Νέα

Winemedineme κλπ. Ζητάει επιβεβαίωση ή κάτι παραπάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 598
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.550
Πόντοι
216
Απλα το γραφω γιατι, για οσους δεν αντιλαμβανονται, ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΒΛΑΝΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Ο καθένας εκτίθεται όσο ο ίδιος επιτρέπει, όλα τα άλλα είναι περιττά.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
ενας τροπος υπαρχει να επιστρεψει η γουαιν καβαλα στ αλογο:takethis::takethis::takethis:. να ανεβασει φρεσκο βιντεο με κωλοτρυπιδι:kissass:. μονο τοτε θα βρει το δικιο της και θα σωπασουν τα νιαμου :woldman: (και αφιερωση με ημερομηνια σε εφημεριδα μακελειο ημερας για να πιστεψουν και οι απιστοι :undecided::undecided::undecided:)

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
Άντε γεια, σε όλους, ανεξαιρέτως!
στεναχωριεμαι ρε μαλακες γιατι δεν μπορειτε στο σαιτ να κρατησετε ενα κοριτσι που ειχε ολη την ορεξη να κανει χαβαλε να δειξει την πλευρα της, ενα ωραιο μωρακι μπηκε μια φορα και αυτο θα το διωξετε , ΑΧΡΗΣΤΟΙ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εντάξει, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η ιστορία ξεκίνησε με το να της γράψουμε αρκετές βλακείες, πχ ότι είναι βίζιτα, σπονσορέττα κλπ, αλλά με τον τρόπο που απάνταγε, έχανε το δίκιο της. Την τσιγκλίζαμε κι εκείνη έβριζε άσχημα και το χόντραινε.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
στεναχωριεμαι ρε μαλακες γιατι δεν μπορειτε στο σαιτ να κρατησετε ενα κοριτσι που ειχε ολη την ορεξη να κανει χαβαλε να δειξει την πλευρα της, ενα ωραιο μωρακι μπηκε μια φορα και αυτο θα το διωξετε , ΑΧΡΗΣΤΟΙ
Γιατί είναι μαλακες και πλεμπα. Δεν το έχεις καταλάβει?
Μαλακες στην κυριολεξία και πλεμπα επίσης!!! :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: alpula

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Εντάξει, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η ιστορία ξεκίνησε με το να της γράψουμε αρκετές βλακείες, πχ ότι είναι βίζιτα, σπονσορέττα κλπ, αλλά με τον τρόπο που απάνταγε, έχανε το δίκιο της. Την τσιγκλίζαμε κι εκείνη έβριζε άσχημα και το χόντραινε.
Και αντε πες οτι το προκαλεσε, το να βγαζεις τα απωθυμενα απεναντι σε μια γυναικα, οποια και να ειναι, περαν των νηματων του μπου, σε πιμια και προσωπικες συνομιλιες, ποσο αχρηστος παιζει να ειναι καποιος.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Προσπαθώ να καταλάβω, ποιο είναι το πρόβλημα που έχετε κάποιοι με την wineme, καταλήγω ότι το μόνο πρόβλημα, είναι ότι έχει μουνί.
Στους μόνους που θα δώσω πόντο, είναι όσοι θεωρούν ότι τους έβρισε χωρίς λόγο ή όσοι συναγωνιστές πραγματικά προσφέρουν στα διάφορα νήματα και θεωρούν ότι χάνονται οι πληροφορίες μέσα σε άσχετες σελίδες.

Το μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι ότι σπαμάρει τα νήματα...
Ποιος ορίζει ποιος σπαμάρει στο σάιτ, σας έχρισε ο Αντισθένης εκδικητές της ορθής λειτουργίας?

Όποιο νήμα και να ανοιχτεί εδώ στο μπου, δεύτερη με τρίτη σελίδα γίνεται πεδίο κομματικής κόντρας.
Στο νήμα του Ίνσταγκραμ, η ίδια κάποια στιγμή έβαλε το προφίλ της και κατά δήλωση, τόσο δίκης της, όσο και κάποιων άλλων, δέχτηκε και φόλοουερς.
Εδώ, έχει βάλει επίσης πολλές φωτογραφίες κατά καιρούς.
Άρα, την έχει δει κόσμος και ξέρει ότι είναι γυναίκα, μπάζο, μουνάρα, μέτρια, κοντή, όμορφη, μικρή σημασία έχει. Είναι πάντως γυναίκα και ακόμα και αυτό τίθεται υπό αμφισβήτηση.
Θεωρίες ότι μπορεί να γράφει και άνδρας, με το ίδιο προφίλ εδώ, δεν μπορούν να σταθούν, γιατί δεν αποδεικνύονται.

