Νέα

Winemedineme κλπ. Ζητάει επιβεβαίωση ή κάτι παραπάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 598
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Στο παρελθόν είχαμε περισσότερες γυναίκες στην παρέα, γιατί πρέπει να ψάχνουν χορηγό ή να είναι βίζιτες και να μην είναι απλά εδώ για τη φάση και την καβλάντα?

Αν σήμερα τη διαγράψει ο άντμιν θα είναι κάποιου είδους νίκη? Δηλαδή τι, κινδυνεύει ο χαρακτήρας του σάιτ από κάποιο κύμα χειραφετημένων γυναικών???

Συγνώμη, αλλά δεν το βλέπω.
Να σου απαντήσω εγώ?
Το πρώτο που λες δεν μπορούν να το δεχτούν γιατί το μέσο μέλος του μπου πάσχει από μονόπλευρο τρόπο σκέψης και στενομυαλιάς.Υπάρχουν βέβαια και άτομα που τους κόβει απίστευτα και μια χαρά συζητήσεις μπορούν να κάνουν.Αλλα οι βεβιασμένες γενικεύσεις εδώ μέσα μέσα είναι σύνηθες φαινόμενο.

Για το δεύτερο που λες,το έγραψα και στον Μπαρόκ ότι δεν τιμά έναν άντρα να τα βάζει με μια γυναίκα.Πόσο μάλλον ο πανηγυρισμός ότι έδιωξαν μια γυναίκα.

Όσο περί Αντισθένη που ανέφερες:Δεν επεμβαίνει σε μερικούς γιατί καλώς ή κακώς δίνουν κίνηση στο σάιτ,συν πως το μπου είναι το καταφύγιο τους.Είναι κάτι "αμοιβαίο" δηλαδή.Για να καταλάβεις τι εννοώ:
Πάρε παράδειγμα τον Κμαν ή τον Ζαν Κλώντ που γράφουν μονίμως τα δικά τους και κινούνται στο δικό τους μήκος κύματος.Φαντάσου ο Αντισθένης να τον σούταρε από εδώ πέρα.
Εν ολίγοις συμφέρει αφενός το αφεντικό για να υπάρχει ζωή στο σάιτ,αφετέρου ωφελεί τέτοια μέλη γιατί εδώ ξεδίνουν.
Αυτά.Το σχόλιο μου ήταν γενικότερης φύσεως .
Πάω να δω μπαλίτσα.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667
Θα σε δεχτώ να ανταλλάξουμε dick pics. Θα στείλεις εσύ μια δική σου και θα σου στείλω μια κι εγώ να δούμε ποιος έχει xontrokavli.
Ατσα αποκαλύψεις!!!
Τελικά έχεις καυλι;;;
Μήπως πρέπει να αλλάξει το νήμα της και να πάει στο φόρουμ με τις ts;;;

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Ατσα αποκαλύψεις!!!
Τελικά έχεις καυλι;;;
Μήπως πρέπει να αλλάξει το νήμα της και να πάει στο φόρουμ με τις ts;;;
τυπε δεν το βλεπω να σου απανταει. ειναι αργα πια :confused: :confused: :confused:

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Αυτό ακριβώς συνάδελφε της κλινικής.
Το να βάζει κάποιοςμε μια γυναίκα,δεν τον τιμά.
συναγωνιστη καλησπερα.καταρχην ειμαι της ιδιας αποψης με εσενα ομως η συγκεκριμενη δεν πιανεται απο πουθενα.πιστευω πραγματικα οτι αν παει σε γιατρο δεν θα την αφησει να φυγει.οταν στην αρχη μου ειχε στειλει δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν γυναικα.αφου διαπιστωσα οτι ειναι χαρηκα πραγματικα που γινεται συζητηση και με το αλλο φυλο.
εφτασα σε σημειο να την υποστηριζω οπως εσυ οταν δεχοταν επιθεση απο αλλους συναγωνιστες μεχρι που τσακωθηκα και με ενα παλικαρι που
την εβριζε γιατι πιστευα οτι ειναι εστω λιγο λογικο ατομο.
ρε αδερφε η συγκεκριμενη πασχει πραγματικα χωρις υπερβολες.ειναι εντελως θεομουρλη κανει τα παντα για να τραβαει την προσοχη
γινεται απιστευτα εριστικη σε οτι λεει και γενικοτερα δειχνει οτι ειναι μια κοπελα που ειναι τιγκα στο συμπλεγμα.
δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να μεινει για παρα πολυ καιρο εδω με αυτη την συμπεριφορα.
προσεξε μονο με ποσο κοσμο εχει τσακωθει και τους λογους.
μπηκε σε σαιτ με φαν του αγοραιου ερωτα για να δειξει βυζια κωλους και τα χοντρομπουτα της και μολις της εκανες καποιο σχολιο
κατευθειαν σε εκραζε για το χομπυ του αγοραιου ερωτα η σε αγνοουσε επιδεικτικα παιζοντας ρολο μονικα μπελουτσι των φτωχων.
καλυτερα που πηρε τον πουλο αλλη μια καθυστερημενη που το μονο που εκανε με επιτυχια ηταν να μειωνει τους αντρες.
φιλικα παντα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
δε ζητησα τιποτα τυπε με το καλημερα ειδαμε κωλο στα ινμποξ! αργοτερα βεβαια οταν ζητησα μονο που δε με αποκεφαλισε μην την περασουμε για τιποτα εξωλης και προωλης !

