alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
όχι εντάξει,το έντερο μου είναι οκ και δεν πίσω πολλούς καφέδες!Eλα με ζήτησε κανείς;
όχι εντάξει,το έντερο μου είναι οκ και δεν πίσω πολλούς καφέδες!Eλα με ζήτησε κανείς;
Πωπωσσσσσ γράφεις πολλά και κάποιοι μπορούμε να σε εκθέσουμε!
ήρεμα.....
Οκ, φεύγωόχι εντάξει,το έντερο μου είναι οκ και δεν πίσω πολλούς καφέδες!
Εν τω μεταξύ, τίποτα απολύτως. Ας πει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει.Τι σκατα εκανες και σε απειλουν?
Εν τω μεταξύ, τίποτα απολύτως. Ας πει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει.
Ποιος είναι o admin να τον κάνω φίλο μου να μπανάρει εδώ όποιον μαλακίζεται;
Δεν τους κοβω να μενουν στα λογια,εχουν πειστηρια αυτοι,οπτικα.Ετσι τους κοβω.Αλλα αμα λες δεν εκανες τπτ απολυτως τοτε δεν φοβασαι.Εν τω μεταξύ, τίποτα απολύτως. Ας πει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει.
Εν τω μεταξύ, τίποτα απολύτως. Ας πει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει.
Εν τω μεταξύ είμαι τόσο καιρό εδώ και όσο το σκέφτομαι, δεν έχω γνωρίσει έναν σωστό άνθρωπο. Να είναι σωστός all the way. Λάθος, ΕΝΑΝ γνώρισα! Ξέρει αυτός και όταν το διαβάσει θα καταλάβει.
Προσπάθησα πολλές φορές να εξηγήσω ποια είμαι τι είμαι, δεν έχω κάτι να κρύψω ούτε κάνω κάτι που δεν είναι σωστό. Αλλά, συνειδητοποίησα ότι ειναι μάταιο, όχι γιατί είστε δύσπιστοι αλλά γιατί δε σας συμφέρει να χτιστεί η περσόνα μου με σωστό τρόπο εδώ. Δεν το θέλετε, το εμποδίζετε. Αν συμβεί αυτό δε θα έχετε να ασχολείστε.
Το ειπα και θα το ξαναπώ, αυτή η κατάσταση μου θυμίζει την Marina Abramovic στο Rythm 0, στη Νάπολη. Είναι τρομακτικό πόσο ζώα και άνθρωποι των σπηλαίων μπορείτε να γίνετε όταν βρεθεί ένα «θύμα» μπροστά σας υπό κατάλληλες συνθήκες.
Να σας χαίρονται οι γυναίκες της ζωής σας.
Αντισθένη διάγραψέ με, δεν έχω άλλη δουλειά εδώ, μου γύρισε το κεφάλι. Στο έστειλα σε προσωπικό, το γράφω κι εδώ. Άντε γεια
Άντε γεια, σε όλους, ανεξαιρέτως!Μη το κάνεις.
Σε θέλω να τα λέμε.
Εν τω μεταξύ είμαι τόσο καιρό εδώ και όσο το σκέφτομαι, δεν έχω γνωρίσει έναν σωστό άνθρωπο. Να είναι σωστός all the way. Λάθος, ΕΝΑΝ γνώρισα! Ξέρει αυτός και όταν το διαβάσει θα καταλάβει.
Προσπάθησα πολλές φορές να εξηγήσω ποια είμαι τι είμαι, δεν έχω κάτι να κρύψω ούτε κάνω κάτι που δεν είναι σωστό. Αλλά, συνειδητοποίησα ότι ειναι μάταιο, όχι γιατί είστε δύσπιστοι αλλά γιατί δε σας συμφέρει να χτιστεί η περσόνα μου με σωστό τρόπο εδώ. Δεν το θέλετε, το εμποδίζετε. Αν συμβεί αυτό δε θα έχετε να ασχολείστε.
Το ειπα και θα το ξαναπώ, αυτή η κατάσταση μου θυμίζει την Marina Abramovic στο Rythm 0, στη Νάπολη. Είναι τρομακτικό πόσο ζώα και άνθρωποι των σπηλαίων μπορείτε να γίνετε όταν βρεθεί ένα «θύμα» μπροστά σας υπό κατάλληλες συνθήκες.
Αντισθένη διάγραψέ με, δεν έχω άλλη δουλειά εδώ, μου γύρισε το κεφάλι. Στο έστειλα σε προσωπικό, το γράφω κι εδώ. Άντε γεια
Άντε γεια, σε όλους, ανεξαιρέτως!
Έσπασες γρήγορα μόνο μια έχει καταφέρει να αντέξει εδώ μέσαΕν τω μεταξύ είμαι τόσο καιρό εδώ και όσο το σκέφτομαι, δεν έχω γνωρίσει έναν σωστό άνθρωπο. Να είναι σωστός all the way. Λάθος, ΕΝΑΝ γνώρισα! Ξέρει αυτός και όταν το διαβάσει θα καταλάβει.
@antisthenis Αντισθένη διάγραψέ με, δεν έχω άλλη δουλειά εδώ, μου γύρισε το κεφάλι. Στο έστειλα σε προσωπικό, το γράφω κι εδώ. Άντε γεια
Αγαμήσου κι εσύ.Παιδια,ελεος,μην αρχισετε να την παρακαλατε να μεινει.Ειδατε και παθατε να την διωξετε.Κοπελια στο καλο και καλη δυναμη στην ζωη σου.Εγω προσωπικα χαρηκα που δεν σε γνωρισα.
Καπου νομιζω πως το ειχα ξαναγραψει πως εδω μεσα ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας + η ευκολια της ανωνυμιας.Εν τω μεταξύ είμαι τόσο καιρό εδώ και όσο το σκέφτομαι, δεν έχω γνωρίσει έναν σωστό άνθρωπο. Να είναι σωστός all the way. Λάθος, ΕΝΑΝ γνώρισα! Ξέρει αυτός και όταν το διαβάσει θα καταλάβει.
@antisthenis Αντισθένη διάγραψέ με, δεν έχω άλλη δουλειά εδώ, μου γύρισε το κεφάλι. Στο έστειλα σε προσωπικό, το γράφω κι εδώ. Άντε γεια
Από που κι ως που είσαι "θύμα";Εν τω μεταξύ είμαι τόσο καιρό εδώ και όσο το σκέφτομαι, δεν έχω γνωρίσει έναν σωστό άνθρωπο. Να είναι σωστός all the way. Λάθος, ΕΝΑΝ γνώρισα! Ξέρει αυτός και όταν το διαβάσει θα καταλάβει.
Τωρα αυτο μου το ειπες για να βαλω τα κλαμματα?Αγαμήσου κι εσύ.