Η wineme παίζει εδώ στο μπου με την πραγματική της ταυτότητα, σχεδόν, σε κοινή θέα. Προσωπικά το θεωρώ λάθος, αλλά είναι μια επιλογή δική της και ο καθένας από μας είναι υπεύθυνος, για όσα λέει και πράττει. Στο παρελθόν είχαμε περισσότερες γυναίκες στην παρέα, γιατί πρέπει να ψάχνουν χορηγό ή να είναι βίζιτες και να μην είναι απλά εδώ για τη φάση και την καβλάντα?

Αν σήμερα τη διαγράψει ο άντμιν θα είναι κάποιου είδους νίκη? Δηλαδή τι, κινδυνεύει ο χαρακτήρας του σάιτ από κάποιο κύμα χειραφετημένων γυναικών???

Συγνώμη, αλλά δεν το βλέπω.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Προσπαθώ να καταλάβω, ποιο είναι το πρόβλημα που έχετε κάποιοι με την wineme, καταλήγω ότι το μόνο πρόβλημα, είναι ότι έχει μουνί.
Στους μόνους που θα δώσω πόντο, είναι όσοι θεωρούν ότι τους έβρισε χωρίς λόγο ή όσοι συναγωνιστές πραγματικά προσφέρουν στα διάφορα νήματα και θεωρούν ότι χάνονται οι πληροφορίες μέσα σε άσχετες σελίδες.

Το μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι ότι σπαμάρει τα νήματα...
Ποιος ορίζει ποιος σπαμάρει στο σάιτ, σας έχρισε ο Αντισθένης εκδικητές της ορθής λειτουργίας?

Όποιο νήμα και να ανοιχτεί εδώ στο μπου, δεύτερη με τρίτη σελίδα γίνεται πεδίο κομματικής κόντρας.
Στο νήμα του Ίνσταγκραμ, η ίδια κάποια στιγμή έβαλε το προφίλ της και κατά δήλωση, τόσο δίκης της, όσο και κάποιων άλλων, δέχτηκε και φόλοουερς.
Εδώ, έχει βάλει επίσης πολλές φωτογραφίες κατά καιρούς.
Άρα, την έχει δει κόσμος και ξέρει ότι είναι γυναίκα, μπάζο, μουνάρα, μέτρια, κοντή, όμορφη, μικρή σημασία έχει. Είναι πάντως γυναίκα και ακόμα και αυτό τίθεται υπό αμφισβήτηση.
Θεωρίες ότι μπορεί να γράφει και άνδρας, με το ίδιο προφίλ εδώ, δεν μπορούν να σταθούν, γιατί δεν αποδεικνύονται.

Η wineme παίζει εδώ στο μπου με την πραγματική της ταυτότητα, σχεδόν, σε κοινή θέα. Προσωπικά το θεωρώ λάθος, αλλά είναι μια επιλογή δική της και ο καθένας από μας είναι υπεύθυνος, για όσα λέει και πράττει. Στο παρελθόν είχαμε περισσότερες γυναίκες στην παρέα, γιατί πρέπει να ψάχνουν χορηγό ή να είναι βίζιτες και να μην είναι απλά εδώ για τη φάση και την καβλάντα?

Αν σήμερα τη διαγράψει ο άντμιν θα είναι κάποιου είδους νίκη? Δηλαδή τι, κινδυνεύει ο χαρακτήρας του σάιτ από κάποιο κύμα χειραφετημένων γυναικών???

Συγνώμη, αλλά δεν το βλέπω.
Επειδή έχουμε μιλήσει και εκτός bou και υπάρχει αλληλοσεβασμός, να σου απαντήσω!
όταν μπαίνει και κρίνει και η ίδια μέλη που δεν γνωρίζει απο 2-3 προτάσεις, τότε θα κριθεί και εκείνη!
Και σε εκκλησιαστικό forum να έμπαινε, κάποιος θεοσεβούμενος θα την έκρινε.
Επειδή λοιπόν κρίνει και θέλει να κάνει τα τσαλιμάκια της θα ακούσει και τα σχολιανά της!
Εγω προσωπικά δεν την έβρισα απλά της εξέφρασα τις αλήθειες που όπως διάβασες πονάνε και το διαπίστωσες απο την συμπεριφορά της!
Αναφορικά με το μπανάρισμα,σιγά μην την μπανάρει!
Αν θέλει ας μην μπαίνει εδώ μέσα, όμως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την επιβεβαίωση η κοπέλα που παίρνει απο εδώ μέσα!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Εν τω μεταξύ είμαι τόσο καιρό εδώ και όσο το σκέφτομαι, δεν έχω γνωρίσει έναν σωστό άνθρωπο. Να είναι σωστός all the way. Λάθος, ΕΝΑΝ γνώρισα! Ξέρει αυτός και όταν το διαβάσει θα καταλάβει.

Προσπάθησα πολλές φορές να εξηγήσω ποια είμαι τι είμαι, δεν έχω κάτι να κρύψω ούτε κάνω κάτι που δεν είναι σωστό. Αλλά, συνειδητοποίησα ότι ειναι μάταιο, όχι γιατί είστε δύσπιστοι αλλά γιατί δε σας συμφέρει να χτιστεί η περσόνα μου με σωστό τρόπο εδώ. Δεν το θέλετε, το εμποδίζετε. Αν συμβεί αυτό δε θα έχετε να ασχολείστε.

Το ειπα και θα το ξαναπώ, αυτή η κατάσταση μου θυμίζει την Marina Abramovic στο Rythm 0, στη Νάπολη. Είναι τρομακτικό πόσο ζώα και άνθρωποι των σπηλαίων μπορείτε να γίνετε όταν βρεθεί ένα «θύμα» μπροστά σας υπό κατάλληλες συνθήκες.

Να σας χαίρονται οι γυναίκες της ζωής σας.

@antisthenis Αντισθένη διάγραψέ με, δεν έχω άλλη δουλειά εδώ, μου γύρισε το κεφάλι. Στο έστειλα σε προσωπικό, το γράφω κι εδώ. Άντε γεια
:2funny: Εαν τα γραψεις αυτα σε σαιτ τυπου κοσμοπολιταν..θα σε αποθεωσουν! εδω ειναι του αγοραιου ερωτα, αν δεν το εχεις καταλαβει.
Τεσπα, αν μας πεις ποσο χρεωνεις..μπορει και να σε συγχωρησουμε.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Επειδή έχουμε μιλήσει και εκτός bou και υπάρχει αλληλοσεβασμός, να σου απαντήσω!
όταν μπαίνει και κρίνει και η ίδια μέλη που δεν γνωρίζει απο 2-3 προτάσεις, τότε θα κριθεί και εκείνη!
Και σε εκκλησιαστικό forum να έμπαινε, κάποιος θεοσεβούμενος θα την έκρινε.
Επειδή λοιπόν κρίνει και θέλει να κάνει τα τσαλιμάκια της θα ακούσει και τα σχολιανά της!
Εγω προσωπικά δεν την έβρισα απλά της εξέφρασα τις αλήθειες που όπως διάβασες πονάνε και το διαπίστωσες απο την συμπεριφορά της!
Αναφορικά με το μπανάρισμα,σιγά μην την μπανάρει!
Αν θέλει ας μην μπαίνει εδώ μέσα, όμως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την επιβεβαίωση η κοπέλα που παίρνει απο εδώ μέσα!

Φίλε μου υπάρχει αλληλοσεβασμός και το ξέρεις.
Δεν έχω διάθεση να υποστηρίξω την wineme, μπορεί να το κάνει μόνη της και δεν χρειάζεται δικηγόρο.

Τα γεγονότα, όμως, δεν είναι ακριβώς όπως τα γράφεις. Έχει ακούσει πιο πολλές τη λέξη «τιμούλα» από πολλές εργαζόμενες. Την έχουν πει σπονσορέτα, βιζιτού και άλλα πολλά.
Πριν καιρό εδώ στο φόρουμ υπήρχε άτομο που της έλεγε ότι θα βγάλει pm εδώ στο φόρουμ με προσωπικά στοιχεία και πολλοί ακόμα που τον προέτρεπαν να το κάνει.
Ακόμα και για το νικ της την έχουν κατηγορήσει, το οποίο αν κάποιος ξέρει, έχει μεταφορική σημασία και δεν σημαίνει ότι κάποια θέλει να την κεράσεις και να σε κάνει σουγκαρ νταντι.

Εσένα ξέρω ότι δεν σε ενοχλούν οι γυναίκες εδώ. Εγώ το έχω πει ξανά, θεωρώ ότι δίνουν κάτι διαφορετικό στο μπου και μακάρι να ήταν περισσότερες.

Αν είδες η τοποθέτησή μου είναι περισσότερο γενική και δεν υποστηρίζω ότι έχει δίκιο σε όλες τις κόντρες με διάφορα μέλη εδώ.
Όπως ξέρεις, πολλές φορές, δεν έχει σημασία τι λέγεται, αλλά από ποιον λέγεται. Τα αξιόπιστα μέλη πλέον είναι πολύ λίγα και τα νήματα σπαμάρονται φουλ. Πόσους κλώνους έφαγες αυτό τον μήνα? Καταλαβαίνεις τι εννοώ...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Φίλε μου υπάρχει αλληλοσεβασμός και το ξέρεις.
Δεν έχω διάθεση να υποστηρίξω την wineme, μπορεί να το κάνει μόνη της και δεν χρειάζεται δικηγόρο.

Τα γεγονότα, όμως, δεν είναι ακριβώς όπως τα γράφεις. Έχει ακούσει πιο πολλές τη λέξη «τιμούλα» από πολλές εργαζόμενες. Την έχουν πει σπονσορέτα, βιζιτού και άλλα πολλά.
Πριν καιρό εδώ στο φόρουμ υπήρχε άτομο που της έλεγε ότι θα βγάλει pm εδώ στο φόρουμ με προσωπικά στοιχεία και πολλοί ακόμα που τον προέτρεπαν να το κάνει.
Ακόμα και για το νικ της την έχουν κατηγορήσει, το οποίο αν κάποιος ξέρει, έχει μεταφορική σημασία και δεν σημαίνει ότι κάποια θέλει να την κεράσεις και να σε κάνει σουγκαρ νταντι.

Εσένα ξέρω ότι δεν σε ενοχλούν οι γυναίκες εδώ. Εγώ το έχω πει ξανά, θεωρώ ότι δίνουν κάτι διαφορετικό στο μπου και μακάρι να ήταν περισσότερες.

Αν είδες η τοποθέτησή μου είναι περισσότερο γενική και δεν υποστηρίζω ότι έχει δίκιο σε όλες τις κόντρες με διάφορα μέλη εδώ.
Όπως ξέρεις, πολλές φορές, δεν έχει σημασία τι λέγεται, αλλά από ποιον λέγεται. Τα αξιόπιστα μέλη πλέον είναι πολύ λίγα και τα νήματα σπαμάρονται φουλ. Πόσους κλώνους έφαγες αυτό τον μήνα? Καταλαβαίνεις τι εννοώ...
:)
πάμε συνεχίζουμε!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
σημασια εχει οτι κερδισαμε για ακομη μια φορα τυπε!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
Απλα το γραφω γιατι, για οσους δεν αντιλαμβανονται, ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΒΛΑΝΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
να μη τους τα δινε τυπε! απεγνωσμενα προσοχη ηθελε! οριστε ενα σαητ ασχοληθηκε μαζι της τα μαζεψε αρον αρον τα κουβαδακια της και δρομο! αφου δε το ξερει το παιχνιδακι και δε την ενδιαφερει μπουλο απο εδω. εδω μεσα ξεπρηζουμε μπαλες δε πρηζουμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ενας τροπος υπαρχει να επιστρεψει η γουαιν καβαλα στ αλογο:takethis::takethis::takethis:. να ανεβασει φρεσκο βιντεο με κωλοτρυπιδι:kissass:. μονο τοτε θα βρει το δικιο της και θα σωπασουν τα νιαμου :woldman: (και αφιερωση με ημερομηνια σε εφημεριδα μακελειο ημερας για να πιστεψουν και οι απιστοι :undecided::undecided::undecided:)
δε στο ειχε στειλει σε πμ τυπε? δε ξερεις τι εχασες!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
@antisthenis σε παρακαλώ ΒΓΑΛΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ σιχάθηκα.
δε σε κρατουσε κανεις με το ζορι μεσα ουτε σου κρατουσε την οθονη του μπου με το ζορι μπροστα στα ματια σου!

ΜΠΟΥΛΟ λοιπον και πανε σε κανα pillowfights καλυτερα που ειναι στα κυβικα σου

get out and get a life!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom