Pussybuster98
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 449
- Πόντοι
- 21
Έταζα ρομαντικά δείπνα ιθακες κοχύλια και τέτοια θα με πάρει στο ψιλό
το εχει χτίσει το μαγαζίδεν πιστεύω να της λέγατε και ότι ξέρετε τον ιδιοκτήτη/μετρ/σομελιέ/παρκαδόρο;
Ναι αλλά δεν το χάψεδεν πιστεύω να της λέγατε και ότι ξέρετε τον ιδιοκτήτη/μετρ/σομελιέ/παρκαδόρο;
Thanks, να 'σαι καλάΕν τω μεταξύ είμαι τόσο καιρό εδώ και όσο το σκέφτομαι, δεν έχω γνωρίσει έναν σωστό άνθρωπο. Να είναι σωστός all the way. Λάθος, ΕΝΑΝ γνώρισα! Ξέρει αυτός και όταν το διαβάσει θα καταλάβει.
Πες απλά ότι έχει ωραίο κωλο ρε τυπε, τι διαφορετική φωνή και παπαριές, μην κρύβεσαιΕίσαι μια διαφορετική φωνή στο site.
Μείνε να τα λέμε.
Ενώ είναι λογικό να μοιράζει η λεγαμενη το ινστα της δεξιά κι αριστερά σε μέλη ενός μπουρδελοφορουμ (για δικούς της λόγους) και να περιμένει να μη γίνει πανηγύρι μετά με τη διαρροή των προσωπικών της στοιχείων.Εσύ τύπε μπορείς να αφιερώσεις και όλη τη βδομάδα μαθαίνοντας τι είπε και με ποιους, αδιάφορο μου είναι. Λογικό πάντως δεν το θεωρώ.
Φοιτήτρια στο Γεωπονικό είναι;πω πω τρομερές απαντήσεις....
Λίγο ακόμα να το συνεχίσεις και το πρωί θα περάσω απο την Ιερά Οδό μπας και σε πετύχω έξω απο το γνωστό ίδρυμα....
Δεν εχω ιδεα τι εχει παιχτει εκτος νηματων, μεσω πμ ή ινστα ή οτι αλλο αλλα αν καποιοι απο εδω μεσα ξεφυγαν στις προσωπικες συνομιλιες ειναι για τον πουτσο καβαλα.
Απλα το γραφω γιατι, για οσους δεν αντιλαμβανονται, ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΒΛΑΝΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.Πραγματικά παράξενο ο μέσος μπουρδελο-φορουμίτης να ξεφεύγει στις προσωπικές συνομιλίες του.
Πέσαμε από τα σύννεφα