ελλεηνιδες!
Σοβαρά τώρα σας έστελνε τον κώλο της στο ίνμποξ χωρίς να το ζητήσετε; :O

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.213
Πόντοι
2.356
Σοβαρά τώρα σας έστελνε τον κώλο της στο ίνμποξ χωρίς να το ζητήσετε; :O

το κακο ειναι οτι το εκανε προφανως σε ατομα που αργοτερα την εξεθεσαν, απο οσο καταλαβα και παιζει να τα δημοσιευσαν κιολας... η κοπελα δεν ειχε ιδεα σε τι σελιδα πηγε και γραφτηκε.

99 σωστα να της ελεγες και ενα λαθος τελος κοβεσαι για το λαθος...

σα να βρεις μια να τα λετε ολα ωραια και καλα και στο τελος να σε ρωτησει τι ζωδιο εισαι και να σε πει αχ κριμα δε μου κανεις!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και άλλα πράγματα μας έστελνε!
ντικ πικ δεν ειδα ειναι η αληθεια (ουτε και μουνι)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Τι λέτε τώρα ρε παιδιά. Και μετά παρεξηγήκε που την περάσαμε για βίζιτα και μας το έπαιζα κυρία. Αν είναι έτσι, έχει ψυχολογικά και καλύτερα που πήρε τον μπούλο.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.213
Πόντοι
2.356
Τι λέτε τώρα ρε παιδιά. Και μετά παρεξηγήκε που την περάσαμε για βίζιτα και μας το έπαιζα κυρία. Αν είναι έτσι, έχει ψυχολογικά και καλύτερα που πήρε τον μπούλο.
παρεξηγηθηκε που επεσε μονη της στο λακκο με τα αγγουρια τυπε...

οκ βιζιτα δεν ηταν. καποια κομπλεξ της ηθελε να καλυψει προφανως, αλλα δεν ειχε ουτε τροπους, αν την εθιγες ξεκινουσε υβρεολογιο νταλικιερη, επιχειρηματα της πλακας συνηθως. δυσκολα να δεχθει οτι κανει λαθος η εστω να ανεχθει την αποψη της αλλης μεριας.

κοινως, η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε...

απο τη μια καλα εκανε που εφυγε γιατι οντως ειχε εκτεθει πολυ σε καποιους με φωτο βιντεο και ινστα... οποτε μια προστασια απο κατι τυχαρπαστους την χρειαζεται...

απο την αλλη ομως καλα ειναι να τρως και καμια σφαλιαρα στη ζωη μπας και γινει κανα τιλτ μεσα σου και προσγειωθεις...

η κοπελια τα εχασε ,γιατι εφαγε λογικα επιθεση και πλεον ακομη και την πλακα του καθενος, την περνουσε για σφαιρα στο κορμι της... ειδε οτι δε την παιρνει γιατι εδωσε πολυ αερα με τα λαθη της. ας μαθει απο αυτα!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
και εσύ ρομαντικός είσαι αν και θέλεις να το παίξεις σκληρός καργιόλης ε?
Δεν ξέρω αν είμαι ρομαντικός η έχω ανάγκη να αγαπήθω και να γίνω αρνάκι όπως έλεγε και η συγχωρεμενη ..

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
ένα είναι σίγουρο!
ότι αν αναζητάς την αγάπη, εδώ θα την βρείς!
Η Βίσση λέει " μην ψάχνεις την αγάπη η αγάπη όλους τους βρίσκει ""
Συμφωνείς με αυτό ;

Πάντως εγώ από ρομαντισμό έκλεισα, το έκανα το χρέος μου στην κοινωνία ...
Μου στοίχησε κάτι παραπάνω αλλά στ αρχιδια μου

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Η Βίσση λέει " μην ψάχνεις την αγάπη η αγάπη όλους τους βρίσκει ""
Συμφωνείς με αυτό ;

Πάντως εγώ από ρομαντισμό έκλεισα, το έκανα το χρέος μου στην κοινωνία ...
Μου στοίχησε κάτι παραπάνω αλλά στ αρχιδια μου
με έκανες και δάκρυσα ρε άτιμε!

Μην ψάχνεις την αγάπη
η αγάπη όλους τους βρίσκει
μην ψάχνεις μέσα μου να βρεις
αυτό που δεν έχασες ποτέ
μην ψάχνεις την αγάπη
σε φωτιές που δεν καίνε
μην προσπαθήσεις να κλείσεις
τις πληγές που δεν σου άνοιξα ποτέ

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

να τηλεφωνηθούμε για να μιλήσουμε 5 λεπτά για να δω(να ακούσω δλδ) ότι δεν έχει ψυχολογικά και τέτοια κουλά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom