορφη εδω
2. Το τηλέφωνο έγινε σε άνθρωπο που μου επιτέθηκε χωρίς λόγο και ήθελα να εξηγήσω να του πω, γιατι να τραβάει τέτοιο ζόρι με εμένα. Έγινε επειδή στέλνω συχνά φωνητικά και δεν μπορώ να γράφω συνέχεια. Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ότι μέσω τηλεφώνου ακούγομαι άλλος άνθρωπος δεν το είπα εγώ. Πας να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι.
3. Α Γ Α Μ Η Σ Ο Υ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
το Νο 3 ενα καφεδάκι το σηκώνει , αλλα δεν θα βάλω , ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
πω πω τρομερές απαντήσεις....
Λίγο ακόμα να το συνεχίσεις και το πρωί θα περάσω απο την Ιερά Οδό μπας και σε πετύχω έξω απο το γνωστό ίδρυμα....
Να το ξαναπώ; Θα το ξαναπώ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Εγώ πάντως θα επιμείνω οτι ψυχολογικής διερεύνησης χρήζουν αυτοί που έχουν βαλθεί να ¨αποδείξουν πράγματα¨(δεν ξέρω τι ακριβώς βέβαια...), με προσβολές, ύβρεις, συμπεράσματα και εικασίες και το τι κάνει εδώ μέσα. Πέρα από τις γνωστές περιπτώσεις μισογύνηδων φαλλοκρατών, άξεστων γενικά που δεν τους κόβει ιδιαίτερα κτλ... Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι στο καυλάντισμα να απαντήσετε με καυλάντισμα?

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Εγω πάντως γαμήθηκα σήμερα με πόλη της Ιταλίας κοντά στη Φλωρεντία και πέρασα ποοοοοοολύ καλά.

:tooth:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Εγώ πάντως θα επιμείνω οτι ψυχολογικής διερεύνησης χρήζουν αυτοί που έχουν βαλθεί να ¨αποδείξουν πράγματα¨(δεν ξέρω τι ακριβώς βέβαια...), με προσβολές, ύβρεις, συμπεράσματα και εικασίες και το τι κάνει εδώ μέσα. Πέρα από τις γνωστές περιπτώσεις μισογύνηδων φαλλοκρατών, άξεστων γενικά που δεν τους κόβει ιδιαίτερα κτλ... Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι στο καυλάντισμα να απαντήσετε με καυλάντισμα?
δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι ιππότη μου εσύ αλλά καυλάντισμα για την συγκεκριμένη είναι το αντε γαμήσου!
Θα πρέπει να έχουμε ένα thread όλο "αντε γαμήσου"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom